Saznali su gde radisZvao ih da mi spuste profil sa 50/8 na 40/6 radi stabilizacije konekcije.
Prvo su stavili 50/5 ali to nije pomoglo. Rekoh ajde stavite 40/5, kaze nemamo taj profil - imamo 40/2?! :S:
Naisao si na nekog koji ne zna svoj posao.Ha ha ha
Meni rekose da samo novim korisnicima daju 8 mbps upload.
Ha ha ha
Meni rekose da samo novim korisnicima daju 8 mbps upload.
Postojeći korisnici biće postepeno migrirani na veće brzine slanja (upload) podataka paketa Net 20, Net 50 i Net 100, u skladu sa podacima navedenim u tabeli.
Video sam posle kakve se tu korekcije rade. Thnx za info.FEC greske su normalne za interleaved podesavanje...
Video sam posle kakve se tu korekcije rade. Thnx za info.
Interleaved i Ping 20ms i ne smeta toliko koliko smeta DL 2mb.
Zna li neko da li zaista postoje predefinisani profili i da li to moze nezavisno da se setuje. Kao moze 50/8, 50/5 i ovaj 40/2. Nije nego.
Bez problema moze.koliko mogu max u metrima, lan kabela da iskoristim da nemam gubitak u brzini interneta? moj net je vdsl 50/2 meni bi trebalo sigurno 20m iz kuce u drugu kucu pored da prenesem kabel
Ima li povećanja za Box ili je ovo samo za net pakete?
Hvala na odgovoru.Dobijaju i korisnici Box paketa na isti nacin kao i drugi korisnici.
VOIP, imali su ovako Jetspeed i Pireli modemi ranije.Jel mi se cini ili je ovaj VDSL modem ujedno i spliter? Vidim DSL port i 2 porta za telefon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari