Kod mene nije radio samo messenger kao i na ovom sad. Sve ostalo je radiloDzabe sve te opcije kad ne radi ni sa viberom, ni whatsapp-om... Samo stock message app. Bar meni. Mislio sam da ce to ispeglati sa oreom, ali tuki.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Meni normalno radi sa obe aplikacije.Dzabe sve te opcije kad ne radi ni sa viberom, ni whatsapp-om... Samo stock message app. Bar meni. Mislio sam da ce to ispeglati sa oreom, ali tuki.
Meni je na nougatu radilo, samo što nemam naviku to da koristim. Mogli smo se menjati telefona, nisam ni znao da ti je to bitnoDzabe sve te opcije kad ne radi ni sa viberom, ni whatsapp-om... Samo stock message app. Bar meni. Mislio sam da ce to ispeglati sa oreom, ali tuki.
Da ti nisu notifikacije disabled? Ili da ih nisi stavio low priority?Nije mi bitno, ali je dobra fora. Ne kapiram sad sto ni na s9+ ne radi.
Meni treba u ON jer sa flip maskom samo tad i znam da imam to [emoji23][emoji23][emoji23]Ja pricam isključivo o screen off. Ne znam kome što uopšte treba na screen on.
Radi sa viberom savrseno.Dzabe sve te opcije kad ne radi ni sa viberom, ni whatsapp-om... Samo stock message app. Bar meni. Mislio sam da ce to ispeglati sa oreom, ali tuki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari