Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Е народе..ова заебанција са енкрипцијом и даље зеза...Урадио сам апдејт кроз Мифлеш скроз сток, клин алл анд лок и приликом укључивања ми тражи да се улогујем са гугл налогом да би користио телефон?
Не разумем, шта се дешава?
Флешнем РРемих и приликом подизања и он тражи логовање?

Gugl FRP или ти Factory Reset Protection...Феноменалан фичр...

Да знате како се склања, али тренутно, морате да се улогујете са својим налогом, ако га незнате обрали сте бостан, пошто се улогујете исти налог ОБРИШЕТЕ и телефон ресетујете ИЗ СИСТЕМА, када се ресетује телефон неће да тражи гугл налог приликом следећересета или фактори флеша, наравно АКО У МЕЂУВРЕМЕНУ НЕ УНОСИТЕ НИКАКАВ НАЛОГ!!!

Poslednja izmena:
To je napravljeno zato tako lepo kad ti neko ukrade telefon ne može ništa, nikakve podatke ne može uzeti.

FRP ima odavno, Idi na naloge, pa izaberi google, zatim Google account, trebalo bi negde gore desno (možda se i loše sećam, levo, desno, pogčledaj) da imaš JOŠ ili More, klikni pa Remove, ili Remove account.
Pogledaj i ovde:
https://myaccount.google.com/?pli=1
Device activity & notifications

FRP ima odavno, Idi na naloge, pa izaberi google, zatim Google account, trebalo bi negde gore desno (možda se i loše sećam, levo, desno, pogčledaj) da imaš JOŠ ili More, klikni pa Remove, ili Remove account.
Pogledaj i ovde:
https://myaccount.google.com/?pli=1
Device activity & notifications

Знам сада, како иду стварчице, него ништа нисам уносио или мењао на налогу, на старом телефону, исто МИА1, није никада ништа тражио, овај увек инсистира на томе...Иначе сетио сам се да ми је колегиница имала проблем са неким ЛЏ моделом и нико није могао да јој реши проблем (није знала налог који је био у уређају...купила телефон на пијаци чини ми се...), како ми је објашњавала мислио сам да лупа...јадна жена је била у праву...

Znaci plačem, jadna zena :D

Izašao Franco kernel :) https://forum.xda-developers.com/mi-a1/development/kernel-francokernel-r1-8th-april-t3774833

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
0a808d8b73ed01dd6dd51f84c3a29a4b.jpg

Poslednja izmena:
Tek sa Frankom ce biti ovo odlicno :)

Da nisam na AEX-u sad bih probao, ali cekam ga da izbaci za custom.

Snimi kako to radiš pa da imamo pouzdan tutorial :)

Šta tačno? [emoji4]

Djilke je objasnio par strana ranije kako i šta.

Fleshno franco kernel, nisam mogao da odolim. [emoji41]

16d6b1ba927274b34e14bc49b6374b7e.jpg

Има ли кЦАЛ франкооо?

Ima :)

Nadam se da će uskoro i za custom :)

EDIT: stigao :D

Poslednja izmena:
Ја сам купио и ону његову апликацију када је била на неком попусту..таман да извадим лову... Ја сам од синоћ на РРемикс...све ради...батерија врх.

Ja je čekam na popustu već dosta dugo i nikako...

Ja je čekam na popustu već dosta dugo i nikako...

Пошто кошта сада?
Ево једна слика са ГЦам...ја имам неку чудну верзију....она ми је најбоља...
Сликано у сутон без блица, само урађен кроп да се види детаљ...

b89d29c7cdf754ac4cd25f6cd93c670f.jpg

3.5$ je trenutno.
Odlična fotka

Stavio Franka na RR, da vidimo kako će sada da šljaka :)
d37e20b9657b4a7acbf33c9616863bb5.jpg

Kažem ja treba sačekati za Franka [emoji23][emoji23]

c44c06a15b5c0f3211353aca44d85cc0.jpg

Ииииии да метим и ја на РР...

Ne na RR, stavi na AEX [emoji12][emoji1303]

Kao i sa svakim custom kernelom. Možda fluidniji rad, možda bolja baterija... Sve je možda, zavisi od tvog korišćenja i kako ćeš podesiti kernel...

Slikajte interactive podešavanja iz Kernel Adiutor-a. :)

Nije mi jasno što koristi touch boost. Mislim da će to smanjiti bateriju u odnosu na ostale koji nemaju.
9a0c9b2de9fc9af566372a975fc47813.jpg

Nisam zadovoljan sa frankom.

Prvo touch boost će koštati bateriju.
Drugo kad se zavrti skrol, pri usporavanju secka.

Za bateriju ću da vidim, ali svi custom kerneli koje sam probao su bili +/- sa baterijom, jer su uglavnom bazirani na voidu odnosno na meta fenixu.

AEX stock kernel je razbijao.

Videću kako će se razvijati situacija, ali mislim da neće nešto biti bolja situacija. Možda za koji mesec.

Nema tu kvalitetnog Community-a. Gomila balvana pretežno Indijskog porekla kojima je bitan underclock na 1046 mhz da bi izvukli 15 sati ekrana i sa 2G upaljenim korišćenjem na minimalnom osvetljenju, koji bi samo da tapkaju na ekran i pale i gase, valjda da prave lightshow svirajući klavir po displeju.

Ista podešavanja za mido (RN4), verovatno je i dosta sličan source.

Neće puno koštati jer ima smanjen initial GPU power lvl (GPU 19MHz, umesto 320MHz u idle) što malo smanjuje potrošnju i povećava šanse za seckanje pri skrolu. Čak i ne upstream-uje sve sam.

S625 drzi 652MHz pri najnezahtevnijem skrolovanju, Franco skače na 1GHz što daje "bolje performanse". Videćeš i da 1.6GHz koristi više od 1.4GHz. Ne dobijate legendarno trajanje baterije.

Koristite Abhishekov LOS kernel, taj najbolje radi. Držite se official LOS-a :)

Vrh Dno