forum1nick
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2011
- Poena
- 275
Ti baš moraš sve tajne da im otkriješ?ce vidimo na leto kolko je dovoljno a koliko nije, pod uslovom da izdrzi isplativost do leta
Pusti da se ljudi malo iznenade
Ti baš moraš sve tajne da im otkriješ?ce vidimo na leto kolko je dovoljno a koliko nije, pod uslovom da izdrzi isplativost do leta
Jel koristi neko možda GA-MA770-ES3 ploču za rudarenje? Ima 5 PCIe slotova, kako da znam da li može da se nakači svih 5 kartica na nju?
Od kada se kopa eth valjda smo ih odplatili do sada..Bice u pravu si prvo ce nazalost nastradati karte kojih ima najvise a to su rx 470 rx 480 rx 570 rx 580 rx 560 jer tih karti ima mnogo vise od Nvidia karti,Nvidia karti su se kupovale tek kad je bila nestasica potpuno za Amd u vecoj kolicini....
Od Nvidije prvo ce nastradati te gtx 1060 sa 3gb i 6gb i gtx 1050...Zadnje ce nastradati Gtx 1070,gtx 1080,gtx 1080tI,Vega 56,Vega 64 iz vise razloga....
A najgora stvar za rx seriju od Amd-a ce biti kad prestane da se kopa Eth,za Zec su slabe,Monero ce promeniti algoritam,ostace samo Etc i neki bezvezni novcici da se kopaju njima...Naravno to je worst case scenario mozda ce se Eth kopati do 2020 ko zna.
Ako eth bude drzao cenu do kraja godine i ako se bude mogao i dalje rudariti , mislim da ce se sve to uklopiti. Mislim ako se vrati cena oko 700-900$Neki jesu ali mnogo je novih uslo ali mnogo u zadnjih par meseci oni ne verujem da su odplatili pogotovo po onim cenama....Tako da se post najvise odnosi na njih....Jedino su karte odplatili zajedno sa rigom oni koji su usli u Jun-u i iza Juna...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari