Šta je novo?

FIFA 18

Samo sto ivaj moj pokusava da bude Ronaldinho, pa sve vreme gadja precke i stative [emoji23]

Pozdrav drugari, skoro sam kupio Fifu na originu, krajem februara tj. kad je bila na nekom popustu, 23e, rekoh nek ide. Odmah da kazem ovo je moja prva Fifa koju igram, igrao sam pes do neke 2012/2013. godine. Zavrsio sam The Journey za nekih 15-ak sati, cisto da se upoznam sa igrom. Igrao na amateur i ponekad na semi pro i uglavnom sam pobedjivao bez velike muke. Krenuo sam UT posle toga i evo sad na nekih 45 sati i dalje ne mogu da se sastavim. Odbranu nemam pojma da igram. Para nikad nigde. SBC i dalje pokusavam da shvatim. SB uglavnom igram na semi pro i pobedjujem uglavnom, al teze nego u The Journey. Izbegavao sam tutoriale za brzu zaradu i tako neke "finte" za uspeh, vec sam nekako navijacki poceo da pravim tim iz Premier lige. Da li sam pogresio? Udelite neki savet slobodno. Ovo je prvi domaci fifa community na koji sam naleteo, pa rekoh da se izjadam i zatrazim pomoc :) Ko hoce, nek me doda na Origin-u: DarkoT994

Prvi savet da iscitas temu kao i ja kad sam krenuo u decembru [emoji16]
Zahvaljujuci dobrim ljudima ovde brzo ces napredovati ;)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Pozdrav drugari, skoro sam kupio Fifu na originu, krajem februara tj. kad je bila na nekom popustu, 23e, rekoh nek ide. Odmah da kazem ovo je moja prva Fifa koju igram, igrao sam pes do neke 2012/2013. godine. Zavrsio sam The Journey za nekih 15-ak sati, cisto da se upoznam sa igrom. Igrao na amateur i ponekad na semi pro i uglavnom sam pobedjivao bez velike muke. Krenuo sam UT posle toga i evo sad na nekih 45 sati i dalje ne mogu da se sastavim. Odbranu nemam pojma da igram. Para nikad nigde. SBC i dalje pokusavam da shvatim. SB uglavnom igram na semi pro i pobedjujem uglavnom, al teze nego u The Journey. Izbegavao sam tutoriale za brzu zaradu i tako neke "finte" za uspeh, vec sam nekako navijacki poceo da pravim tim iz Premier lige. Da li sam pogresio? Udelite neki savet slobodno. Ovo je prvi domaci fifa community na koji sam naleteo, pa rekoh da se izjadam i zatrazim pomoc :) Ko hoce, nek me doda na Origin-u: DarkoT994
Za početak odbranu stavi na legacy defending. To je osnova za SB.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Uzeo sam bio Piresa Prime 91, prevara od igrača, gori od očajnog Robena! Moj savet je dalje od njega ili ja ne znam sa njim ništa! Bailey je fantastično levo krilo. Probacu još Overmarsa 90, kada se budem organizovao sa koinsima.

Uh, a ja o njemu mastam vec duze vreme. Svi rivjuovi koje sam odgledao su sjajni. Probaj da promenis formaciju ingame, stavi ga negde blize golu.

@Darko1994:

Uh, toliko toga ima da se uci u UT-u, trebace ti sigurno nekoliko meseci da pohvatas sve cake.

Za pocetak, pravi dva tima, jedan da ti odmara na klupi, da ne bi gubio pare na fitness kartice, i uzmi menadzere da ti daju do 50% bonus na ugovore. Bez toga neces moci nikada da zaradis ozbiljnije coine, ma koliko igrao. Jedina alternativa je da trosis prave pare na Fifa poene, ali to ne verujem da bi radio. Slobodno pitaj sve sto te interesuje.

Poslednja izmena:
Ja ni dan sanas nisam savladak odbranu [emoji23] A i ne znam kko da je stavim na legacy

Hvala svima

Jel taj legacy samo za offline modove? I da li drugi tim da mi bude isto iz Premier lige ili mogu nesto drugo? Koliko je chemistry ustvari bitan? Ima li neko Acu Mitrovica 81? :D

Bitan je chemistry za igraca da ti bude + a fitness tim ne mora vezivati za istu ligu. Meni je prime bundes a fitness iz engleske lige

Aha, a gde da nadjem menadzere koji mi daju 50% na ugovore? Kod mene u marketu najvise 3%

Možeš i u katalogu da kupiš onu opciju što ti dodaje +1000 coinsa za 10 tekmi. Igraj i SP sezonu. Mogu se zaraditi coinsi na razne načine. Nemoj uzimati Mitra zato što ga gotiviš. Postoje bolje opcije za napad.

Levi bek rose a cb bailly ako imas coina

Pozdrav Darko!
Dobrodošao.
Moj ti je savet odbranu držati samo na tactical, je l se tako igra online. Pa tako vezbaj i SB. Tu ti je za pocetak najlakše zaraditi coinse. Padawan ti je lepo objasnio, imaj dva tima, iako ja imam samo jedan, ali u početku će tebi trebati dva, da ne bi trošio coinse na fitness kartice. SBC, rešavaj onaj hibrid i basic, da se upoznaš. Imaj sajtove Futbin, Futwiz, i Futhead za još bliže upoznavanje FIFE.
Tako je. Rose i Baily su fantastični! To menjaj za pocetak.

Za ostalo pitaj slobodno, dobri ljudi su na ovoj temi i forumu. [emoji1303][emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Cdm bakayoko. Izvinjavam se na duplim postovima ali preko moba ne ide edit.

Uh, a ja o njemu mastam vec duze vreme. Svi rivjuovi koje sam odgledao su sjajni. Probaj da promenis formaciju ingame, stavi bliže golu.
Slabo je okretan skroz. Uopšte mi se ne svidja, niti lezi. Skroz isti kao Roben.
Uzeo sam Prime Overmarsa. Inače zbog Nojera sam se vratio na Engleze. Ništa čovek ne brani online. Strasno! Ja iz 25 šuteva ne dam gol, oni tri šuta, tri gola, četiri šuta, četiri gola...I tako zadnjih 15-20 utakmica. Jedno 6-7 finala. Izludeh. Zao mi je Vidala, Alabe, Boatenga, pa i Komana, Kimica, ali zbog njega i Hummelsa sam poludeo. A nisam mogao da odolim De Bruyneu SBC!
abca1382921251bb0a5f10173465dd4b.jpg

Odlican je tim, bogami, sada imate i ti i Bojan dosta jace timove od mene (doduse, ja imam 2 :D)

Nego, otkud sada toliko coina skupi, da nisi dobio nekog igraca kada si radio ove SBC-ove?

Hvala drugari. Malo sam slab s coinsima sad, al evo, uzeo zajecarca i spreman sam za SB. Vraticu na tactical, ovaj legacy je stvarno ez, ko u pesu. Jel igra neko na originu, bar prijateljsku da bacimo? Kakav je FUT swap Henderson? Bolji od Matica i obicnog Hendersona?

Slabo je okretan skroz. Uopšte mi se ne svidja, niti lezi. Skroz isti kao Roben.
Uzeo sam Prime Overmarsa. Inače zbog Nojera sam se vratio na Engleze. Ništa čovek ne brani online. Strasno! Ja iz 25 šuteva ne dam gol, oni tri šuta, tri gola, četiri šuta, četiri gola...I tako zadnjih 15-20 utakmica. Jedno 6-7 finala. Izludeh. Zao mi je Vidala, Alabe, Boatenga, pa i Komana, Kimica, ali zbog njega i Hummelsa sam poludeo. A nisam mogao da odolim De Bruyneu SBC!

Zoki kako ti sljaka Larson sa hanter hemijom? Meni na hawk toplo hladno

Fantastičan!
681bd359d444491d54b5e8a396b7cf3c.jpg

Ja sam ovu vikend ligu poludio upravo zbog Neuera. Znaci jednostavno imam dojam da aposlutno sve ulazi, primio je 5x gol kroz noge sto ne pamtim.
20 pobjeda. Nikad losiji rezultat.

I da, Werner 88 meni nije sjeo na kraju. Nije los dapace, ali meni ne odgovara, presitan, lako ga izguraju. A i nije zabijao sve sto je trebao.
Uzeo na kraju IF Lewa 92 i covjek je cudo. Finesse van 16 valjda svaki ulazi.

Ali mislim da cu se i ja vratiti na engleze lagano...

Vredi li prodati IF Walkera i uložiti još 100k za IF Valenciu?

Nemoj sada bacati pare, sacekaj TOTS, bice dosta dobrih RB-ova.

Aha. E pa onda ok. Onda bolje sacekaj i ostani na Walkeru.

Odlican je tim, bogami, sada imate i ti i Bojan dosta jace timove od mene (doduse, ja imam 2 :D)

Nego, otkud sada toliko coina skupi, da nisi dobio nekog igraca kada si radio ove SBC-ove?

Imao sam malo sreće u pekovima kada sam radio Thiaga i De Bruynea, ništa spektakularno, ali sam dobro prošao.
Igram non stop SB i samo ponekad WL. Sakupi se vremenom. Ali kada pogledas malo bolje nije to toliko skup tim, koliko je mogao biti za te zaradjene coinse.
Izgubio sam ja u transakcijama i kombinacijama, možda milion. A desavalo mi se tri puta da kupim Hummelsa za 230k, a prodam ga za 310-330k, vec sledeci dan, i tako za jos neke pojedine Nemce.
Tu sam zaradio isto sigurno 600k-700k, i to pre dve nedelje.

Poslednja izmena:
Aha, ja sam bio malo pauzirao i SB. Sada se opet vracam, mada su dosta jaci timovi, vidis neli 82 rated a prepun nekih ikona, wtf. Ne znam da li cu uspeti da swapujem ove roze kartice za nekog boljeg igraca, dvoumim se izmedju Insinjea i Ibrahimovica, hm. Vidim da si ti odmah uzeo Hendersona.

Dobar ti je tim za te coine, sve u svemu. Ne znam koliko ce pasti cene za TOT(K)S ali recimo De Bruine ce ti se sigurno isplatiti...

Послато са Moto Z2 Play уз помоћ Тапатока

Pogrešio sam što nisam radio Turea, kada je bio onaj rođendanski SBC, jer sam tada imao Nemce. Morao sam nekog DMF sada da uzmem, a Henderson mi je faktički besplatan i tu sam dodatno uštedeo.
Tim je odličan. Iz prve sam se vratio u D1 posle 4 poraza sa Nemcima za redom, 6 pobeda sa Englezima odmah, čim sam prešao i opet obezbedio WL.
Ti imaš već Kaku, idi na Ibrahimovića, mada je ovaj Insigne isto odličan.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno