Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Verovatno ti je dao neki drugi tracking, jer je u obavezi da Ali-u ispostavi neki tracking broj.
Mozes slobodno da kazes "Confirm goods received".

Ovo je i moj zaključak.

A za kupone, za potrošnju od 50+$ popust od 2$ deluje smešno i definitivno ne dovoljno da bi čekao određeno vreme i cimao se da kupim jedan od 10-20 komada koje su predvideli za akciju.
Usput, koja je koristnost BT zvučnika? Ja sam hteo da uzmem NBY-18 Mini Bluetooth Speaker ako bi ga našao za ~12$ čisto radi zezanja, da ga otvorim, vidim koju bateriju koristi, zamenim istu sa 3 puta većim kapacitetom :D ali da bi dao 50-70$ za bt zvučnik to već mora da pruža ozbiljnu funkcionalnost tj. što se kaže, da kuva, pere, pegla, puši :D

Naveo sam primer jer je covek trazio konkretan, a sto se tice bt zvucnika ima posebna tema : )

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Eno npr. pogledaj Anker prodavnicu... Ne bih rekao da si gledao gotovo sve od eletronike...
Ja sam se nameracio konkretno na
bf54278500359dc42820baed6179b7d0.jpg

A ovaj uzimam sigurno
324c12c2516ef36eebd28cd69f7600c1.jpg

Te cene stoje vec mesecima znam jer pratim cene tih zvucnika.
I bt sluske su im na lepim popustima.
Nego bitno da se u startu kuka, sta bi vi da vam poklanjaju za dz.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk
U avgustu je bio 27$.
PS aplikacija za praćenje cene se zove Aliradar jako je dobro odrađena
a174486166de4998246e0572c4b49710.jpg

Samsung EVO plus micro SD 32GB = 12$.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

MiA1.PNG

Naručio upravo, mislim da je dobra cena sa kuponima.

Al su digli cene :mad:
Gledam ovih dana neku rucnu lampu, cena je oko 10$. Rekoh necu da uzimam mozda navatam neki kupon pa prodjem malo jeftinije, ne zuri mi se. Danas cena 18$ :D

Podigli su cene na Ali. I na GB isto, a kao imaju 4-ti rođendan.

Da li su još nekom bile stopirane sve narudžbine jutros ako se koristi Ali kupon (konkretno 5 od 25$) ?
Meni prolaze samo kupovine bez kupona, a znam za bar još jedan isti slučaj.

Da li su još nekom bile stopirane sve narudžbine jutros ako se koristi Ali kupon (konkretno 5 od 25$) ?
Meni prolaze samo kupovine bez kupona, a znam za bar još jedan isti slučaj.
Meni jutros prosla kupovina od 1$ sto daje radnja i jos 2$ sto sam iskoristio Ali kupon,a vrednost paketa je bila oko 16$,do duse nije 5 od 25$ sto tebe zanima

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Meni su prošle obe kupovine. Jedna sa kuponom 8$, jedna bez kupona. Sve ok.

Izgleda da sam provalio u čemu je problem, sumnjivo im je kad više ljudi plaća u kratkom roku sa iste IP adrese...sad sam išao preko mobilnog Interneta umesto sa WiFi-ja i prošlo je ...
Možda će ovo nekom i da koristi ... meni je propalo par dobrih sellers kupona ...

Na aplikaciji ima igrica sa aliexpress kuponom 5$ za kupovine preko 25$. Sledeća je u 19h po našem vremenu, na svakih 6 sati počinje (01h, 07h, 13h, 19h).

Aj nek mi neko pojasni za sta sluze ova 3-4 prva kupona sto kao das 10,30,50... novcica za 2,6 $ popusta?
Kako se oni koriste?
Ovaj crveni sam vec iskoristio i to je to,ne mogu vise (2$ od min 15$ kupovine),ali ovi gore mi nisu jasni

e46c03cf5b37678fddd703016f189703.jpg

Poslednja izmena:
To su select kuponi, možeš ih koristiti jedino ako prodavac to dozvoljava.

A kako ja da znam jel dozvoljava?

Piše u kojoj prodavnici važe.
U suštini, obično to što hoćeš nema kupon :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ahahah,znaci klasicna navlakusa,ovi cajnici gori pilicari on nas ;)

Klikneš na discounts & coupons kad udjes u predmet koji te interesuje

Da li imate neku preporuku za dash cam, xiaomi mijia, xiaomi 70, yi dash cam?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da pitam i ja,vidim da ima nekih kupona za nove članove,ja to nikada nisam iskoristio.Da li to još uvek čuči negde ili piši propalo?

evo ja sam jutros porucio YI Action Gimbal i imao sam kupon prodavca i kupon od 4$ i iskoristio sam ih taman da pokrije malo dostavu.

Da li imate neku preporuku za dash cam, xiaomi mijia, xiaomi 70, yi dash cam?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam imao yi dash (srebrnu) slika je odlična, za ostale dve ne znam.

Da pitam i ja,vidim da ima nekih kupona za nove članove,ja to nikada nisam iskoristio.Da li to još uvek čuči negde ili piši propalo?
Samo ako nemaš nijednu porudžbinu možeš uzeti taj kupon

Poslednja izmena:
Meni ne dozvoljavaju da kupim vise od jednog predmeta na popustu... izbacuje mi ovo upozorenje:

We're sorry. This item is limited to 1 piece per customer, please adjust quantity.

Nikada do sada nisu mi ogranicavali kupovinu..l:lupko:

Da se ne obogatis :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ahahaha ne daju mi ni sa kuponima koje posedujem vise da kupujem..
Ogranicili mi kupovinu i mogu samo po jedan primerak svakog proizvoda da kupim..

Inace sam Diamond member...

Kinezi pilicari :butt:

Nazad
Vrh Dno