Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Znam, da je pisano, pokusavao sam na dva Win 7 i jedan Win 10 sa oba drivera, ali nije htelo, pa je posle bilo govora da Win prikaze da su instalirani drajveri a da ustavari nisu i onda treba da se otkljuca ta mogucnost u kompu, pa nekako nisam nasao za shodno jos da to uradim, zato i cekam Kidencetov tutorijal (kome najvise verujem jer je covek doktor), a kamera mi je najmanje bitna stavka, za 3 meseca koliko imam telefon nisam slikao vise od 100 slika :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Jel se desava nekom da se iz cista mira pauzira klip na yt aplikaciji? Desava se bas cesto u zadnjih 2-3 dana. Inace internet ucita ceo klip odmah.

Da li ti se u pozadini apdejtuje neka aplikacija?Prekida obicno kad apdejtuje,tj kad ga zavrsi.

Evo ako nekoga interesuje neka futrola za Mi A1, ja sam porucio ovu NKOBEE For Xiaomi Mi A1 Case For Xiaomi A1 Cover Original Cotton Cloth Luxury For Xiaomi Mi A1 Redmi 4X Case Redmi Note 4X Cover
http://s.aliexpress.com/EBZ7FbEn?fromSns=Копирај у привремену меморију

Juče mi je stigla i bas sam zadovoljan kvalitetom i cinjenicom da mi telefon sada mnogo bolje lezi u ruci.
b9a11b2bab392753a0f4966c2ef6c2dd.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Pitanje:

- Može li se A1 bezbedno preflešovati u 5X (LTE Band20 meni je nebitan) i kako?

TNX

E Sale, sada si me z**e*ao načisto.
Ako ne možeš da iznedriš pametniji odgovor na pitanje koje sam postavio, onda ćuti. Tako se ne skupljaju brojevi poruka ;)

Ne može koliko ja znam, ali to nije mnogo [emoji23]

Pa ako si citao ikad xda, video bi da nema.
Niti ono developera sto je preostalo hoce da se bakce s tim, sto zbog zbog prekasno pustenog sorsa od strane xiaomija sto zbog dosadnih indijaca koji su spamovali mesecima sa istim zahtevom, pa su poceli da ih ignorisu i brisu teme cim neko opet okaci.

Ok.
Taj podatak mi je trebao.
Iskreno, nisam čitao na XDA pa sam zato i postavio pitanje na našem forumu da bih izbegao konfuziju čitanja na XDA.

TNX

Koji bi bila najbolja opcija od ovih case-ova? Nillkin, Cafele ili nešto treće?
Ima li kod nas da se nešto nađe ili čekati "Kineze"?
Trenutno imam običnu providnu silikonsku.
Znam da je bilo već više predloga...

Cafele zavrsava posao. Ima na kp oko 550 din.

Ja najeba sa staklima. Tri sam kupio i nijedno nije htelo

Meni stiglo staklo CHYI sa Alija (ovde bila preporuka)... Stavio, ali ostali nezalepljeni delovi oko crnih površina sa gornje i donje strane. Rešio sam tako što sam držao malo jače pritisnuto prstom... 2-3 min

Evo ako nekoga interesuje neka futrola za Mi A1, ja sam porucio ovu NKOBEE For Xiaomi Mi A1 Case For Xiaomi A1 Cover Original Cotton Cloth Luxury For Xiaomi Mi A1 Redmi 4X Case Redmi Note 4X Cover
http://s.aliexpress.com/EBZ7FbEn?fromSns=Копирај у привремену меморију

Juče mi je stigla i bas sam zadovoljan kvalitetom i cinjenicom da mi telefon sada mnogo bolje lezi u ruci.
b9a11b2bab392753a0f4966c2ef6c2dd.jpg

Imam ovu futrolu i bio sam isto kao ti prezadovoljan međutim videćeš i sam dosta su labave te plastike i prljavština ulazi unutra tako da moraš češće čistiti jer se oštećuje poleđina, bar je kod mene tako bilo.

Mi A1 Tapatalk

Da li ti se u pozadini apdejtuje neka aplikacija?Prekida obicno kad apdejtuje,tj kad ga zavrsi.

Ne. Iz cista mira vise puta dnevno se desava i bas je iritantno. Isto mi se desava da mi trazi lozinku tipa jednom u dan-dva i ako prislonim prst za otisak. Kao da sam gasio telefon, a nisam. Ne znam zbog cega se to desava.

Dobro za pass ne znam, ne koristim otisak, ali ovo za youtube me bas cudi.Cist ili root?

Ne. Iz cista mira vise puta dnevno se desava i bas je iritantno. Isto mi se desava da mi trazi lozinku tipa jednom u dan-dva i ako prislonim prst za otisak. Kao da sam gasio telefon, a nisam. Ne znam zbog cega se to desava.
Verovatno se restartuje, samo nisi primetio- samo tada trazi lozinku , a ne otisak

Verovatno se restartuje, samo nisi primetio- samo tada trazi lozinku , a ne otisak
Jok. Dešava se i kod mene ponekad i baš sam pogledao par puta up time i vidi se da nije bio resetovan (često mi je up time po par stotina sati tako da nema greške). Znači nije do toga 100%.

Poslednja izmena:
Ovo se i meni ponekad desi, "traži patern zbog dodatne sigurnosti".

Do samog uređaja nije jer kad sam tražio po netu video sam da ljudi to pišu i za S7 edge, Pixele, OnePlus itd.

valjda na svaka 3 dana trazi pass/pattern zbog dodatne zastite to je valjda sistemski

2, 3 puta je tako i meni odjednom trazio da otkucam sifru u sred voznje, ja telefon stavim na postolje i u toku voznje otkljucam na otisak prsta kada mi zatreba. Izgorim u tim trenucima :mad:

jel ima jos neko problem da mu se power dugme klikce po 2 puta kada se pritisne malo slabije? nisam jedini sigurno,jer sam izguglao da vise njih ima taj problem i izludjuje me. Prvo se ukljucivala kamera stalno, pa sam iskljucio tu opciju (dupli klik za kameru), ali me i dalje nervira jer ja hocu da zakljucam telefon,a ono se odmah ukljuci ekran... ili ako pokusavam screenshot da uradim, iz*ebe me 5 puta za redom...
pa me zanima da li je to neko resio, mozda da otvorim i da procackam dugme, ili sta vec?? razbicu ga jednom o patos, samo da mi pogodi trenutak kad sam nervozan :D

Ajde da razumem nove ljude i koji su od juce u IT-u, ali za vas starije (masamunea i psy) mi je cudno da niste culi za slucaj iz San Bernandina. :)

TLDR

To je protekcija posle tog slucaja, gde niko ne moze da izvuce iz vas pin ili pattern ili sifru (policija ili neke vise instance), dok fingerprint mogu da naslone i otkljucaju telefon.

Pocelo je sa iPhone-om odnosno iOS-om, kasnije je to i Google implementirao.

Stigo danas. Pridružio se sekti :) Ipak izabrah plaćanje na rate bez kamate 12 meseci i 24 meseci garanciju a izaso me 200e. ( duduše samo danas akcija 100din manje na xiomi i 3000din vaučer koji mora da potrošim u radji al i onako moram da kupim iz radnje nešto tako da mi odgovara.
Prelomio sam ipak i radim u prosveti koja platu prima od poreza i prireza na sve i svašta pa je i taj momenat bio odlučujući a 20e je ništa za legalan mob sa 24m garancijom. Mada ne bi voleo da zatreba.

Karticu još nisam ubacio nisam ni folije skinuo odma mi ponudio da podigne na 8.0.0 andiod i on je ubacen pre bilo kojih aplikacija i sim kartice neki update od 1.4.2018. piše.

17% memorije od 64gb je već zauzeto samim sistemom. Šta znam za sad prvi utisci ok. Iskreno plašio sam se da je veliki i jeste. Upotreba jednom rukom ne biva. Definitivno za mene je 5 inča max. Ekran extra ne znam pto se žalite po forumu i to sam prešo sa Samsunga.

Odo da probam kameru i ubacim sim pa javljam potpune utiske.

p.s. clash royal se čuje bolesno jako :) i fluidan je skroz tako ostale igre ću noćas.

p.s.s. vi ste krivi sekto :)

Dobrodošao u klub. Dugo da te služi.
Dobro si izabrao.
:)

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

@Djilkosh_Ns Iskreno nisam čuo, u zadnje vreme sam više posvećen profesiji (drvetu) tako da slabije pratim stvari vezane za IT.

Nazad
Vrh Dno