Bobajakuda
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.09.2013
- Poena
- 240
Jel to ova verzija: https://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=385780
Мораш бити регистрован на сајту да би скидао апликације....Iz nekog razloga nece. Na koji god link ili verziju da kliknem izbaci mi error.
Ой! Ошибка 404.
Запрашиваемая информация не существует, перемещена или удалена.
Для поиска необходимой информации, Вы можете посетить:
Сайт | Форум
Jel moze sa nekog drugog sajta, a da ne zakacim jos jedan virus. [emoji16]
Ili da skinem sa play store?
Poslao sam ti PMIz nekog razloga nece. Na koji god link ili verziju da kliknem izbaci mi error.
Ой! Ошибка 404.
Запрашиваемая информация не существует, перемещена или удалена.
Для поиска необходимой информации, Вы можете посетить:
Сайт | Форум
Jel moze sa nekog drugog sajta, a da ne zakacim jos jedan virus. [emoji16]
Ili da skinem sa play store?
Jel si probao sa malearebytes-om,meni je pomogao.l sa slicnom situacijom.Izgleda da je neki uporan virus. I posle clean-a opet mi izbacuje random sajtove/nagrade itd.. [emoji20]
Vidim da se spominje Titanium za backup aplikacija i svega na telefonu. Jel moram da imam pro verziju ili moze free?
Settings-installed apps, gornji desni cosak- show all apps i skroluj dole negde blizu kraja i disable-uj Google play movies & TV.Desava mi se cesto kada se konektujem na internet da mi izbaci poruku Google play movies and tv has stopped. A ne mogu uopste da nadjem tu aplikaciju medju instaliranim aplikacijama. Kada je nadjem na play store-u pise da nije dostupna za moj region. Jel imao neko ovaj problem?
Settings-installed apps, gornji desni cosak- show all apps i skroluj dole negde blizu kraja i disable-uj Google play movies & TV.
/QUOTE]
Hvala, nasao sam, ali je vec iskljucen. Probacu da ga ukljucim pa iskljucim. Malo cu cackati da vidim sta se desava.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Desava mi se cesto kada se konektujem na internet da mi izbaci poruku Google play movies and tv has stopped. A ne mogu uopste da nadjem tu aplikaciju medju instaliranim aplikacijama. Kada je nadjem na play store-u pise da nije dostupna za moj region. Jel imao neko ovaj problem?
4x samsung senzor vs redimi 5 plus ista gcam ista podesavanja
Ubaciš treble twrp. Full wipe (dalvik, cache, system, data, vendor). Posle toga ROM, pa gapps. Kad završiš, flešuj treble Magisk. Imaš twrp i magisk linkove u prvom postu LOS15.1 teme.Jedno pitanje,prilikom prelaska na treble rom jel treba da se brise interna memorija ili samo klasika,cash,dalvik,sistem i data?
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari