Šta je novo?

Huawei P10 lite

@zuncika,dali bi moglo preko HWOTA 7 onda na B203,kao sto je sa B203 na EMUI 8?

Poslednja izmena:
E to je ono sto bi neko trebao da potvrdi.... inace ti fajlovi u FF u B206 za download mi izgledaju isti kao u servisnom romu recimo B182 za dload metodu.
Inace ne radi oreo loše imam par zamerki... senzor za otkljucavane ne radi svaki put, automatsko osvetljenje takodje lose funkcionise kao i gps.

Huawei P10 Lite

Ja hocu da uradim rollback na B203,jer je ipak bio bolji nego EMUI 8 kod mene.Samo,ne znam kako :)

Flesne se lokacijski fajl, na primer iz hwota change location, ili iz multi tool - odeljak debrand... Nakon toga zaključan bootloader 100%...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

@huebert,odlicno.hvala.Ali kako da znam na HWOTA dali je za SS ili DS.Postoji samo jedan fajl.

Ja hocu da uradim rollback na B203,jer je ipak bio bolji nego EMUI 8 kod mene.Samo,ne znam kako :)
Jedva se vratih na b208, bilo je na milimetar od brika. Koj me tero ds koristim skriptu na racubaru, mrzejalo me da ubacim na SD.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Kad sam se vratio na b208 otkljucan bootloader i rekoh ajd servisni rom kad ono fail. Nece. Evo sad opet HWota al na Emui 5 da probam do b198.

Послато са VKY-L29 уз помоћ Тапатока

Nisam siguran cak ni da je ovaj Rus uradio dobro skriptu za recovery nocheck za emui 8 jer mi je nije flesnulo izgleds, al opet vrstilo na b208. Medjutim imao sam par bootloopa, jedan erevovery, dva reseta dok podize sistem. Sta li sam dobio kuj znaje [emoji41]

Vratio se na b198 opet otkljucan jer je verovatno oeminfo ostao od emui 8, ali servisni ovde radi i evo vracam na fabricki.

Au,kad ga Kinez zakomplikuje,a Rus jos pridoda ;) Dobro je da si uspeo.Ja cu najverovatnije da probam direktno sa EMUI 8,dload metodom da flesujem servisni.Pa sta bude ;)

@Alexxx1,sad nesto razmisljam.Nema veze sto si radio preko kompa.Mozda je trebalo da vratis na B206 za rollback,a ne na B208?

Vidim ja da sam na vrijeme prešao na A1, jer znajući sebe brikovao bi ga davno :d

Mi A1 TT

Poslednja izmena:
@Alexxx1,sad nesto razmisljam.Nema veze sto si radio preko kompa.Mozda je trebalo da vratis na B206 za rollback,a ne na B208?
Ma ne, nema veze. Rus je uzjbo skriptu za recovery. Ispustio broj 8 u tekstu naziva u skrioti i naravno kad treba da fleshuje nema ga taj naxiv. Kako li mi je to proslo bez toga ko zna. Mada je upao u bootloop pa u erecovery. Tad sam stisnuo servisni ali se zakyco na 5% miguce da je nekako zakacio recovery te mi je dobro formatirao particije....ko zna.
Pisao sam mu da to ispravi da ljudi ne sjbu telefone.

Evo sad sam na b 206 i cekam regular

Poslednja izmena:
Ma taj lupa da prostis. Ne moze da radi nikako jer je oeminfo na Emui 8 drugaciji. Ja sam probao. Nece bre ni na b208 a kamo li na emui 8. Moglo bi ali da fleshujes twrp pa fleshujes oeminfo za emui 5 ugasis pa onda servisni..... Teoretski....

Jel ovo znaci da u buducnosti nece moci da se instalira bilo kakav oficijelni apdejt? Posto sam i ja instalirao oreo.

Znaci sada je HWota8 beskoristan?

Sent from my MediaPad 7 Youth 2 using Tapatalk

Pozdrav drugari.Neke stvari mi nisu jasne. I ja sam instalirao oreo. Da li ovo sto ste pričali do sada znači da neće moći da se instaliraju zvanični apdejtovi za ovaj telefon ili sta?

Znaci moramo da se vraćamo na nougat?

Ja sada ne znam sta da radim.Ne znam dali bi prosao B203 rollback ROM preko Istog HWota sa kojim sam presao na EMUI 8

Meni u VIPu ponudio juče 185 a danas 187. Vrv će sad da ispucaju sve za redom.

Sto se vracate svi na emui 5 ako je 8 tako dobar?

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Ja sada ne znam sta da radim.Ne znam dali bi prosao B203 rollback ROM preko Istog HWota sa kojim sam presao na EMUI 8

Ne moze jer ako pogledas rollback nema tri fajla, samo dva [emoji41]

Ma radi samo je mala greska u naxivima recoverija. Ili ono 8 iz naxiva fajlova da se skloni i to je to. Jer u skripti napisano bez tog 8.

Što bi rekli, nar'ani kerove i ne diraj ništa. [emoji23]

Sent from my 3310

Ne kapiram to stvarno, nigde na svetu zvanično osmica nije stigla na p10 lite, ovde je uveliko istestirali i već nije dobra amo ponovo na emui 5.Kapiram ja to da je radoznalost ili sta vec al ne očekujte nešto da će raditi dobro što već nije samo stiglo na vaš fon. Na stranu da telefon može tako lako i zauvek da se ugasi. Stići će osmica ne brinite :)

Ne kapiram to stvarno, nigde na svetu zvanično osmica nije stigla na p10 lite, ovde je uveliko istestirali i već nije dobra amo ponovo na emui 5.Kapiram ja to da je radoznalost ili sta vec al ne očekujte nešto da će raditi dobro što već nije samo stiglo na vaš fon. Na stranu da telefon može tako lako i zauvek da se ugasi. Stići će osmica ne brinite :)
Meni je Emui 8 evidentno bolji, a o prednjoj kameri i da ne govorim. Lepse ikonice, meni,,cak je barem meni i baterija bolja. Eto vratio se na Emui 5 iz radoznalosti. Uradicu cak i tutorijal jer ljudi odmah traze rezervnu varijantu i sumnju. Ovaj beta ili zvanicni b321 kako god je bolji od bilo kojs verzije na Emui 5, moje misljenje.

Vrh Dno