pedjakupus
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.11.2012
- Poena
- 170
Samo sto ivaj moj pokusava da bude Ronaldinho, pa sve vreme gadja precke i stative [emoji23]
Za početak odbranu stavi na legacy defending. To je osnova za SB.Pozdrav drugari, skoro sam kupio Fifu na originu, krajem februara tj. kad je bila na nekom popustu, 23e, rekoh nek ide. Odmah da kazem ovo je moja prva Fifa koju igram, igrao sam pes do neke 2012/2013. godine. Zavrsio sam The Journey za nekih 15-ak sati, cisto da se upoznam sa igrom. Igrao na amateur i ponekad na semi pro i uglavnom sam pobedjivao bez velike muke. Krenuo sam UT posle toga i evo sad na nekih 45 sati i dalje ne mogu da se sastavim. Odbranu nemam pojma da igram. Para nikad nigde. SBC i dalje pokusavam da shvatim. SB uglavnom igram na semi pro i pobedjujem uglavnom, al teze nego u The Journey. Izbegavao sam tutoriale za brzu zaradu i tako neke "finte" za uspeh, vec sam nekako navijacki poceo da pravim tim iz Premier lige. Da li sam pogresio? Udelite neki savet slobodno. Ovo je prvi domaci fifa community na koji sam naleteo, pa rekoh da se izjadam i zatrazim pomocKo hoce, nek me doda na Origin-u: DarkoT994
Uzeo sam bio Piresa Prime 91, prevara od igrača, gori od očajnog Robena! Moj savet je dalje od njega ili ja ne znam sa njim ništa! Bailey je fantastično levo krilo. Probacu još Overmarsa 90, kada se budem organizovao sa koinsima.
Slabo je okretan skroz. Uopšte mi se ne svidja, niti lezi. Skroz isti kao Roben.Uh, a ja o njemu mastam vec duze vreme. Svi rivjuovi koje sam odgledao su sjajni. Probaj da promenis formaciju ingame, stavi bliže golu.
Zoki kako ti sljaka Larson sa hanter hemijom? Meni na hawk toplo hladnoSlabo je okretan skroz. Uopšte mi se ne svidja, niti lezi. Skroz isti kao Roben.
Uzeo sam Prime Overmarsa. Inače zbog Nojera sam se vratio na Engleze. Ništa čovek ne brani online. Strasno! Ja iz 25 šuteva ne dam gol, oni tri šuta, tri gola, četiri šuta, četiri gola...I tako zadnjih 15-20 utakmica. Jedno 6-7 finala. Izludeh. Zao mi je Vidala, Alabe, Boatenga, pa i Komana, Kimica, ali zbog njega i Hummelsa sam poludeo. A nisam mogao da odolim De Bruyneu SBC!
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam ovu vikend ligu poludio upravo zbog Neuera. Znaci jednostavno imam dojam da aposlutno sve ulazi, primio je 5x gol kroz noge sto ne pamtim.Slabo je okretan skroz. Uopšte mi se ne svidja, niti lezi. Skroz isti kao Roben.
Uzeo sam Prime Overmarsa. Inače zbog Nojera sam se vratio na Engleze. Ništa čovek ne brani online. Strasno! Ja iz 25 šuteva ne dam gol, oni tri šuta, tri gola, četiri šuta, četiri gola...I tako zadnjih 15-20 utakmica. Jedno 6-7 finala. Izludeh. Zao mi je Vidala, Alabe, Boatenga, pa i Komana, Kimica, ali zbog njega i Hummelsa sam poludeo. A nisam mogao da odolim De Bruyneu SBC!
![]()
Vredi li prodati IF Walkera i uložiti još 100k za IF Valenciu?
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Imam IF 87 Azpilicuetu na CB-u.Moje mišljenje je da ne vredi! Bolje uzmi Azpiciluetu 88 na RB.
Tako ću i da uradim.Aha. E pa onda ok. Onda bolje sacekaj i ostani na Walkeru.
Odlican je tim, bogami, sada imate i ti i Bojan dosta jace timove od mene (doduse, ja imam 2)
Nego, otkud sada toliko coina skupi, da nisi dobio nekog igraca kada si radio ove SBC-ove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari