Имам неку стару 063 картицу (број узет крајем прошлог миленијума када није ни било припејда па био припејд па опет постпејд и пре 3-4 године враћен на припејд) и пре неки дан сам уплатио (на трафици) 200 кинте допуне, кредит важи 11 месеци.
Jel ima ovako nesto ali sa 200-300min (neka je i malo skuplje)? SMS nebitan, 500MB dovoljno.Onda uzmeš U VIP-u, prepaid, za 600 din, mesec dana važi (150 minuta, 1500sms, 500mb).
![]()
Jel postoji neki način da se zabrani agentima iz Vipa da zovu i nude onu glupost 2000din kredita za 400din mesečno? Počeli su da me cimaju kao topšop. Još me nabeđuju po pola sata. Pre će postići da prebacim broj u drugu mrežu nego da sklopimo ugovor.
Bacila je svemir zeku
Neko bi hteo 2000din kredita za 400 din.
Svima vama koji ste na Tako Lako paketu savetovao bih da putem aplikacije ili portala proverite da li ste još na istom, jer su na jednom od mojih brojeva već promenili tarifni paket na ovaj aktuelni, samoinicijativno i to nekoliko dana pre roka. Odmah sam ih kontaktirao i rečeno mi je da je sistem sam promenio paket prošlu noć. Naravno, tu sledi moje ubeđivanje sa njima da je to trebalo da desi tek sledeće nedelje i da sam imao još nedelju dana da par puta dopunim veće sume dopune da bi mi ona važila 330 dana. Ja sam iznosio činjenice, oni su bili nemi.
Kao primer nepravednosti naveo sam i to što na nekim mojim brojevima i dalje stoji "Tako Lako". Žalio sam se, ne znam kakav će odgovor, ali mislim da ću ovaj put sa žalbama ići do kraja. BTW, nije im ovo prvi put da se pozivaju na sistem kada se desi neka greška.
Mislis na 12 meseci? Bez UO su dosta skuplji, oko 1500... Ima Miks jos uvek, produzili su do 16. majaIskreno nije lose, ali za tu sumu vec ima i opcija Miks M ili nesto slicno za 700-800 (tj. Miks M od danas nema, nego sta je vec ga zamenilo..) koji je jeftiniji. A ne moras da uplacujes kredit stalno i aktiviras opcije... pa onda gubis prethodne jer samo minute koristis ili samo net
Ali drago mi je sto je VIP toliko dugo ostavio taj izbor.
[emoji106]Stavi taj broj ovde pa cemo mi zvati njih
Neko bi hteo 2000din kredita za 400 din.
Svima vama koji ste na Tako Lako paketu savetovao bih da putem aplikacije ili portala proverite da li ste još na istom, jer su na jednom od mojih brojeva već promenili tarifni paket na ovaj aktuelni, samoinicijativno i to nekoliko dana pre roka. Odmah sam ih kontaktirao i rečeno mi je da je sistem sam promenio paket prošlu noć. Naravno, tu sledi moje ubeđivanje sa njima da je to trebalo da desi tek sledeće nedelje i da sam imao još nedelju dana da par puta dopunim veće sume dopune da bi mi ona važila 330 dana. Ja sam iznosio činjenice, oni su bili nemi.
Kao primer nepravednosti naveo sam i to što na nekim mojim brojevima i dalje stoji "Tako Lako". Žalio sam se, ne znam kakav će odgovor, ali mislim da ću ovaj put sa žalbama ići do kraja. BTW, nije im ovo prvi put da se pozivaju na sistem kada se desi neka greška.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari