Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Имам неку стару 063 картицу (број узет крајем прошлог миленијума када није ни било припејда па био припејд па опет постпејд и пре 3-4 године враћен на припејд) и пре неки дан сам уплатио (на трафици) 200 кинте допуне, кредит важи 11 месеци.

Ваљда то не би требало да ме брине следећих ~327 дана.

Da li ovo može samostalno da se koristi ili samo kao dodatak na pripaid opcije?
Ima li ko neke informacije?
Neko da koristi?
Treba mi nešto kao sigurica ili kontrola troškova, za stariju osobu, samo za pozive, ništa poruke, ništa internet...
Neka preporuka
844a0b6975d482e8b726a6bd10528216.jpg

^ovo jeste prepaid opcija.
Ne moras nista drugo imati od prepaida aktivirano, dovoljno je da imas kredit, ako na to mislis.

Mislim da ti Sigurica dodje bolja za tu cenu? Jedino sto je ovo po zelji.

Uz siguricu mi ide i ugovor. Dobijem za 500 din, kredit u iznosu od 2.000 din. Uz cenu minuta od 10 din, dođe opet na 200 min.
E sad, ide i nešto interneta uz siguricu, ali nije potreban (nokia 1110 :) )

Problem će biti samo ako ukinu ovu pripaid opciju.
U svakom slučaju bežim sa kontrole troškova.

Ovo ti je super jer nema nikakve ugovorne obaveze.

Onda uzmeš U VIP-u, prepaid, za 600 din, mesec dana važi (150 minuta, 1500sms, 500mb).
604c56f25f05025b38b8dcd4ffb20671.jpg

Poslednja izmena:
Svima vama koji ste na Tako Lako paketu savetovao bih da putem aplikacije ili portala proverite da li ste još na istom, jer su na jednom od mojih brojeva već promenili tarifni paket na ovaj aktuelni, samoinicijativno i to nekoliko dana pre roka. Odmah sam ih kontaktirao i rečeno mi je da je sistem sam promenio paket prošlu noć. Naravno, tu sledi moje ubeđivanje sa njima da je to trebalo da desi tek sledeće nedelje i da sam imao još nedelju dana da par puta dopunim veće sume dopune da bi mi ona važila 330 dana. Ja sam iznosio činjenice, oni su bili nemi.

Kao primer nepravednosti naveo sam i to što na nekim mojim brojevima i dalje stoji "Tako Lako". Žalio sam se, ne znam kakav će odgovor, ali mislim da ću ovaj put sa žalbama ići do kraja. BTW, nije im ovo prvi put da se pozivaju na sistem kada se desi neka greška.

Poslednja izmena:
Da li trenutno ima neka opcija sa malo više neta (par GB) i minutima za sve mreže?

Malo sam glup sto se tice prepaid-a, jel se to iskombinuje s onim gore? Pa bude 1100din za 350min, 1500sms i 500MB?

Pa ako nema bolje, nije ni to lose. Skoro kao neki postpaid a bez UO.

Iskreno nije lose, ali za tu sumu vec ima i opcija Miks M ili nesto slicno za 700-800 (tj. Miks M od danas nema, nego sta je vec ga zamenilo..) koji je jeftiniji. A ne moras da uplacujes kredit stalno i aktiviras opcije... pa onda gubis prethodne jer samo minute koristis ili samo net ;)

Ali drago mi je sto je VIP toliko dugo ostavio taj izbor.

Pa od tih korisnika retko ko ne koristi stalno tu opciju. Odnosno imaju skoro sigurnih 600RSD od vecine korisnika ove opcije. Nista im ne smeta da drze tako.

Jel postoji neki način da se zabrani agentima iz Vipa da zovu i nude onu glupost 2000din kredita za 400din mesečno? Počeli su da me cimaju kao topšop. Još me nabeđuju po pola sata. Pre će postići da prebacim broj u drugu mrežu nego da sklopimo ugovor.

Bacila je svemir zeku

Sa 1234 ili drugi broj? Ovo prvo im samo trazi da te ne zovu, VIP ce ispostovati.
Ali ako su neki drugi, prijavi ih za smaranje. To nece biti onda sam VIP, nego oni "lezilebovici" koji preprodaju VIP usluge.

Problem je sto uvek zovu sa drugog/novog broja. Mene bar jednom u dve nedelje pozovu da nude te specijalne popuste samo za mene, krenuli su od 500din pretplate za 2000din kredita, stigli su do 400dinara pretplate za 2000din kredita. Poslednjih 3-4 puta nisam im ni dozvolio da mi ponude, kazem nisam zainteresovan - prijatno i prekinem poziv :)

Jel postoji neki način da se zabrani agentima iz Vipa da zovu i nude onu glupost 2000din kredita za 400din mesečno? Počeli su da me cimaju kao topšop. Još me nabeđuju po pola sata. Pre će postići da prebacim broj u drugu mrežu nego da sklopimo ugovor.

Bacila je svemir zeku

Stavi taj broj ovde pa cemo mi zvati njih

Neko bi hteo 2000din kredita za 400 din.

Svima vama koji ste na Tako Lako paketu savetovao bih da putem aplikacije ili portala proverite da li ste još na istom, jer su na jednom od mojih brojeva već promenili tarifni paket na ovaj aktuelni, samoinicijativno i to nekoliko dana pre roka. Odmah sam ih kontaktirao i rečeno mi je da je sistem sam promenio paket prošlu noć. Naravno, tu sledi moje ubeđivanje sa njima da je to trebalo da desi tek sledeće nedelje i da sam imao još nedelju dana da par puta dopunim veće sume dopune da bi mi ona važila 330 dana. Ja sam iznosio činjenice, oni su bili nemi.

Kao primer nepravednosti naveo sam i to što na nekim mojim brojevima i dalje stoji "Tako Lako". Žalio sam se, ne znam kakav će odgovor, ali mislim da ću ovaj put sa žalbama ići do kraja. BTW, nije im ovo prvi put da se pozivaju na sistem kada se desi neka greška.

Da li si ulozio prigovor na ovo? Ja jesam i čekam odgovor na kućnu adresu. Imam pripremljenu i žalbu RATElu za svaki slučaj, ali idem ovim redosledom kako je navedeno u zakonu. Telenor je prekršio član 107, prema Zakonu o elektronskim komunikacijama, tj. izvršio je najavljenu promenu pre 21.4.

Poslednja izmena:
Iskreno nije lose, ali za tu sumu vec ima i opcija Miks M ili nesto slicno za 700-800 (tj. Miks M od danas nema, nego sta je vec ga zamenilo..) koji je jeftiniji. A ne moras da uplacujes kredit stalno i aktiviras opcije... pa onda gubis prethodne jer samo minute koristis ili samo net ;)

Ali drago mi je sto je VIP toliko dugo ostavio taj izbor.
Mislis na 12 meseci? Bez UO su dosta skuplji, oko 1500... Ima Miks jos uvek, produzili su do 16. maja

Da, mislim sa UO naravno.

Bilo je lepo dok su nudili oni Siguricu neku stariju za 175din... jeste smesan paket, ali da ga nude tamo krajem godine, uzeo bi ga :( Treba mi neki sto jeftiniji postpaid/sigurica paket u VIPu, nebitno sta ima u njemu, za kad mi istekne ova Nova 5.

Ista situacija i kod mene, ja imam dva jako stara broja i na oba su mi promenuli. Postavio sam im pitanje na Telenor forumu videćemo šta će da kažu.
https://forum.telenor.rs/thread/3054

Vrh Dno