Šta je novo?

HTC U 11

Malo off, ali kakva je ta tv antena, tj. kako radi?

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Spojis sa telefonom, instaliras aplikaciju i gledas kanale koje hvata. Ima u pakovanju jos jedna antena koja je kao vise u pokretu da gledas tv, dok je ova sa slike da namestis na jednom mestu. Ja sam uspeo nekih desetak kanala da uhvatim.
ff1f230ba7be85ab42319cf1612fe8e6.jpg

Uu super je legla, jel šalju za Srbiju? Msm kako se tebi čini da je legla uživo?

Za sada je sve ok.
Neprimetna je što je najbitnije, samo još da vidimo koliko će trajati.

Imao sam problem sa prvom (ima 6 u pakovanju) i jedan balončić me nervirao tako da sam je bacio.
Druga je legla perfektno.

Što se slanja tiče, pitaj ih.
Može da se naruči direktno od njih, a može i preko amazona.

Problem je što ne razumem reč nemačkog [emoji23]

Za snalaženje na sajtu možeš koristiti chrome translate, a kontaktiraj ih slobodno na engleskom.

Evo sta kaze za isporuku van Nemacke (google translate :D):

Испорука изван Њемачке
Испоручујемо свим државама чланицама ЕУ. Трошкови испоруке зависе од тежине и идентични су у свим земљама.

Време испоруке у земљама ЕУ је 2-4 радних дана.

0г -999г фрее схиппинг
1кг -31.5кг 7,49 ЕУР

Da li neko može da naruči par paketa i da donese u srb?

Ako neko može da naruči par paketa onih povoljnih sa ebay-a, to bi bio posao. :)
Svideo mi se vrlo ovaj telefon, gledam na šta da pređem sa isluženog m2 note, ali ~500 evra bez garancije kod nas mi deluje "malo" mnogo.

Ove su super, te sa ebay-a nisam video? Sa ebay-a može kod nas da se naruči..

Ma nismo se razumeli, ja mislio na one telefone što su se prodavali za ~350$ na ebay-u, bio link pre par stranica. :)

Aha nisam pročitao dobro [emoji16]
Ali svakako ovaj fon za oko 450e sa garancijom koliko sam ga ja platio je neprikosnoven.. Nema bolji za te neke pare..

Stigle danas mumbi folije.

Coop, da li su to su one folije koje smo već videli na Amazonu (i pričali o njima), ali bile su mat (vidim da izgledom liče)? Dobro izgledaju na tvom fonu, imaš li Spigen mask na njemu? Pitam zbog odnosa veličine folije? Uzeo si 'antireflex' ili 'cristal clear' (vidim da postoje te dve opcije)?

Samo... na tom sajtu sa kojeg si tu izeo piše da isporučuju samo u zemlje EU. :(

A na Amazonu za one što smo gledali piše:
Dieser Artikel kann nicht nach Serbien geliefert werden
(ili prevod: This item can not be delivered to Serbia.)
A zašto:
Lieferbeschränkungen / Produktspezifische Beschränkungen / Länderspezifische Beschränkungen / Lieferbeschränkungen von Marketplace-Verkäufern / Lieferung an Postfachadressen / Lieferbeschränkungen an Abhol- oder Packstationen
PREVOD:
Shipping restrictions / Product specific restrictions / Country-specific restrictions / Shipping restrictions of Marketplace sellers / Delivery to PO Box addresses / Shipping restrictions at pick-up or packing stations

:( :(

Uzeo je Crystal clean folije sa mumbi sajta, ali to su one iste sa amazona, samo je on uzeo direkt sa sajta proizvođača.

Pa da, logično, nisam znala da je isti prodavac; neće da šalju u Srbiju ni na svom sajtu ni na Amazonu. :( OK, criystal clear ili antireflex, samo da je folija... u Srbiji.... :)

Ja vam javim kada budem išao za Novi Sad, pa da uzmem 2, 3 paketa.
Pa se vi izdelite posle kome koliko treba.

Meni je tek 3. dan i za sad je sve ok.

Thx coop, da, javi kada budeš dolazio obavezno, pa ćemo se mi podeliti međusobno ovde, kome treba. Što se mene tiče ja mogu da dođem i u N. Sad, kada budeš tu, jer često dolazim. U međuvremenu javi utiske o tome kako si zadovoljan folijom.

Može. Računaj na nas..

U11 super kešira, smart boost sam odmah izbrisao i to je otprilike jedini bloat koji ima (pored očajnog dialera).

Sorry što izvlačim 'blast from the past' tj. tvoju poruku (datira od 08.2017), ali me stvarno zanima šta si stavio umesto boost+, jer mi jede bateriju bezveze a ništa ne radi. Thx :)

To sam i ja rekao.. Te cleaner aplikacije su smešne i bespotrebne..

Ali vidiš meni je npr dialer najbolji koji sam ikada koristio.. Baš baš mi odgovara..

Kako se snalaziš s njim, meni uopšte nije odgovorao

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Pa sta ti briše cashe, ono u jednom potezu, a ne parcijalno? I šta još treba da radi ta sprava (što ne radi, proverila sam), da gasi pozadinske aplikacije i tome slično. I kad već pominjem to, šta si aktivirao ili instalirao od aplikacija ili radnji na telefonu, koje su u funkciji čuvanja baterije, memorije itd. Čemu služi Home Sense ili kako se već zove i HTC sense Companion? I asistent Aleksa? :)

Dodatak: dok sam ja otkucala poruku sysninja-i, vas dvojica ste napisali nove, nisam ih videla. Te se pitanje odnosi na sve 'dobre i plemenite ljude' koji hoće da pomognu ... u savladavanju gradiva zvanog U11... :) :D

Poslednja izmena:
Keš nema potrebe brisati, jer svakako će ponovo biti skinut kad pokreneš aplikaciju, znači besmisleno je. Android sam zna šta treba da gasi u pozadini i slično, ne treba se mešati u to, može samo zbrku da napravi.

Ne koristim ništa u svojstvu čuvanja baterije, osim lokacije na battery saving kad mi ne treba gps(nikad osim kad baš hoću navigaciju). A baterija full traje.. Ne koristim aleksu nego Google now takođe ni za htc companion nisam našao realnu upotrebu pa sam ga disable.

Phone app kod htc-a mi je odlična, brza laka za korišćenje i lep dizajn.

'Coop', ti ne samo da deliš folije, nego i super savete u vidu sličica :) OK Našla sam Phones Storage, da li treba da ga uključim na ono Click levo-desno da bi radio? I šta on radi ako ga uključim?
Ovaj klik (slika):

'The PunisheR', šta je phone app koju pominješ?

*** btw, tek sam sad primetila profilnu sličicu 'sysninja', interesantno; sa takvim izborom profilne mora da postoji i temeljno iskustvo u IT stvarima... a i muzičkim... :)

14d94cabd8373aea74cf105543c5639c.jpg

Poslednja izmena:
Fabrička htc-ova phone app..

Nazad
Vrh Dno