A mene zvali da provere da li je povecana brzina (povecana mi je sinoc brzina nakon slanja mejla i prepiske sa chat podrskom). Ugovor mi istice u novembru.
Pelu-taju
Ja sam srecan da su menjali izgleda prethodnog baletana u mojoj sadasnjoj centrali. Decko koji je zvao sto sam "prijavio problem" (a ja samo pitao kada ce povecanje...) vidi se da je ozbiljan. Krivo mi je sto sam ga i cimao, posto mi upload nije nesto bitan, pogotovu ne da "bude sto pre, gori mi pod... terasom od sunca"![]()
Juce sam bio u poslovnici da otkazem Upload Booster zbog novih brzina, receno mi je da cu imati redovno 50/8 bez potpisivanja novog ugovora.
Lupaju, ja sam na polaugovora juce 7m trazio povecanje i dobio, stavljao sam SS-eve ul uglavnom 7.66-7.88
@Miskonius, evo parametara i izmerene brzine... brzina izmerena nešto pre 18h.
Pogledajte prilog 250311 Pogledajte prilog 250313
Brate ako meni bude tako moze samo fiksni da ostane na mene, ja da se cimam da njima dam pare za uslugu ne pada mi napamet. Ja bi majkemi mislio da me zakebavaju... Pa bre ne lansiraju oni raketu na mars. Ajde jedino ako mora da se setupuje nesto a da mi proveravaju dal imam tehnicke mogucnosti za nesto sto sam imao pre par minuta smesno...A nije to ništa. Odem ja juče da prebacim net sa mame na mene, jer dok se vodio na nju bio mi je aktivan upload booster, pa nisam smeo ništa da menjam. Isto vratio svu opremu, zovem danas a oni kažu kolege proveravaju tehničke mogućnosti za netČim provere mogu da dođem i preuzmem novu opremu. A istureni stepen mi je u zgradi, imam nekih max 50ak metara bakra od njega. Umesto da izađu u susret korisnicima, oni ih zavlače. Smarao sam ih ceo dan i na mejl, i call centar i chat. Valjda će kolege do sutra uz hladno pivo proveriti da li postoje tehničke mogućnosti za nešto što sam bukvalno koristio do juče u 17h
![]()
Trebalo je 5 godina, ali videli ljudi da sam u pravuA ona prica da ne daju vece upload brzine zbog biznis korisnika i ostalo?
Bice da nije zbog toga ukinut nekada ub kao sto se i ispostavilo da nije vec verovatno su sredjivali mrezu, opremu(na njihovoj strani) ili nesto trece.
@Misko, zovi bolje call centar ili salji mail.
Napisao si da si bio u poslovnici... Posalji mail onda.
Def. je "ko se javi"![]()
Napisao si da si bio u poslovnici... Posalji mail onda.
Def. je "ko se javi"
@Rock, Drak, vi imate samo net?
Inace, ono sto sam pitao za ruter za IPTV... kada se ima samo IPTV, koliko uredjaja daje Telekom? 1 ili 2. Jer mesamo izgleda pojmove![]()
Делује ми да имају много тога да среде, поред дела са телевизијом где мора много тога да се уради, изгледа да и они који праве сајт нису у договору сами са собом.Odosmo u offtopic, ali pogledaj ovu stranu:
Optički internet paketi bez TV kanala za kućne korisnike
Pa i ne mogu oni nikakav zahtev za povecanje da puste, jer je isti paket.Ma bio sam juce prvo u poslovnici pa sluzbenica nije mogla da mi podnese zahtev jer u terminalu nije postojala ta opcija, Rekla mi da dodjem sutra. Posle zovem call centar i oni kazu da mora novi ugovor ako hocu povecanje. Evo sad sam se vratio opet iz poslovnice, drugi sluzebnik opet pokusava i nema opcije da mi se poveca brzina. Medjutim otisao je da da razgovara sa rukovodiocima pozadi i i covek mi posle kaze isto sto i ovi iz call centra - mora novi ugovor ako hocu vecu brzinu. S tim sto se uopste ne zna da li ja mogu da dobijem vecu brzinu... Cirkus!
Elem iz tehnicke sluzbe danas treba da me zovu pa cemo da vidimo.
Pa i ne mogu oni nikakav zahtev za povecanje da puste, jer je isti paket.
Mogu da puste reklamaciju samo da nisi na odgovarajucoj brzini. Ne znam sto se ne dogovore unutar firme prvo, da svima jave novosti, pa ih tek onda puste... ne samo oni, kod njih je verovatno najprimetnije jer imaju najvise usluga i korisnika; ali drugi nisu cvecke isto
.
Pa 4 meseca po dinar valjda, ističe u septembru ako se ne varam.A kakav ugovor imas sada? Sa 4 meseca po dimar, uredjaj, kad istice obaveza?
Prvo je išlo preko chat-a, uzeli su mi podatke pa su me zvali iz call centra. Kad si ti beše to završio?Ma kakav call centar, kakva poslovnica... Samo chat podrska preko njihovog sajta. Za 1h mi je sve bilo sredjeno. Ugovor mi istice u novembru.
Pa ništa drugo mi ne preostaje nego da čekam. Ovo su izgleda nova pravila kako stoje stvari. Šta god da je važilo do sad izgleda da više ne važi.Па сачекај мало, у пословницама неки не знају ништа, неки знају ... можда си те среће да су код тебе само они први. Ја сам овде нашао неке који знају па се њима обраћам. Сачекај неки дан, стиже убрзање знали то они или не.
I nisi potpisivao nikakav nov ugovor?E svašta. Meni uo ističe u julu. Sinoć poslao mail. Malo pre me zovu iz podrške da su povećali, da pustim test. Na poslu sam, proveriću.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari