TWD, ocekivao sam da ce na kraju najaviti neku novu opasnu bandu koja je celu "bitku" posmatrala iz daljine, i svemu se smejala. Idemo dalje, poceo je Fear the Walking Dead kog vise volim da gledam od TWD.
Da dodam ocena TWD s8: 06/10
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Jeste za ovu sezonu, pocrkali svi dabogda.jel ovo bila poslednja epizoda TWD?
Malko zavidim vama koji sad po prvi put gledate Broen.
Sinoc po cetvrti put pokusao da gledam The Wire,i prestao posle 3 epizode.Ne znam,nije ovo za mene definitivno.Nekako me ne privlace uopste te policijske price,inspektori,dileri,istrage itd...
Meni tema izgleda baš zanimljivo, al nikako prvu epizodu da preguram, mnogo likovaZavršio prvu sezonu Deadwood... odlična, početak malo spor i upoznavanje sa likovima je malo potrajalo ali se isplatilo na kraju.Jan McShane razvalio ulogu. 7/10
Sent from my D6603 using Tapatalk
Poceo sam ja sinoc, meni je bas dobar. Cekaj malo da se razvije prica...Da li neko gleda Bosch? Ne znam da li zbog velikog vremenskog intervala, izmedju sezona, ali meni sve ovo u prvoj epizodi, deluje totalno konfuzno i rastrzano na jedno 6 prica...
Jel gleda neko Altered Carbon? U dolby vision je pa bih probao i to cudo, ali ne znam da li vredi 🙂
Da li neko gleda Bosch? Ne znam da li zbog velikog vremenskog intervala, izmedju sezona, ali meni sve ovo u prvoj epizodi, deluje totalno konfuzno i rastrzano na jedno 6 prica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari