Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
The Last of Us Remastered trenutno 8$ na US store-u.

Joj sto ja ne volim ovaj ugao/polozaj kamere. Ovako nesto je bilo i u Hellblade-u, slicno.

Ocene su brutalne koliko sam video. Nigde ispod 9/90. Svaka cast. Jedva ckam da je zaigram.

Ja sam malo skeptičan... Skoro svaki review je u fazonu "nećemo da spoilujemo sa dodatnim, novim gameplayom - kupite igru morate da je doživite sami"... Vrlo vrlo identični reviewovi, kao da imaju NDA sa Sonijem u kojima se traži to od njih, odnosno spoiler free review - što je samo dizanje hajpa I suzdrzanost od kritike...
Plus većina ljudi koja je dobila rane review kopije je dobila put u Norvešku na promo vikend za "GoW experience" ... Od nezavisnih (koji nisu dobili invite) niko do sada nije izbacio review odnosno nisu ni dobili kopiju...
Verujem da je Sony ispekao zanat kako da podigne hype na max i da su ocene blago napuhane, tako da je bolje biti malo suzdrzan I sačekati još koju nedelju nakon izlaska...
Verujem da će biti dobra ali ne toliko koliko je nahajpovana trenutno...
Za tako visoke ocene (i najbolju igru generacije kao što joj lepe etiketu) igra zaista mora da bude nešto posebno...

Poslednja izmena:
Slažem se iako sam mislio da će biti preorder za ovo.Ja ću sačekati malo da se slegne prašina i uzeti za koji mesec ( ne bih mogao ni da hoću da je uzmem sad jer neću biti pri konzoli narednih mesec dana.) .Jedino mi je krivo što nemam Pro verziju da zivam u punom sjaju igre. Omatoreo sam izgleda pa
me svaki hajp drži kratko.
Sent from my D6603 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam malo skeptičan... Skoro svaki review je u fazonu "nećemo da spoilujemo sa dodatnim, novim gameplayom - kupite igru morate da je doživite sami"... Vrlo vrlo identični reviewovi, kao da imaju NDA sa Sonijem u kojima se traži to od njih, odnosno spoiler free review - što je samo dizanje hajpa I suzdrzanost od kritike...
Plus većina ljudi koja je dobila rane review kopije je dobila put u Norvešku na promo vikend za "GoW experience" ... Od nezavisnih (koji nisu dobili invite) niko do sada nije izbacio review odnosno nisu ni dobili kopiju...
Verujem da je Sony ispekao zanat kako da podigne hype na max i da su ocene blago napuhane, tako da je bolje biti malo suzdrzan I sačekati još koju nedelju nakon izlaska...
Verujem da će biti dobra ali ne toliko koliko je nahajpovana trenutno...
Za tako visoke ocene (i najbolju igru generacije kao što joj lepe etiketu) igra zaista mora da bude nešto posebno...

Za nekoga ko nije odigrao predhodne delove previse stvari pises napamet. Svaki GoW je bio vrhunski i veruj mi i ovaj ce da bude na nivou prehodnih delova.

Pričam o hajpu I načinu na koji Sony trenutno promoviše GoW.
I o tome koliko su "recenzije" vrlo identične i pune hvalospeva a uopšte se ne otkriva ništa od dodatnog in-game gameplaya... A lepe se ocene i etiketira kao najbolja igra ove konzolne generacije...

Koliko znam ovde na forumu stariji GoW igrači su vrlo skeptični sa igrom zbog drugačijeg pristupa, na šta se ja nisam bunio...

Ja sam odigrao sve prethodne delove i uvek sam mislio da je serijal precenjen.
Drago mi je sto je nova igra dosta ozbiljnija.

Nije ovo virtua tennis 2009, nego najveca Sony ekskluziva trenutno.

Hajp mora da postoji i potpuno je opravdan.

Oko milion recenzija se mogu naci na netu, a nijedna igra jos nije imala ovakve ocene, nije to bez nista. Na metacritic ima 95, meni je taj sajt nekako oduvek bio najmerodavniji i tamo volim da procitam kritike. Ali nebitno, dok sami ne probamo, ocene sve padaju u vodu i nista ne znace.

Pa meni se shadow of collosus nista ne svidja a kakve ocene ima 😀 . Nek prica bude dobra, nek izvodjenje bude dobro, u fight system ne sumnjam... Tako da ostaje samo na igracu dal ce mu se svideti ili ne.

Po meni je samo prvi deo GoW losiji,dok su drugi i treci remek dela.Ludilo od pocetka do kraja.

Pričam o hajpu I načinu na koji Sony trenutno promoviše GoW.
I o tome koliko su "recenzije" vrlo identične i pune hvalospeva a uopšte se ne otkriva ništa od dodatnog in-game gameplaya... A lepe se ocene i etiketira kao najbolja igra ove konzolne generacije...

Koliko znam ovde na forumu stariji GoW igrači su vrlo skeptični sa igrom zbog drugačijeg pristupa, na šta se ja nisam bunio...

A sto da je ne promovisu i da se ne oglasavaju na sva zvona?

A to sto su recenzije vrlo slicne ne mora da znaci da je Sony platio svima da kazu isto nego mozda su jednostavno svi dosli do istog zakljucka da je igra ok.

A to sto nema dodatnog gameplay-a je opet politika sonija da ne otkriva previse nego da sve daje na kasiciu da bi tu neizvesnost podigli na visi nivo.

Tako da ako uprskaju sa ovim veruj mi fanovi im nece to oprostiti i napljuvace ih nasiroko i naveliko, a to im nije potrebno.

Tesko da ce pored Horizon Zero Dawn da bude najbolja igra ali da ce biti rame uz rame to je definitivno ali kada bude igra izasla pa sacekacemo malo vise informacija i znacemo jel je sve ovo sto su recezenti nahvalili bila samo pusta prica i da su bili placeni da tako nesto napisu ili je sa razlogom od svih recezenata dobijena viskoa ocena.

Sto se tice drugacijeg pristupa morali su da tako nesto odrade jer sa predhodnim delovima su prikazali sve sto se moglo prikazati a i ja licno na ovo gledam kao na popuno novu triloguju koju ce da izbace. Jer promena im je trebala jer kao sto rekoh u predhodnim delovima je sve vec bilo prikazano i da bi sada ovaj deo pratio popularnost predhodnih delova morali su drasticno sve da promene.

Ne znam pokazace vreme jel ce ovo biti novi GOTY ili nece.

Horizon Zero Dawn je po meni najbolja PS4 igra na ovoj generaciji konzola(steta za dosta repetitivne side questove), a ako od neke igre ocekujem da bude jos i bolja, onda je to GoW definitivno.. u buducnosti naravno RDR2 i TLOU, ali za njih ima vremena.

Za mene je BB i dalje ubedljivo najbolja ps4 igra.

Bloodborne bez premca uz sve probleme sa frame rate i frame pacing.
GoW deluje odlično, ali mi to nije stari GoW pa me ni ne vuče da ga igram odmah.
Dok ne vidim realne ocene ovo mi ništa ne znači.
Interesantno kako se starija ekipa u temi slaže da treba biti oprezan po pitanju tih plaćenih reviews, a mladi se prime kao ludi na hype. Šta ti je gaming iskustvo. 🙂

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ne postoji nesto sto je "najbolja igra na ps4" ili "najbolja igra ove generacije konzola" iz prostog razloga sto su ukusi prosto razliciti
moze se jedino reci npr. vizuelno je najbolja ili tako, ali reci najbolja po svim parametrima ne
mislim, zasto bi GoW bio najbolja igra nekome ko voli voznju ili stagod?
meni npr. GoW koliko vidim izgleda stvarno fenomenalno ali je prosto tip igre na koji ne bih potrosio ni 5 funti jer imho je igra za lozenje, idem i spektakularno mlatim protivnike koji su 64 puta veci od mene i to..

Vidis tu gresis, jer igre se kasifikuju najbolja u tom i tom zanru! Ako su to avanture onda je to ta igra ako je voznja onda se zna koja je igra i tako iz svake kategorije igara koje postoje na soniju.

Tako da slobodno moze da se kaze najbolja igra u toj i toj kategoriji za ps4 je... pa neka nabrajaju.

Isto kao sto neko drugi ne bi potrosio ni 5 funti da uzme neku voznju i onda se samo vrti u krug ili vec na stazama koje su mu ponudjene.

moze, ali momci gore ne kazu u kojoj kategoriji nego kao generalno najbolja 🙂

Prosečna ocena 95 na 83 recenzije i treba biti skeptičan 😀 Budite ozbiljni 🙂 Ja sam preorderovao pre ovih ocena... ko će sad dočekati još 6 dana 🙂

Lepo sam napisao da je HZD "PO MENI" najbolja igra ove generacije. Racunam sve zanrove jer igram skoro sve zanrove i HZD mi je ostavio najjaci utisak od svih ekskluziva koje sam odigrao, a odigrao sam 90% njih.

Prosečna ocena 95 na 83 recenzije i treba biti skeptičan 😀 Budite ozbiljni 🙂 Ja sam preorderovao pre ovih ocena... ko će sad dočekati još 6 dana 🙂

Samim tim sto je Sony siguran u svoj produkt da je nedelju dana pred izlazak pustio igru za rane rivjuove i sto su svi slozni da je igra odlicna (ukljucujuci i MS sefove koji su cestitali Soniju) ne moze da ne bude pokazatelj da ce da bude vrhunska igra. Naravno, skepticizam uvek mora da postoji a uvek ce biti i onih kojima se nova direkcija nece svideti jer su ljubitelji starog izvodjenja i kamere, a mozda i tona igre. Toga ce uvek biti pa ce uvek biti i negativnih recenzija ili osrednjih i mlakih i to je svakako ocekivano.

Inace, sto se tice preordera, mozda je bilo pametnije sacekati da se igra pojavi u prodaji i onda lupiti onaj 20% off kod koji je bio u onoj FC akciji i tako dobiti jeftiniju igru na sam dan izlaska. Jos ako ti je brz net ne bi ne osetio tu razliku od par sati i opet bi imao spremnu igru na konzoli na dan izlaska.

Poslednja izmena:
Da li Sony deli bilo kakve vaučere u EU regionu ili je to eksluziva samo za US? I koja je fora sa time odnosno zašto zaobilaze EU?

Da li Sony deli bilo kakve vaučere u EU regionu ili je to eksluziva samo za US? I koja je fora sa time odnosno zašto zaobilaze EU?
Ne znam da li dele za EU region, ali vrlo verovatno im puca k**** 😀

Zato ja lepo govorim (ne znam ni sam koliko puta) napravite svi dva naloga (US i UK) i mirni ste što se tiče svih EU/US akcija i popusta koja mogu da nalete.

P.S. jedva čekam 20-i april, hype is through the roof!!! 😀

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Poslednja izmena:
I o tome koliko su "recenzije" vrlo identične i pune hvalospeva a uopšte se ne otkriva ništa od dodatnog in-game gameplaya...

Vec desetak sati igram novi GoW, i moram reci, hvala svim novinarima sto nisu spoilovali igru. Fantasticna je, i sto manje znate o njoj [pored pre-release trejlera], bolje je. Sta sam sve vec video, i dalje ne mogu da dodjem sebi jer igra maltene nema mane. A in-game gameplay je bolesno dobar, Souls na kreku, ali pojednostavljeno da je zabavno i up-beat. I na pocetku je zanimljivo, al kada kratos malo ojaca, bitke su fenomenalne. Side contenta ima tona, i tu se mogu naci i najtezi izazovi [jer neretko se naidje na protivnike koji su dosta veceg nivoa, al moguce je izboriti se i sa njima uz pazljivo igranje].

Prica, okrizenje, bossovi, pa cak i klinac... sve je odlicno. A grafika IZUVA, ko ne igra ovo na dobrom HDR ekranu, zeznuo se.

edit - I da, da na pomenem da sam pre 10tak dana presao Horizon Zero Dawn koji mi se bas bas svideo. Ovo je bolje.

Poslednja izmena:
But but but... Jesi li dobio put u Norvešku? :d

Šalim se. Ništa sačekaću kada bude po razumnijoj ceni da je pazarim, što sam I onako imao u planu...
Iskreno imao očekivanja da će igra biti u 85-90% što se ocena tiče, ali opet hajp za najbolju igru generacije (do sada) je tu... Samo da ne ispadne kao hajp kod Nintendo zilota...

A vezano za "igra generacije" - zar to nije važilo za TloU i PS3?

Pogledajte prilog 249636

Poslednja izmena:
Da li zna neko NBA 2k19 da li ce imati neke Evropske klubove ?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

@DieH@rd: na koju foru vec sada igras? neka novinarska kopija? vidim da i Wahad igra...

@umrimuški

Vezano za GoW - da li je istina na ovo što se većina ljudi/reviewera žali - 1080p performance mode ima većih problema u odnosu na resolution? Da su fps padovi nepodnosljivi?
Videh da su i Witchera 3 skoro peglali (i posle toliko vremena) tako da je neki fps stability patch vrlo verovatan u skorijoj budućnosti?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno