Šta je novo?

Huawei P10 lite

Da li mozda neko ima ima oeminfo za was-lx1c432 single sim ne mogu nigde da nadjem. Hvala unapred na odgovorim i na pomoci.

Poslednja izmena:
Hvala bratac mnogo si mi pomogao *mjau**mjau**mjau*. obrisao sam originalni oem kada sam se zezao sa prebacivanjem u dual sim. Glupost ali se desava.

Nema na cemu.Bitno da bude sve ok.Javi sta je ispalo.;)

Hvala Mugy jos jednom. Uspesno vracen fon na ss. Preko Twrp sam vratio oeminfo za ss. I dload metodom uflesovao servisni rom. Instaliram apdejte trenutno.

Probao sam i oreo ali zbog fastboot mode gde pise relocked sam vratio na nougat. Bogami bilo je gusto zamalo da ga brikujem ali sam uspeo da ga vratim.

Poslednja izmena:
Ma to sa brikovanjem, nema šanse, ja sam zeznuo oko sistema nešto, flesovao neke module za xposed pa posle ni da mrdne pa se vraćao... I tako sa par modula za koje pisali ljudi da je za sve modele za oreo... Kad ono ne lezi vraže neki radi a neki ne.... Tako da može uvek da se reši samo nekad uz manje, a nekad uz više muke... Gura se oreo, ok je skroz... Ne mogu da se vraćam, već navikao na '' novo''... [emoji3]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

U jednom momentu fastboot mi je izbacio greske kada sam se vracao sa orea na nougat. Sreca pa je moglo da se udje u twrp. Cak mi ni sistem nije bio instalirao, usao u bootloop i nije hteo da digne sistem sta god uradio. Inace radio sam vracanje hwota metodom. Ne diram vise nista samo zvanican apdejt :d

Super.Vazno da je sve proslo ok.Apsolutno nema nikakvih problema kada se vraca sa EMUI 8 na EMUI 5.Kod mene je samo fon prilikom instalacije TWRP-a usao u eRecovery,ali mi je pomogao @Alexxx1.Samo je trebalo da se telefon diskonektuje sa kompa,ugasi i ponovo udje u recovery (TWRP).I pre pokretanja HWOTA8,treba iz foldera recovery izbrisati one 8-ice.Pisao o tome @Alexxx1,nekoliko postova nazad.

Poslednja izmena:
Ma sve to sam i ja uradio ali nije hteo iz nekog razloga da boot-uje os. Verovatno sam skinuo pogresni os preko ffindera. Pa kada sam flesovao os nesto se zeznulo.

Poslednja izmena:
Kada posle instalacije nece da podigne sistem (bootloop).Samo uradis Hard reset i sve je ok.Da i kod mene je upao u bootloop.To sam zaboravio.

Ma to sa brikovanjem, nema šanse, ja sam zeznuo oko sistema nešto, flesovao neke module za xposed pa posle ni da mrdne pa se vraćao... I tako sa par modula za koje pisali ljudi da je za sve modele za oreo... Kad ono ne lezi vraže neki radi a neki ne.... Tako da može uvek da se reši samo nekad uz manje, a nekad uz više muke... Gura se oreo, ok je skroz... Ne mogu da se vraćam, već navikao na '' novo''... [emoji3]

Razmisljam vezano za zakljucavanje bootloadera na Emui 8 to bi teoretski moglo fleshovanjem oeminfo pa bez reboota fleshovanjem stock recovery kroz twrp i onda reboot. Mada, da li radi fleshovanje Img fajla u particiji za recovery u twrp za Emui 8.... Rizik. Nesto svi daju postupak kroz fastboot.... Mozds ima razlog.

Ja sam prešao na Xiaomi Mi A1[emoji3]

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

I kakav je osećaj na šaomi? Jel udoban? [emoji41]

Jel koristite neku apk za vremensku prognozu i šta bi preporučili?

Користимо фабричку AccuWeather [emoji16]

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Iskreno extra je za ovi par sati koliko ga imam

Cist android. Sofver sigurno bolji od Emui i vec imaju oreo. Dizajn je slabiji ali sa nekim launcherom to se koriguje.

Bio sam na vrlo malo da stavim na oglase (uzet na paket) ovaj neotpakovan i uzmem a1 od tog keša... Međutim odustao najviše zbog 5.5'', i ovih 5.2 jedva varim... Knap za džep. Ne kajem se. Eto... možda banalan, ali debeo razlog...

Poslednja izmena:
E ovo je baterija[emoji3]. Extra fon.
18937add3ff714bfced5e41ea5458890.jpg

Djole, mislim da polako menjas temu. Zavrsio si ti za sad sa Huawei brendom [emoji41]. Ako krenu ovi hejteri nadrljo si [emoji39]. Super je taj Mi A1, jos kontam da ima romova za igranje koliko hoces, al i ovako je cist android pa neka kustomizacija nema poente.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Izvinjavam se neću vas gnjaviti ovde[emoji3]

Ma sve to sam i ja uradio ali nije hteo iz nekog razloga da boot-uje os. Verovatno sam skinuo pogresni os preko ffindera. Pa kada sam flesovao os nesto se zeznulo.
Evo, za nekih pola sata zakacicu celu proceduru za rollback na mom kanalu da se ljudi vise ne pate. Eto rolao nazad samo zbog ljudi koji placu kako nazada, pa kako nazad [emoji41] Ali ja sam opet na Emui 8 jer je stvarno mnogo bolji.

Edit: evo i linka

https://youtu.be/_3vqb8hPZIQ

Poslednja izmena:
Djole, mislim da polako menjas temu. Zavrsio si ti za sad sa Huawei brendom [emoji41]. Ako krenu ovi hejteri nadrljo si [emoji39]. Super je taj Mi A1, jos kontam da ima romova za igranje koliko hoces, al i ovako je cist android pa neka kustomizacija nema poente.

+1

Evo, za nekih pola sata zakacicu celu proceduru za rollback na mom kanalu da se ljudi vise ne pate. Eto rolao nazad samo zbog ljudi koji placu kako nazada, pa kako nazad [emoji41] Ali ja sam opet na Emui 8 jer je stvarno mnogo bolji.

Edit: evo i linka

https://youtu.be/_3vqb8hPZIQ

Kode mene je izgleda bio problem u 7zip programu on je repackovao sve, nije izbacio gresku samo sto je to uradio za 10 sekundi, sto je meni bilo cudno. I tu je nastao problem. Posto odgledah tvoj video, skapirao sam da je to bio problem, ali dobro iscupao sam ga iz polumrtvih. Tako da sada radi. @Alexxx1 Hvala na trudu.

Poslednja izmena:
@Alexxx1
Da li bi meni ova metoda vraćanja na EMUI 5 pomogla da flešujem ispravan oeminfo(lx1 bez A) i zatim da se vratim na EMUI 8 pošto sam skroz zadovoljan kako radi?

Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk

Kode mene je izgleda bio problem u 7zip programu on je repackovao sve, nije izbacio gresku samo sto je to uradio za 10 sekundi, sto je meni bilo cudno. I tu je nastao problem. Posto odgledah tvoj video, skapirao sam da je to bio problem, ali dobro iscupao sam ga iz polumrtvih. Tako da sada radi. @Alexxx1 Hvala na trudu.

I kod mene je 7Zip odradio repack za 10 sekundi,ali nije bilo zbog toga nikakvih problema.Vratio EMUI5 i B187 bez problema.

Pa imaš tamo jedno za lokaciju (oem info), drugo je za rom da flešne. Pričam o hwota... Ili iz multi tool-a isto može... Debrand odeljak... Ili twrp pa flešneš zip ili backup, zavisi kako je odrađen. [emoji16]

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno