Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Iz nekog razloga nece. Na koji god link ili verziju da kliknem izbaci mi error.

Ой! Ошибка 404.

Запрашиваемая информация не существует, перемещена или удалена.

Для поиска необходимой информации, Вы можете посетить:

Сайт | Форум

Jel moze sa nekog drugog sajta, a da ne zakacim jos jedan virus. [emoji16]
Ili da skinem sa play store?

Poslednja izmena:

Ой! Ошибка 404.

Сайт | Форум

Мораш бити регистрован на сајту да би скидао апликације....

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ой! Ошибка 404.

Сайт | Форум

Poslao sam ti PM

Izgleda da je neki uporan virus. I posle clean-a opet mi izbacuje random sajtove/nagrade itd.. [emoji20]

Vidim da se spominje Titanium za backup aplikacija i svega na telefonu. Jel moram da imam pro verziju ili moze free?

Izgleda da je neki uporan virus. I posle clean-a opet mi izbacuje random sajtove/nagrade itd.. [emoji20]

Vidim da se spominje Titanium za backup aplikacija i svega na telefonu. Jel moram da imam pro verziju ili moze free?
Jel si probao sa malearebytes-om,meni je pomogao.l sa slicnom situacijom.

Sent from my Mi A1

@n0p3zz E super je ova app. Nasla mi jedan malware i odem u installed apps kad tamo jedna aplikacija bez ikakve ikonice(samo bela pozadina) i ima administratorske privilegije. [emoji50] Jedva sam je obrisao tako da sad ne bih trebalo da bude problema. [emoji4]
Hvala. [emoji846]

Desava mi se cesto kada se konektujem na internet da mi izbaci poruku Google play movies and tv has stopped. A ne mogu uopste da nadjem tu aplikaciju medju instaliranim aplikacijama. Kada je nadjem na play store-u pise da nije dostupna za moj region. Jel imao neko ovaj problem?

Potpisujem ali ne dajem previse paznje kod mene je samo za google play movies ali na redmi 5 plus.

Sent from my Redmi 5 plus using Tapatalk

Meni se to pojavi kad ukljucim sync opciju, ali nista od toga ne koristim, ja mislim da je sto sam disableovao google servise, i nijednu app nisam ni pokretao

Desava mi se cesto kada se konektujem na internet da mi izbaci poruku Google play movies and tv has stopped. A ne mogu uopste da nadjem tu aplikaciju medju instaliranim aplikacijama. Kada je nadjem na play store-u pise da nije dostupna za moj region. Jel imao neko ovaj problem?
Settings-installed apps, gornji desni cosak- show all apps i skroluj dole negde blizu kraja i disable-uj Google play movies & TV.

uploadfromtaptalk1523559499185.png

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

ima li neko link za download one Snap Pro kamere koja moze da snima u 60fps sa onim fixom? Ako ona uopste radi na OREO-u.

Settings-installed apps, gornji desni cosak- show all apps i skroluj dole negde blizu kraja i disable-uj Google play movies & TV.
/QUOTE]
Hvala, nasao sam, ali je vec iskljucen. Probacu da ga ukljucim pa iskljucim. Malo cu cackati da vidim sta se desava.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Odradi mu clear data and cache...to cesto zna da pomogne.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Jesam, videcu dal ce opet da iskace.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

4x samsung senzor vs redimi 5 plus ista gcam ista podesavanja

Prilozi

• 4x.jpg
    4x.jpg
    1.2 MB · Pregleda: 149
  • 5plus.jpg
    5plus.jpg
    1.2 MB · Pregleda: 146
sta da koristim na Oreo-u, kad snimam GCam-om imam strasnih problema sa autofokusom, stalno ono pulsira i snimci su poprilicno neupotrebljivi

isto, nasao je al nisam uspeo nista da uradim da se to vise ne desava

Kako spreciti ekran da se gasi dok se igraju igre?

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Zna neko koliko je zamena displeja (samo ruke) i ako moze preporuka za neki servis u BG-u

Sent from my Lenovo A7600-F

Jedno pitanje,prilikom prelaska na treble rom jel treba da se brise interna memorija ili samo klasika,cash,dalvik,sistem i data?

Odlucio sam prelazim s MIUI-a na custom rom, e sada pisali ste o raznim romovima.. treba vidjeti na sta preci da ferca sve najvise zbog gcam stabilnosti

Uzmem neki dan kaljeno staklo i dok sam kratko stavio u dzep pukne staklo e jbmuuu

Poslednja izmena:
Probaj LOS14.1 official ili ako hoćeš oreo OmniROM. GCam isto nije stabilna. Možda su jedino v3.2 gcam aplikacije stabilne.
Jedno pitanje,prilikom prelaska na treble rom jel treba da se brise interna memorija ili samo klasika,cash,dalvik,sistem i data?

Ubaciš treble twrp. Full wipe (dalvik, cache, system, data, vendor). Posle toga ROM, pa gapps. Kad završiš, flešuj treble Magisk. Imaš twrp i magisk linkove u prvom postu LOS15.1 teme.

E to Zile hvala,skino sam vec twrp i magisk. Samo me ovo bunilo oko full wipe-a...

Na kakav Cast misliš?
Meni radi perfektno cast na Chromecast. Doduše, meni je chromecast radio od kad sam prešao na OmniRom, znači par meseci već.

Nazad
Vrh Dno