Joj sto ja ne volim ovaj ugao/polozaj kamere. Ovako nesto je bilo i u Hellblade-u, slicno.
Ocene su brutalne koliko sam video. Nigde ispod 9/90. Svaka cast. Jedva ckam da je zaigram.
Ja sam malo skeptičan... Skoro svaki review je u fazonu "nećemo da spoilujemo sa dodatnim, novim gameplayom - kupite igru morate da je doživite sami"... Vrlo vrlo identični reviewovi, kao da imaju NDA sa Sonijem u kojima se traži to od njih, odnosno spoiler free review - što je samo dizanje hajpa I suzdrzanost od kritike...
Plus većina ljudi koja je dobila rane review kopije je dobila put u Norvešku na promo vikend za "GoW experience" ... Od nezavisnih (koji nisu dobili invite) niko do sada nije izbacio review odnosno nisu ni dobili kopiju...
Verujem da je Sony ispekao zanat kako da podigne hype na max i da su ocene blago napuhane, tako da je bolje biti malo suzdrzan I sačekati još koju nedelju nakon izlaska...
Verujem da će biti dobra ali ne toliko koliko je nahajpovana trenutno...
Za tako visoke ocene (i najbolju igru generacije kao što joj lepe etiketu) igra zaista mora da bude nešto posebno...
Pričam o hajpu I načinu na koji Sony trenutno promoviše GoW.
I o tome koliko su "recenzije" vrlo identične i pune hvalospeva a uopšte se ne otkriva ništa od dodatnog in-game gameplaya... A lepe se ocene i etiketira kao najbolja igra ove konzolne generacije...
Koliko znam ovde na forumu stariji GoW igrači su vrlo skeptični sa igrom zbog drugačijeg pristupa, na šta se ja nisam bunio...
Prosečna ocena 95 na 83 recenzije i treba biti skeptičan 😀 Budite ozbiljni 🙂 Ja sam preorderovao pre ovih ocena... ko će sad dočekati još 6 dana 🙂
Ne znam da li dele za EU region, ali vrlo verovatno im puca k**** 😀Da li Sony deli bilo kakve vaučere u EU regionu ili je to eksluziva samo za US? I koja je fora sa time odnosno zašto zaobilaze EU?
I o tome koliko su "recenzije" vrlo identične i pune hvalospeva a uopšte se ne otkriva ništa od dodatnog in-game gameplaya...
Yep@DieH@rd: na koju foru vec sada igras? neka novinarska kopija? vidim da i Wahad igra...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari