Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Meni radi sa VDSLa. Mozda su menjali DNS?
Ceo dan mi nesto mrljavo radi net na VDSLu, bas sporije otvara.

Radi i sa VIP neta.

Radi ponovo. Doduše ima neki čudan problem i na Telekom VDSL-u sad, packet loss ka pola sveta.

I kod mene tek sad doso net, a taman sam hteo da ih zovem da se ispricamo malo :)

Dosli jutros momci, zavrsili za sat, sat i nesto. Skroz korektni, normalni, sto je najbitnije nisu nad*kani. Sto se igrica tice, radi odlicno, ping 20-30. Za surf, gledanje filmova, serija, videcemo. A sto se nestanka tice, rekoh kad pre puce konekcija, da sacekam malo, pa da ih zovem. Mada sada sljaka super.

A pukne nekad nekad tako na po pola sata (jednom u 3-5 meseci). Inače radi odlično.

Jel zna neko zasto mi ne skida normalno sa torrenta? Probao 1337x, piratebay, kickass. Nekad ne krene da skida, a nekad skida 20kbs i to bi trajalo vecnost. Jel treba nesto da podesavam, s' obzirom da sam juce uveo optiku.

To je do torenta nije do optike. Probaj neki drugi recimo zamunda.

Poslednja izmena:
Jel zna neko zasto mi ne skida normalno sa torrenta? Probao 1337x, piratebay, kickass. Nekad ne krene da skida, a nekad skida 20kbs i to bi trajalo vecnost. Jel treba nesto da podesavam, s' obzirom da sam juce uveo optiku.

Meni stvarno normalno skida, nadam se da znaš da je broj seedera bitan. Evo upravo probao neki torrent sa 50ak seedera i ide više od 10MB/s (imam 200Mbps optiku kod Exe-a).

Meni stvarno normalno skida, nadam se da znaš da je broj seedera bitan. Evo upravo probao neki torrent sa 50ak seedera i ide više od 10MB/s (imam 200Mbps optiku kod Exe-a).

Ma znam, bas zbog toga i probao gde ima dosta. I na Popcornu ista prica. Videcu veceras kad dodjem s' posla, nadam se da ce biti okej. Hvala na odgovorima.

Predao zahtev za exe net i sada se dopisujem
Alcija za nove korisnike je 2 meseca gratis internet i tv do 25 aprila. Kada sam se prijavio za duo home 1 i 12 meseci, odgovorili 1 mesec gratis
[emoji34]
Na sajtu ne navode nigde 1 mesec vec dva...
Sada odgovaraju da je to za 24 meseca ugovora
Bas neprofesionalno da obmanjuju....

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Nije za 24 već za 26. Mada njihovi ugovori su perpetual tako da je svejedno. Juče su kod mene priključivali nekog novog korisnika i dobar deo dana nisam imamo ni net ni TV. Doduše ja sam bio na poslu pa ne bi ni primetio, međutim sinoć vidim da se internet nešto vuče, i onda mi deca kažu šta je posredi. Taman sam se spremao da ih danas zovem, kad od jutros puna brzina [emoji3]. Videću popodne kad dođem kakva je situacija.
A ta akcija do 25. aprila... , i to je perpetual.

Poslednja izmena:
Мислим да је то писало на претходном сајту али су га сада модернизовали и понешто је нестало. Има још неких ситница које су погрешне, можда негде пише оно што често пише да су могуће грешке на самом сајту и да се за детаље обратите подршци или слично.

Да ли је тај гратис уз 24 или 26 месеци је углавном небитно јер не видим разлог да по истеку не продужим (тј да се то аутоматски одради) свеједно што сада остали повећавају брзине. Знајући како ради ехе-нет, не би ме чудило да ових дана и они повећају па опет одмакну од осталих. Чак ме и чуди да још то нису одрадили. ;)

Шта вам показује speedtest? Код мене до јуче 140/14 а од јутрос

7239701793.png

Нису претерали са DL али је зато UL више него дуплиран. Одлична промена. :)

Kojo paket ?
Ja merkam 60/6
Da li ce tu biti povecanja ?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Borat says: 'iz najs' ;)

Dok stigne do svih,UL vise negp dupliran.

Povećali su i 60/6 na 80/12. Lepo od njih. :)

Prilozi

• Speedtest ExeNet 19.04.2018.jpg
    Speedtest ExeNet 19.04.2018.jpg
    144.2 KB · Pregleda: 71
Poslednja izmena:
@calexx
Kad si pomenuo ruter, setih se šta je u pitanju.
Zaboravio sam da sam u ruteru podesio neke silne queueove, pa je brzina bila limitirana na 90/9.
Ovo su rezultati sada:

Kod mene ping 0 dl 100 ul 20,ne prelazi 100.

DUO Basic i TRIO Basic bi trebalo da su na 50/7Mbps, da li ima nekog sa Basic paketom? Bio je 35/3.

Imam Tendu N301

Vrh Dno