Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesi negde našao raspored za 5-8? Volim ova špijunska mjau mjau, taman su se namestili da oženim Amerikance.😀
Haha ladno srpski Fox gura dve epizode večeras, iako još ni na netu nema da se skine 😀 u isto vreme na Fox, Fox movies, i Fox crime.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Haha ladno srpski Fox gura dve epizode večeras, iako još ni na netu nema da se skine 😀 u isto vreme na Fox, Fox movies, i Fox crime.

Hvala, ne znam da li će napraviti pauzu posle 4-te a tek sad su stavili datume emitovanja na imdb i traktu. Followshows ne zna ni da postoji serija kolika je to konspiracija.:d

Prva mi se svidela...

U koliko serija vi uzivate dok ih gledate a koliko trazite dlaku u jajetu? Onako iskreno sada...

Naravno da je serija malo nahajpovana, pre svega jer je u pitanju Dan Simmons... A tesko da neko ko ga nije citao moze da ostane objektivan...

Verujem da uhvatim The Wire ili Breaking Bad sada, nasao bih im jedno XY broj stvari koje mi se ne bi svidele i vrlo moguce da bih je drugacio video nego tada - zato ih ne diram u tu su gde jesu, na svom pijedestalu hajpa...
E vidis ja pogledao BB sve sezone 3x i svaki put ista ocena od mene 10+

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Odgledao poslednju sezonu Episodes 9/10
Kompletna serija 8/10 I bas me cudi sto je ova serija tako slabo gledana, mislim da zaslužuje mnogo veci hajp. Bas sam se ismejao, steta sto je kraj.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

The Crossing, jos jedna u nizu losih serija...zaobici slobodno, previse patetike

Samo koji post iznad je citiran moj post gde navodim ime serije...

Šta navodiš, 5-8 ili mjau mjau (ovo drugo nisam ni pokušao)
0b88be124902a2feb9b8ebf2a28bef2e.jpg

Šta navodiš, 5-8 ili mjau mjau (ovo drugo nisam ni pokušao)
0b88be124902a2feb9b8ebf2a28bef2e.jpg
Kolega je citirao moj post gde sam naveo da je počeo DEEP STATE. Kao odgovor na citat pitao je za raspored 5-8 (misleći na epizode), a ovo "mjau mjau" je neka generečka zamena koju forum radi kada je u pitanju neka reč tipa "sr@nje" i sl.

Game of Thrones - za GODINU DANA nas očekuje najgledanija epizoda neke serije ikada 🙂
55 dana snimana!

29716973_538338693215493_3219661966465302528_n.jpg 30076500_219274665492876_1545073149970743296_n.jpg

Poslednja izmena:
Završio terror,druga polovina sezone žalosna.Zali bože potrošenog vremena. Bilo je tu potencijala za više misterije ali su ga baš usr@li . 5/10 i to samo zbog prvih 5 epizoda, ostalo nije ni vredno gledanja.
ubistvo medveda je tragikomično kao i sam kraj serije

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ja sam na 9. epizodi, gledam je ceo dan koliko mi je zanimljiva. Toliko, 5/10 i od mene.

da li je kraj serije? knjiga je prilicno dugacka i prosto ne mogu da verujem da su sabili u 10 epizoda...

Deluje kao da je kraj serije.

The terror, mislim da bi serija bolja ispala da je snimljena samo kao drama, bez horor dodataka. Posle gledanja, ne bih je preporučivao.

Horora skoro i da nema, zanemarljivo.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Ako zbog nekog prestanem da gledam Shameless onda je to ova glava.. mada i Ian postaje zesce nepodnosljiv.

shameless655.jpg

Haha je l' izdrzavas S08?

Ja sam stigao do pola osme sezone, dosta je ok i dalje. Ima i dalje onih scena da te skroz iznenade koliko su smesne, doduse manje ali zanimljivo mi je gledati, Frenk standardno najbolji.

Ja u Shamelessu bez pardona preskočio sve scene Ianom poslednje 2 sezone

Deuce 8/10
Hatufim 7,5/10
Taboo 6/10
Casa del Papel aka Money Heist 7,5/10

Expanse nastavlja u istom ritmu, odlična epizoda.

Probaću da sačekam celu sezonu, ne gleda mi se na kašičicu.

Sent from my landline using Tapatalk

Expensara se vraća , budim se iz zimskog sna . Bukvalno nisam imao šta da gledam zadnjih par meseci . Odgledao Ozark ,Shameless i Star trek se završio i sve čekam da krene Expanse.

Meni isto glavolomka da li da čekam . Mislim čekaću ja ali koliko ću izdržati 😀 Inače se onaj The 100 opravio krajem zadnje sezone , tako da ću verovatno gledati petu sezonu. Deluje ok , koliko to može biti 🙂

Haha je l' izdrzavas S08?

Ja sam stigao do pola osme sezone, dosta je ok i dalje. Ima i dalje onih scena da te skroz iznenade koliko su smesne, doduse manje ali zanimljivo mi je gledati, Frenk standardno najbolji.

Malo sam pauzirao sa Shameless, nesto mi slabija sezona, plus njih dvojica da 🙂

Dobro je, neće prekidati, konačno su objavili pun raspored i 5-8u emituju u maju. 🙂 Izgubi se kontinuitet i u čekanju nove sezone a tek kad puštaju polu-sezone kao sa Vikinzima...
Zato i rekoh, šteta što nije Netflix varijanta, jer izgleda ima potencijala serija, druga epizoda je isto solidna, Mark Strong odlično iznosi ulogu.

Jedino ne znam da li je u planu još nešto osim tih osam epizoda.

The Terror 5/10 Samo zato sto gluma nije loša, ostalo je za nulu. Pored kartonskog leda i faila sa dahom, uopste nije lepo docarana ta hladna atmosfera, sve dosta plasticno deluje i neuverljivo.
Zeleo sam da mi se svidi cak su mi prve dve epizode ok jer sam mislio da samo prave podlogu za daljnja desavanja, ali jok, oni dave i dave do samog kraja.
Nista besmislenije skoro nisam gledao, seriju bih preporucio samo nekome ko hoce da se ubije. Od dosade.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno