Hajzl
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.03.2002
- Poena
- 620
Komotno mozes da otvoris dispute jer oni garantuju da ce paket stici u roku od 60 dana. Ukoliko ne stigne u toku tih 60 dana imas pravo na refundaciju novca. Tako i pise na aliexpressuImam jedno pitanje. paket sam narucio preko AliExpressa jos 13 januara 2018. Paket nisam dobio. Taman je trebalo da istekne rok i da otvorim dispute AliExpress produzio je rok do 30.3.2018. Sada sam video da je opet produzen rok za 20 dana. Sta da radim, da li da otvorim dispute ili da dalje cekam? Vec je proslo 75 dana.
Ona sto je izgubljena ili koja ?Drustvo,izgleda da mi je stigla posiljka idem danas da preuzmem....bas se radujem javim vam dal su mi naplatili carinu I porez
Ona sto je izgubljena ili koja ?
Izgleda da ima većeg zastoja kod nas na carini obične pošiljke ne preporučene obično prolaze kroz našu carinu za dan maksimum dvaMa jok ova novija sto je stigla kod nas 18tog Marta .Prosli smo bez poreza I Carine
Da li neko zna sta znaci kada nema promene na Otpremljeno vec 7 dana? Nisam nigde na temi videla da je nekom stajalo tako vise od 3 dana, inace treba da krene za NS. NS carinski referat sam zvala i dobila vrlo neljubazan odgovor da oni nista ne mogu da vide bez nekog referentnog broja o kom posta nista ne zna, oni su mi dali broj Izmenicne poste na koji se naravno niko ne javlja ceo dan.
08.03.2018 08:35:27 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće
08.03.2018 09:21:15 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu
Nije prošlo još..Šta je ovo, kakav je ovo status? Jel na carini ili je prošlo?![]()
Već 8 dana!Pa u holandiji gde bi bio???
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Većina usps pošiljki nema praćenje izvan usa tako da je tvoja krenula prema destinaciji a gde je saznaćeš kad je dobiješ pa na njoj nadjes tn RRdestcifaraidvaslova i ukucas. Tj tek kad dobiješ znaćeš gde je bila
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari