Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izasao Bosch 🙂

Auu koji smor ovaj Terror, ja sam na sedmoj epizodi, tri dana je gledam i nikako da zavrsim, zali Boze para sto su dali na reklamiranje, po vasoj prici, ko je citao, knjiga je dobraa, ali ovo je uzas, bar meni..

Preostalih tri epizode mozes i na fast forward [emoji6]

Sent from my D6603 using Tapatalk

IMDB botovi cepaju, 8.4 a u komentarima treš.:d Slutim da ide shift-delete nakon prve epizode.

Jel se to meni čini ili su i u Lost in space zaboravili da odrade dah na onoj planinčugi? 😀

Cekamo da se jave dezurni kriticari, pa da prosudimo o kvalitetu... 🙂 Znas onu starinsku? Hrdjavom k..riticaru i jedna dlaka smeta... :d

Malo sam pauzirao sa Shameless, nesto mi slabija sezona, plus njih dvojica da 🙂
Jeste slabija, pogotovu u pocetku sezone. Do kraja se popravi, ali jedna od losijih sezona sigurno.
Odgledan Shameless, tako da je otvoren konkurs za seriju opustajuce varijante. Moram da nadjem nesto da se odmori od glavolomki..

Ја sam za opuštanje gledao Orange is the New Black, sad gledam Lucifera i Brooklyn 99, pokušao Weeds, ali odustao posle dve epizode, nije mi zanimljivo.

Za opuštanje od Office nema bolje.

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Za opuštanje, Curb Your Enthusiasm...

Jedino ne znam da li je u planu još nešto osim tih osam epizoda.

Pa i ja sam isto video S02E01 na traktu ali mislim da softver automatski stavlja placeholder. Fox je to, mogu da ga utule kad im mjau. 😀

Poslednja izmena:
The Terror:

Od čega je umro onaj medjed u poslednjoj epizodi? U čemu je fora sa lancem?

Mislim da je
medved vec bio ranjen posto je pojeo onog lika sto se ogrnuo viljuskama u prethodnoj epizodi. I koliko sam ukapirao zadavio se onim bolesnikom Hickey-em
Glupo u svakom slučaju.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa i nije koncipiran na hororu, kao što dam već naveo medju prvim postovima, već na razvoju likova i njihovih odnosa u datoj situaciji... Tako da sam je više gledao kao dramu...
A to sto su ljudi ovde očekivali sci-fi/horor i žale se na neke minorne stvari (I zbog toga je okarakerisase kao trash) a ne primećuju druge detalje niti su makar pročitali o ekspediciji čisto da uvide koliko je detalja preneto u seriju - je već njihov problem...
Meni je serija sasvim solidna 7/7,5 od 10

Poslednja izmena:
Pa 4-/5 je otprilike 7,5/10 🙂

One zaludne rasprave o garederobi ne bih ni komentarisao, garderoba i kompletna scenografija je odlična.

Yep. Mnogo detalja je verno (koliko im je budzet dozvolio) prenet i u knjigu i u seriju.

I jos jedan mali hint. Puske (po onome sto sam citao) nisu bile u stanju da se nose sa polarnim medvedima, mogli su samo lakse da ih povrede... I koliko "faktori" uticu na lucidnost osobe...
Treba baciti pogled sta je sve od te ekspedicije tek relativno skoro pronadjeno (pre par i pre 10ak godina).
Sve su samo detalji koji su dodatno propusteni "jer nam smeta sto se ne vidi para iz usta na onom debelom minusu" :d

Poslednja izmena od urednika:
Malo sam editovao gornji post, zbog potencijalog spoilera u vezi lucidnosti.

@jaksa ovaj Yojinbo non-stop komentariše tuđe postove i mišljenja. Jel to samo njemu dozvoljeno ili šta?

Sent from mTalk

Nije s tim da imam utisak da je ovde u pitanju diskusija u okvirima uobičajenog offtopica i komentarisanja.

Nisam povlascen. Ne znam zasto te pogadja. Ako mislis ono za dah, meni je taj komentar (ciji god da je) bio histericno smesan (facepalm momenat), jer se ljudi opterecuju sitnicama a propustaju najbolji deo.

Samo kazem da se uslo sa drugacijom perspektivom tj ocekivanjima od serije i da je sustina promasena odnosno da serija nije trash kakvim se ocenjuje (odnosno jeste ako se ocekuje da je sci-fi/horor, sto nije)

Poslednja izmena:
Ok,nekom smeta nešto što je drugima potpuno nebitno. Dali smo svoje mišljenje, idemo dalje.

Nije s tim da imam utisak da je ovde u pitanju diskusija u okvirima uobičajenog offtopica i komentarisanja.

Rekao si kratko ocenjivanje serije i to je to. Ovaj se ne gasi uopšte. Ili kaži lepo da je povlašćen i da može nekažnjeno danima da davi ili poštuj svoja pravila.

@Yojinbo odgovorio bih ti nekoliko puta do sad da mi jaksa do sad nije obrisao svaki post gde ja komentarišem/odgovaram na tuđe komentare.

Sent from mTalk

Dobro, smiritese. Pogledaću šta je komentarisano, pobrisati šta treba i idemo dalje. Ako neko pretera biće sankcionisan. Lep je dan, nemojte se nervirati.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno