Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Screen Cast ka Smart TV / LG 49LF630. Na Nugat ROM-ovima je to radilo perfektno. Zapravo ja to i ne koristim, ali Dev napomenuo da je ispravljeno. Moguće da nije u potpunosti.

Uzeo sam redmi note 4x od kolege sa foruma. Imao 8.1 andoid. Kad sam vratio na miui trazi mi da se ulogujem na njegov miui nalog. Problem je sto sam izgubio njegov broj i oglas mu je obrisan. Kako moze da se resi ovaj problem?

Uzeo sam redmi note 4x od kolege sa foruma. Imao 8.1 andoid. Kad sam vratio na miui trazi mi da se ulogujem na njegov miui nalog. Problem je sto sam izgubio njegov broj i oglas mu je obrisan. Kako moze da se resi ovaj problem?

1. možeš da smaraš Xiaomi da ti otključaju telefon (pošalješ im sve ono što ti piše kad stigneš do tog dela za MIUI nalog) i to nije problem ukoliko je telefon iz zvaničnog uvoza

2. flešuješ neki custom rom i nemaš MIUI nalog a ni problema sa njim

Prijavljuje miui 9.5.8.0; ima li ko da je vec probao.

aj da pitam, posto sam video da je i par vas imalo problem sa baterijom. Pre nekih mesec dva je poceo problem sa punjenjem tj. gasio je i palio punjenje sam od sebe. U poslednjih nekoliko dana je to postalo sve cesce dok na kraju nije hteo ni da cuje da puni bateriju kad ubodem kabl. Tek nakon nekih 20-30 ubadanja on "prodje" i puni. Eliminisao sam usb port i kablove kao problem jer ugasen se uvek upali kad se ubode kabl u telefon, osim sto stoji na procentu na kojoj jeste i ne mrda. Isto tako probije ponekad i puni ali uglavnom ne. Sinoc sam malo ocistio alkoholom kontakte, uradio update sistema, nemam vise root ni gcam i opet je jutros "probio" i ostavio sam ga tako da se napuni do kraja i dao mu lufta jos sat preko. Sad kad upalim sistem ponovo sve radi normalno kao da problem nije ni postojao. Video sam i na xda da je nekoliko ljudi imalo potpuno isti problem i to su resavali uglavnom tako sto su menjali tu donju plocu. Ima li neko ideju sta moze biti i jel se susretao neko od vas uopste sa ovim bagom? Ne mogu nikako da provalim da li je do porta, baterije ili nesto do samog softvera.

Stigao danas Cafele staklo sa tubicama ulja. Ispalo je do bola. Preozbiljno su odradili. Videcemo koliko će da traje.
Ovo je ženin. Uzimam i sebi.
b5564b0f0d931e3c9a0844e2dd48499c.jpg
09ea5ed73c00cc36c47e464ed8796306.jpg
3d7fd15b6f57888a56bd449a6d561adc.jpg
06a3146186f6777a0507a3db57dc740c.jpg

Blic pitanje: kada je instaliran Redwolf TWRP na telefonu, da li može telefon da se restartuje nakon što je povukao update (bez da će otići u petlju), ili se mora otići u Recovery i odatle flešnuti ZIP?

Ne moras rucno da flesujes zip, ali moras u special actions da stikliras support miui incremental ota i include system in ota survival

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poručio i ja juče pa ćemo videti kakvo je. Kako se stavlja taj gel?

Ljudi kako da uradim upgrade na noviju verziju losa, trenutno imam neku iz marta. Videh danas da ima novija ver. od moje, jel bih mogao samo da pregazim moju sa najnovijom jel bi mi ostalo sve od aplikacija?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Bolje to uradi clean flesh.Skini aplikaciju Swift Backup, slicna je Titanium Backup-u.Ja je koristim.

MGC_5.1.018_Urikill sa omnivision senzorom.. da cujem profesionalna misljenja za jednog amatera :)

R2gEW9i.jpg

ZgOHspW.jpg

Q4OGWys.jpg

ukL8PlI.jpg

cgdBDSK.jpg

a9tWZu2.jpg

QpeycXh.jpg

Meni ovo kao amateru izgleda odlično.
Ako je to portrait mode pa sada radi i za objekte i životinje, onda super. Ranije je bila priča da samo pixel to može...?

Ekipa nista ja to ne znam portret, lens blur.. mislim da je tamo u postavkama lens blur na 10mpix onako kako su neki stavljali config tj postavke..

Obicno sam slikao, osim 2 fotke gdje je "da" taj lens blur ukljucen..

Poslednja izmena:
Ova kamera i podešavanja?

I je l' korišćen Auto HDR+ ili HDR+ ?

Poslednja izmena:
Da da ta kamera i podesavanja, koristen je auto hdr+, jer ne znam koja je svrha hdr+ on tako da sam to automatski drzao..

Dosta često puca ova ver kamere (Omni ROM). Slike koje radi su OK, ali mi se čini da vuče na roze u nekim slučajevima i malko prezasićene boje (Samsung senzor). Možda najbolja Cam za RN4 do sada.

Istina dosta puca i na MIUI-u ali sta je tu je.. nadam se da ce se pojaviti uskoro stabilnija verzija..

Nazad
Vrh Dno