Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Možda par dana ali ne mesec dana. Vidi i prethodnih godina je bilo snega, leda, čak je i Slender Man viđen ali za poslednjih 8 godina, ni jedna pošiljka mi nije putovala duže od 20 dana od trenutka USPS preuzimanja do Srbije. Možda sam samo imao sreće.

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    118.7 KB · Pregleda: 86
Prethodnih godina nije bio Trump POTUS :) Niti je kineska carina pravila probleme za izvoz ranije, sada se ljudima vracalo od shalova do obicne elektronike.

U svakom slucaju, nesto se desava oko transporta u celom svetu, svugde se po malo doda... to sto je jedan paket brzo stigao do NYC, ne znaci da su i ostali.
Meni je paket sa iHerba oko NG skoro mesec dana stajao u Americi! Ranije mi se nije desilo da paket iz Amerike cekam duze o mesec dana, zajedno sa carinom nasom.

Imam jedno pitanje. paket sam narucio preko AliExpressa jos 13 januara 2018. Paket nisam dobio. Taman je trebalo da istekne rok i da otvorim dispute AliExpress produzio je rok do 30.3.2018. Sada sam video da je opet produzen rok za 20 dana. Sta da radim, da li da otvorim dispute ili da dalje cekam? Vec je proslo 75 dana.

Imam jedno pitanje. paket sam narucio preko AliExpressa jos 13 januara 2018. Paket nisam dobio. Taman je trebalo da istekne rok i da otvorim dispute AliExpress produzio je rok do 30.3.2018. Sada sam video da je opet produzen rok za 20 dana. Sta da radim, da li da otvorim dispute ili da dalje cekam? Vec je proslo 75 dana.
Komotno mozes da otvoris dispute jer oni garantuju da ce paket stici u roku od 60 dana. Ukoliko ne stigne u toku tih 60 dana imas pravo na refundaciju novca. Tako i pise na aliexpressu

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Drustvo,izgleda da mi je stigla posiljka idem danas da preuzmem....bas se radujem javim vam dal su mi naplatili carinu I porez

I meni se cini,evo moja komsinica narucila pre mene jos joj nije stiglo...Evo sad cekam I poslednju koja ima last mile uslugu CY028590143US danas je otisla sa aerodroma pa cemo da vidimo kad ce ona stici .Ne bih da idem u off ali neki carters kompletic tamo 9.99 usd kod nas 1800 na snizenju.Bogami isplati mi se da se kockam sa ovim nasim carinicima :)

Da li neko zna sta znaci kada nema promene na Otpremljeno vec 7 dana? Nisam nigde na temi videla da je nekom stajalo tako vise od 3 dana, inace treba da krene za NS. NS carinski referat sam zvala i dobila vrlo neljubazan odgovor da oni nista ne mogu da vide bez nekog referentnog broja o kom posta nista ne zna, oni su mi dali broj Izmenicne poste na koji se naravno niko ne javlja ceo dan.

08.03.2018 08:35:27 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
08.03.2018 09:21:15 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu

Da li si uspela da dobijes neki odgovor u vezi posiljke? I moja stoji od 16.3 sa istim statusom, takodje treba da ide za NS.

Na svakoj drugi strani teme ima odgovor. NS carina ne azurira stanje sve dok ne izadje sa carinskog postupka.
Chill :)

Šta je ovo, kakav je ovo status? Jel na carini ili je prošlo?
9a1902a982fe0b3dc5bf8851dbd0188a.jpg

Proslo. Nesto se malo zagubilo oko izbora prave poste izgleda, odi do svoje poste ili pozovi i pitaj da ne vrate slucajno zbog neke sitne greske u adresi.

Što se tiče gearbest, artikli naručeni 17. i 18. marta, da marta, danas stigli 28. marta. Obična pošta, bez praćenja.

Gde je paket?
28f6a8a6df97dd1d6bfd741e861ece94.jpg

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Pa u holandiji gde bi bio???

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Oni su se nesto zbunili onda.

Nisu se zbunili, kad je ocarine ide sa carine 61200

Sent from my Mars pro using Tapatalk

Što volim kada ovako brzo prođe paket... [emoji16]
8925d81f48340d6aa5f643e84aa5d885.jpg

Sent from my Honor 8

U holadiju je stiglo 28.03.!!! tako da ne znam gde si ti video osam dana??? 8 dana je trebalo da iz kine dodje do holandije

Ljudi,da li neko zna sta se desava sa paketima koji doleze USPS om iz USA?.......po svim alatima pracenja paket mi vec 7-8 dana stoji na JOHN F KENNEDY INTL, NEW YORK aerodromu i nikako da krene za Srbiju,tj nema novih statusa od tada.......ranije su UVEK taj aerodrom paketi napustali odmah i vec za par dana su bili u Srbiji....

2018-03-23 14:19
UNITED STATES, NEW YORK, Arrived, Your item arrived at an origin transfer airport in JOHN F KENNEDY INTL, NEW YORK, UNITED STATES on March 23, 2018 at 2:19 pm. The item is currently in transit to the destination.

2018-03-21 02:46
JAMAICA NY INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER, Processed Through Regional Facility

2018-03-21 01:27
JAMAICA NY INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER, Departed USPS Regional Facility

2018-03-21 01:27
JAMAICA NY INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER, Arrived at Regional Facility

2018-03-21 01:26
JAMAICA NY INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER, Arrived at USPS Regional Facility

2018-03-20 00:00
In Transit to Next Facility

2018-03-19 00:00
In Transit to Next Facility

2018-03-18 11:18
MIAMI FL INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTER, Arrived at USPS Regional Facility

Ili mozda je paket,kao i obicno,stigao u Srbiju i vec ceka carinjenje,ali je (iz nekog razloga) nevidljiv za pracenje?

Poslednja izmena:
Većina usps pošiljki nema praćenje izvan usa tako da je tvoja krenula prema destinaciji a gde je saznaćeš kad je dobiješ pa na njoj nadjes tn RRdestcifaraidvaslova i ukucas. Tj tek kad dobiješ znaćeš gde je bila

Većina usps pošiljki nema praćenje izvan usa tako da je tvoja krenula prema destinaciji a gde je saznaćeš kad je dobiješ pa na njoj nadjes tn RRdestcifaraidvaslova i ukucas. Tj tek kad dobiješ znaćeš gde je bila

Koliko znam uvek je bilo praćenje za Srbiju Usps-om običnih parcel pošiljki sem ako nije bilo nekih promena počev od 2018 te godine inače pošiljke dosta dosta kasne, ja trenutno imam 3 koje su zaglavljene u kvinsu drugi član ovde ima na JFK od 3.03 i nema još uvek updejta ili su se zagubila ili će biti dostavljene jel neki rok opsirni za Usps international parcel je 2 meseca

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno