Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Je li tko isprobao ovo ?
https://forum.xda-developers.com/re...de-how-to-record-smooth-60-fps-video-t3692389

To je izgleda ta snapdragon kamera koju ste spomenuli ? 60 fps zvuči super, to ni puno bolji Xiaomi mobiteli po defaultu nemaju, pa stabilizacija i stereo zvuk. Vidim da daje link i za audio fix kod snimanja videa, a meni je baš taj audio bio problem prije nego li sam nešto sa žiletom ispravljao. Neki uvjet za ovo je android 7, ali javili su se neki da radi i na drugim romovima.

Poslednja izmena:
@Zile995

Zile, je l' ima neki dark video fix za sony senzor?
Sa onim sto su kacili u los14.1 temi se ne dobija nikakva razlika...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Probaj onda neki od ovih BOLTiSHok zip fajlova.

Hvala. Jedan od tih zip fajlova sam flesovao, probacu bas druga dva

Kako se vama ponaša baterija, konkretno poslednjih 30-40%? Imam utisak da se u poslednje vreme mnogo brže prazni, a ne znam da li imam osnov za reklamaciju

Kako se vama ponaša baterija, konkretno poslednjih 30-40%? Imam utisak da se u poslednje vreme mnogo brže prazni, a ne znam da li imam osnov za reklamaciju

Meni je SOT sa 7-8 sati sada spao na jedva 4 sata, i to od najnovijeg update, ja sam na developer rom-u...

10 sati bez problema

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Koji rom?

Global sve stock

e846d37004925c6cbddc0abb077e6aff.jpg

Ovaj rom je povučen zbog previše bagova, a posebno zbog velikog draina i problema sa wifi.Kako sad 10 sati bez problema?

Da ovaj 9.5.4.0 svi hvale na miui forumu, ja sam nesto gledao da ubacim preko update app, ali nisam mogao da nadjem tu verziju za 4X...

Meni mi je dosao preko ota update

Kako je povucen kad ja imam 9.5.4.0 i nema bagova? Mislim da za rn4 nije povucen.

Ne znam o kakvim bagovima vi pričate ali meni radi sve normalno. Baterija 10-12h sot-a na 40h usage.

Ne znam o kakvim bagovima vi pričate ali meni radi sve normalno. Baterija 10-12h sot-a na 40h usage.

Nikad nisam uspeo preko 8 sati sota ali sam dnevno bar par sati na 4G, youtube... cesto i osvetljenje na max. Ali sam i sa 8 prezadovoljan. :D

Povučen je OTA, povučen je dl sa zvaničnog MUI sajta, sve teme u vezi sa ovim apdejtom i RMN4(X) su zaključane, a na njima bezbroj žalbi na već opisani drain, wifi problem, ispadanje iz mreže i pucanje veze.Koliko puta treba da naglasim, idite, pa proverite.

Kod mene sljaka odlicno

I kod mene

Vidi stvarno povučen. Mada ni ja nemam problema tako da ne diram ništa.

Povučen je OTA, povučen je dl sa zvaničnog MUI sajta, sve teme u vezi sa ovim apdejtom i RMN4(X) su zaključane, a na njima bezbroj žalbi na već opisani drain, wifi problem, ispadanje iz mreže i pucanje veze.Koliko puta treba da naglasim, idite, pa proverite.
Ja recimo imam bas te navedene probleme na 9.5.4.0. Cesto se gubi wifi i brzo svlaci bateriju.

Na kojoj kameri si dobio 60fps-a? i koji rom je u pitanju?

Koristim je ja otkad je izasla, auto-exposure na min iso

Nazad
Vrh Dno