Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Grijao se meni telefon i vratio ga na Nougat. Potom me ona notifikacija za update gnjavila danima da sam jučer udario update ponovo na Oreo. I opet nakon toga vreo telefon. Udarim ponovo reset na tvornicke postavke iz recoverija, evo sad se ne grije.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Nije ti palo na pamet da ubiješ update procese pa da ti ne iskače ta ikona i obaveštenje o istom generalno?

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Jeste ali opet telefon mi generalno tecnije radi na oreu, tako da bih ga digao kad tad.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Jel i S8 i S8+ imaju slot za micro sd?
Jok [emoji14]

49671a38dcf8cdf9f24c78f55e6c1c05.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Sinoc mi dosla neka zakrpa za Oreo, bezbjednost valjda malo popravljena ali mi se cini da je autonomoja baterije debelo popravljena. Ne znam na koju foru toliko ali vam javim ovih dana kad budem 100% siguran.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Jeste, lošije je. Uradi factory reset, meni je to sredilo bateriju.

Rekao je da je popravljeno :)

Inace,koje su to price sa bezbednosti na androidu,od kad je to big deal? Nikad nisam cuo da je neko imao problema

Ih, kad čitam u kladionici... A još napisa čovek i da se radi o zakrpi. My bad.

Meni nije jasno zašto su prednju kameru napravili da pravi izuzetno umekšane, zamuljane fotografije. Nije da to koristim ali i to malo što sam probao je očigledno. U stvari jasno je, hoće da za samofotografisanje korisnice i korisnici budu bez bora i podočnjaka i nastave da kupuju samsunge zato što kepše izgledaju, ali to nije realno :|
Ugasi beauty mod i hdr za prednju kameru

Skin tone se zapravo zove, kad prebaciš na prednju kameru one 3 zvezdice u dnu, prva opcija s leva, slider skroz u levo na 0

Probao,radi. Jedino mi izlece iz app kad pokrenem prednju kameru, ako ne iskljucim hdr za nju

Ali jede bateriju i zagreva se telefon, koliko sam mogao da primetim...

Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk

Ali jede bateriju i zagreva se telefon, koliko sam mogao da primetim...

Meni se na 8+ ne greje al bateriju šuri pogotovo na ovom CRAP buildu...skidam upravo ovaj najnoviji vidim da su na XDA izuzetno srecni sa njime i baterijom. Jedino što nema nigde brz link za download nego ovo smeće samobile ili updato.com ...oba smeće.

Meni se na 8+ ne greje al bateriju šuri pogotovo na ovom CRAP buildu...skidam upravo ovaj najnoviji vidim da su na XDA izuzetno srecni sa njime i baterijom. Jedino što nema nigde brz link za download nego ovo smeće samobile ili updato.com ...oba smeće.

Probaj preko sam firmw ili kako se zove već programčić, preko njega ide odlično šta god da sam probao(mislim na koji god fw Samsunga)..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Probaj preko sam firmw ili kako se zove već programčić, preko njega ide odlično šta god da sam probao(mislim na koji god fw Samsunga)..

Nisam ni znao da ima samfirm program :O

Thx ! Sad ću probati da nadjem.

Nisam ni znao da ima samfirm program :O

Thx ! Sad ću probati da nadjem.

Ja bih ti posao programčić ali nisam kući.. Ima ma xda..

Našao instalirao džabe download link smeće...imam 100mb download optički kaže 4h

Probao i na app ima i app ...isti klinac.
A dobro, vrv svi živi skidaju.. Ostavi pa nek se skida ništa te ne košta.. Svakako moraš čekati..

A dobro, vrv svi živi skidaju.. Ostavi pa nek se skida ništa te ne košta.. Svakako moraš čekati..

Jedino me ovo nervira kod šljamsunga dok sam gurao HTC izadje download bam full speed. Mana mi kod htc bilo što mi uvek zapadne neki region koj poslednji dobija update. Sad kad svi telefoni lepo rade najveći problem mi download speed

Poslednja izmena:
Jedino me ovo nervira kod šljamsunga dok sam gurao HTC izadje download bam full speed. Mana mi kod htc bilo što mi uvek zapadne neki region koj poslednji dobio update
Uzmeš staviš supercid i staviš mu koji hoćeš fw [emoji6]

Uzmeš staviš supercid i staviš mu koji hoćeš fw [emoji6]

Ma što se tiče htc dušu sam mu vadio, jednom čak pokušao da brickujem drugaru S-off m8 da bi dobio nov fon i fail, pokušavao coruptirane fajlove, za USA ma ne vredi neće crkne životinja.
Super cid mi bio po defaultu na m7-m8 na 9 ništa dirao i 10, nego na OneX sam bio sprzen zbog cida. A raspala tegra zaključana kao pentagon nmz mu ništa.
Zbog tegre morao i kernel boot da se flashuje preko kompa ...slatke muke <3

Crc7 Uleteo preko odina. Deliju mi više "smooth" naspram "CRAP" i definitvno brzi u settings pod-opcijama. Baterija vako od oka deluje bolje. Na "smeću" sam išao oko 7.5-8h indoor dok sam na 7.0 mogao do 9 videcemo sta može ovaj novi.

Čudno meni nema OTA (jos uvek sam na CRAP) a stavio sam bio nemca DBT ako se ne varam. Mada u Phone Info kaze drugacije, mozda sam tu nesto pogresio?
ffdc0115869b6fc2a3af5dbc2e8858a5.jpg

Poslednja izmena:
Čudno meni nema OTA (jos uvek sam na CRAP) a stavio sam bio nemca DBT ako se ne varam. Mada u Phone Info kaze drugacije, mozda sam tu nesto

Ma ja preko Odina cepio...kontam brže će download nego OTA.

Poslednja izmena od urednika:
Moguće da si home csc ostavio

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Ko zna kad li ce za moj CSC stici...
Vidim da je Oreo stigao kasnije...
51315fe69e525c547dbe2c947e38798b.jpg

Vrh Dno