Moze svaka verzija da se nabudzi.Tema ima preko 3000 poruka pa ne uspevam da nađem.
Da li single SIM verzija iz Telenora može da se nabudži da bude dual sim?
Svetu se ne može ugoditi... Bat ok drži... Ne znam u čemu je problem.... Možda u tome da ko god traži dlaku u jajetu - nađe je...Danas sam malo detaljnije testirao EMUI 8,i nazalost osim kamera,apsolutno nista ne radi bolje kod mene nego na EMUI 5.Bateriju jede ko lud,neke aplikacije i sporije otvara.Razmisljam da mu odradim rollback i to na onu verziju od pre skoro godinu dana,kada sam kupio telefon.Da blokiram update i da se vise ne zamaram i nerviram.
Sta znace prilikom pokretanja HWOTA 8,one dve ponudjene opcije?
1: Will be repack firmware files?
2: The firmware files are already repacked
Sta treba izabrati?
Baš kao što si rekao.@Alexxx1
Hvala puno na odgovoru. Dakle iako ga operater prodaje kao single sim, moguće ga je koristiti kao dual sim. Fizički druga sim kartica u prostor predviđen za SD karticu?
Otkljucavanjem bootloadera se gubi garancija..... To je prva recenica koju ce ti bilo ko iz Huawei podrske reci. Cak sta vise mozes ds ih pitas i oni ti posalju kod za otkljucavanje s tim sto.napimenu tu stavku. Medjutim, zakljucavanjem bootloadera ne postoji mogucnist da vide da li je nekad bio otkljucavan. U praksi gubis garanciju ako otkljucas i brikujes pa odneses u servis. Ili ti je custom rom u telwfonu a pocne da te zeza bilo sta oko hsrdvera vezano ili ne vezano za softver. Ne postoji evidencija koliko puta si otkljucavao bootloader niti ti odredjene opcije rade losije niti se bilo sta gubi od performansi otkljucavanjem. Jedino sto Ota update na Emui 8 proverava to pa ako je otkljucan moze da zaglavi u recovery ili da ispise neuspela verifikacija.Pozdrav svima,
Imam pitanje u vezi otključavanja bootloader-a na ovom modelu.
Da li se išta trajno gubi otključavanjem kao što je to slučaj kod drugih proizvođača?
Kod Samsung-a okine Knox, kod Sony-ja se izgube DRM ključevi (ako se ne bekapuje odgovarajuća particija) pa su kamera i zvuk lošiji jer koriste drajvere vezane za te ključeve.
Prilikom generisanja ključa za otključavanje na zvaničnom sajtu stoji upozorenje da se gube DRM ključevi, ali me interesuje povlače li oni neke probleme kasnije kao kod Sony-ja na primer. I da li se kasnijim zaključavanjem mob vraća u stanje identično onom pre prvog otključavanja?
Otkljucavanjem bootloadera se gubi garancija..... To je prva recenica koju ce ti bilo ko iz Huawei podrske reci. Cak sta vise mozes ds ih pitas i oni ti posalju kod za otkljucavanje s tim sto.napimenu tu stavku. Medjutim, zakljucavanjem bootloadera ne postoji mogucnist da vide da li je nekad bio otkljucavan. U praksi gubis garanciju ako otkljucas i brikujes pa odneses u servis. Ili ti je custom rom u telwfonu a pocne da te zeza bilo sta oko hsrdvera vezano ili ne vezano za softver. Ne postoji evidencija koliko puta si otkljucavao bootloader niti ti odredjene opcije rade losije niti se bilo sta gubi od performansi otkljucavanjem. Jedino sto Ota update na Emui 8 proverava to pa ako je otkljucan moze da zaglavi u recovery ili da ispise neuspela verifikacija.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
To je ok 3% za 9h.....Do 5% je podnosljivo. Pazi imas u systsmskim aplikacijama neka smeca koja trebss pogasiti. Mozda su ostali repovi od nekih apk tipa Fb. Kod mene je obrisan ali u sistemskim i dalje rolja ako ne pogasis to.@Alexxx1,Jesam radio wipe cach.Obrisao facebook,massanger,viber i sve zivo sto sam instalirao i jede i dalje.Kada je tek ubacen bio EMUI 8,tokom noci baterija nije mrdnula za nekih 10h.Od kako je baterija napunjena na 100%,sad skida 3% u stanju mirovanja za 9h.ne znam sta mu je.Mozda se i sredi posle nekoliko punjenja baterije?Razmisljo i da probam servisni ROM.
Upravo mi sabio sve update odjednom trenutno sam na verziji 203. I ne vidim da nešto brlja pa se opet pitam da li treba hr?Nije neophodno ako ti sve radi kako treba.
Nije otkljucan nego ponovo zakljucan. Da, ima razlike ako gledamo bas do detalja, ne u radu ilo tokom azuriranja nego cisto info za nekog ko ulazi u fastboot. . Ako nekom treba bas da pise lock moze da uradi rollback do emui 5 gde automatski sve zakljucava i nece pisati relock nego locked i da saceka Ota update.@allek5,dobro si to pitao.Bootloader je i dalje otkljucan.Pise unlocked,a u fastboot mod kada se udje pise relocked.Ovo ispade da nam je bootloader na EMUI 8 i dalje otkljucan :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari