Šta je novo?

Huawei P10 lite

Samo jedna napomena za one koji vole da cackaju sa custom romovima. Od sledece verzije c432b203 i c432b206 nece moci vise servisni rom direktno dload metodom. Da bi se koristio servisni za vracanje na b182 ili b183 morace prvo da se ofleshuje oeminfo pa tek onda dload. Promenili su dosta toga u sistemu.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Definitivno srozase ovaj model softverski skroz.Pusti novac me samo zeza,da se otarasim ove bede.

Stigao b203, ništa posebno ne vidim, Google patch je mart 2017.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

@zeljkokg76,naravno da cu ga menjati.Ali vidis li gore sta sam jos napisao?Puste pare.Kineski ''brend'' nikada vise,pa da daju i jedan gratis uz kupljeni.Ovi ga preterase u svakom smislu.Znao sam ja i ranije da svaki huawei-jev model koji ima 1000 apdejta,postane katastrofa.Ali ipak sam uzeo njihov fon.Ne sto sam hteo,vec sto je u MTS-u katastrofalna ponuda telefona.

Ксиаоми ти је чист андроид без обзира што је Кинез, а Самсунг кореанац. Узмеш неки у рангу по цени Хуавеиа П10, шта знам Ј5 неки или Ј7.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Neki Samsung definitivno.S ili Note serija.Covek mi nudi S4 i doplatu za ovaj.Mozda i to uradim.jeste star model,ali mogu sa njime da radim sta hocu,i jos stavim nesto kinte u dzep ;) Danas sa devojkom izasli malo napolje da testiramo kamere po suncanom vremenu.Prednje kamere neuporedive.Kod mene slike,kao da je u pitanju drugi model.Ko zna sta stavljaju u svoje telefone.Ocigledno je da u svima nije isto.

Gde može da se kupi original punjač za P10 Lite ? Beli kabl i beli punjač ?

Daćeš skoro nov telefon za uređaj star 4 godine? Uzmi onda neki noviji, s6 ili s7.

Kad je neko rob telefona , a ne obratno...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

@giovanni,dzaba je P10 Lite nov,kada je softverski ogranicen kao konj.Bez cackanja po sistemu,custom ROM-ova i prilagodjavanja svega kako meni odgovara,ovo je za mene 3310.

Onda čist android se uzme... ili neki snapdragon čipset pa romovi samo niču ko engleska trava posle košenja i kiše...Ja isto uzeo u mts-u kao jedini logican izbor ... bio na vrlo malo da ga prodam odmah i uzmem mi a1 ali odustao... dobar fon... to sto huawei ne da podatke potrebne developerima za romove... to je druga priča...

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Primetio sam na svim forumima gde je ovaj uredjaj. Svi poceli da pricaj da te ono nevalja te ovo.Ljudi ja telefon uzeo prosle godine u april i nemam nikakve zamerke, radi fluidno, nema bagovanja. Inace ako je ovaj 3310, p10 plus nije sigurno. Slobodno uzmite njega i radice kako treba :) Inace telefon mi ne koristi samo za fb i messenger vec za sve. Inace nemam nista protiv sto huawei stiti svoje podatke.

Od Maja prošle godine ga koristim, i dan danas stojim iza toga da je za te pare koje košta vise nego odličan.

Sent from my 3310

Jeste, i u fluidnosti nema razlike uopšte u odnosu na ovde ovoliko hvaljeni Mi A1.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

@giovanni,dzaba je P10 Lite nov,kada je softverski ogranicen kao konj.Bez cackanja po sistemu,custom ROM-ova i prilagodjavanja svega kako meni odgovara,ovo je za mene 3310.
Mislim, tvoja stvar ali ne bih platio nekome tako star telefon. To je moj rezon. BTW, imam P10lite pa znam kako radi. Ok, moje potrebe i tvoje (ili nečije treće) se sigurno razlikuju jer meni ovo završava bez problema sve što mi treba.

Još kada znam da 80% eksperata ne koristi ni 30% aparata koji plati gomilu novca ***** mi se

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Evo moj P9 lite puni polako 2 godine i još uvek radi ekstra tako da čisto sumnjam da su namerno nešto zeznuli na P10 lite.
Znam ljude koji jesu prodali P10 lite i prešli na Mi A1, plus često maznem isti od ženinog brata da pročačkam i svi tvrdimo postoji razlika u radu, ali daleko od toga da radi očajno. Sam UI leti, a razlika u radu je više kod multitaskinga i switchovanja iz app u app gde su opet razlike minimalne.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ne znam samo šta je na ovom telefonu ograničeno? A i zanima me za kakvim posebnim podešavanjima imaš potrebe što ovaj tel ne nudi? Sem ako ne planiraš da svaki dan fleshujes drugi ROM iz nekog razloga. A zamenu ovog za S4 ne vredi ni komentarisati. [emoji6]

Sent from my 3310

Bas to.Navikao sam da probam dosta custom Rom-ova.Da cackam po sistemu,instaliram mod-ove,tvik-ove i dr.Na ovome P10 Lite fabricki sistem i to je to.Mozes nesto sitno da se zezas i kraj.Koja je poenta da imam smartphone,a budem ucenjen od proizvodjaca,da ga koristim kako on hoce,a ne ja.Vise me strah i update da mu uradim.stigao mi B203,a jos sam na B199.necu ga ni instalirati,vec ide u oglase.

Poenta smartphone je da pomocu aplikacija radis nesto korisno i zanimljivo a ne besomucni update, flashovanje i sl. Znaci i OS je manje bitan a tek ROMovi.

Ima i za ovaj tel custom ROM-ova. [emoji6]
A ima i nas kojima je to postalo mukotrpno. Ranije sam se i zezao sa tim, sad nemam vremena nit zelim da se bakcem. Toliko me takve stvari smaraju da unazad već par godina furam jedan te isti wallpaper. [emoji23]
Samo ga nabacim na nov tel i idemo dalje.

Sent from my 3310

Nešto slično i kod mene. Kad se setim svog starog Samsunga S2 i šta ga je romova flešovano u njemu... nedeljno barem jedan novi je morao da padne, a sad me mrzi da odradim factory reset posle apdejta.

A Smart fon nije platforma za isprobavanje. Pa ako hoćeš da budeš delovper brate kupiš 10 aparata pa isprobavaju.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

@Crow011,a ko to kaze?Jel ima hardware?Ima.Jel ima software?Ima.Ko ti brani da sa njime radis sta hoces?Jeli i dalje necije tudje vlasnistvo,nakon sto ga kupis?Ovo je jednostavno receno PC.I to dzepna varijanta,da tako kazem.Mada su se smartphone uredjaji u pocetku bas tako i zvali.Pocket PC.Gde pise da je i klasican PC platforma za isprobavanje?Pa na njemu instalira ko sta hoce,a ne da koristi samo ono sto je bilo na njemu kada je kupljen.Smartphone je uredjaj koji se prilagodjava korisniku,a obican telefon je uredjaj kome se prilagodjava korisnik.

Da, i sa tolikim iskustvom još nisi uvideo za koji tip telefona se najviše rade ROM-ovi, i usput da si video kako Huawei stoji sa tim, pa da sa tim na umu pazariš šta ti odgovara...

^^PC sluzi da na njemu instaliras sta hoces od programa i onda radis nesto. A ne da svaki dan menjas verzije Windowsa i Linuxa i updateujes i patchujes i crackujes i customizujes. To rade zgubidani sa OCDem i slicnim stanjima (i naravno nekolicina developera koji testiraju HW).

Poslednja izmena:
Vrh Dno