Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Inace,
iskljucena provera za azuriranje sistema i malopre stigne obavestenje da postoji update. Obavestenje ne moze da se ukloni, a update sistema nije u planu posto je telefon rutovan.

I tako, nepotrebno smaranje :)

Kako koji dan prolazi sve bolje i bolje radi....da mi je i zena ovakva de bi mi kraj bio

Samo da javim da je zahvaljujući @Kidence rešen problem sa distortovanjem zvuka pri pozivu koji sam navodio ranije. Kad sam razmislio skontao sam da mi se dešava isključivo na gajbi i pitanju je bila mreža, tj. loša bazna stanica kod mene, ne telefon, jer na Telenoru nije bilo nikakvih problema i sad kad sam Vip prebacio na 3G zvuk je konstantno odličan! :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Inace,
iskljucena provera za azuriranje sistema i malopre stigne obavestenje da postoji update. Obavestenje ne moze da se ukloni, a update sistema nije u planu posto je telefon rutovan.

Ista stvar se i meni upravo desila. Ja samo iskljucih obavestenje za azuriranje i sklonilo se.

Jel izasao fastboot za februar?

Inace,

Da, mora da se isključe Play obaveštenja da se to ne bi prikazivalo...

Gde se iskljucuje? Nije valjda gplay/settings/notifications?

Izgleda da je danas bio Mi A1 4/64 $159 na GB, flash sale.

A mozda ima malo i marketinga u ovome, malo mi je neverovatno da nema nijednog premium branda, vec samo onih koji ih ugrozavaju (Xiaomi, OnePlus, Huawei...)

Apple nije dovoljno premijum[emoji5]?

Koliko mi je poznato uvek se stavljaju sar vrednosti sa jednom karticom. Kad ima dve niko i ne meri ili ne zeli da pokaze.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nije htelo ni meni, pa sam skinuo Mi A1 Tool, isao na Flash Stock Rom, Download Rom, Save User Data, kad je zavrsio isao sam na Lock Bootloader, onda sam samo potvrdio preuzimanje februarskog apdejta i instalirao ga je sa svim sacuvanim podacima.

Malo sam bio skeptican jer sam jednom pre zeznuo telefon kad sam se "igrao", tako da sam se tek sad odlucio ovo da odradim. Hvala puno druze, ispratio korak po korak, zavrsen apdejt :)

Power+volume up кад је телефон искључен, под условом да имаш инсталиран TWRP.
Ако немаш, онда мораш преко компа.
Pa imam,ubacio sam citrus rom. Kad idem power+volume up izbaci mi samo opcije, reboot sistem,reboot to bootloader i jos nesto. Ne ulazi u twrp

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Ja roknuo mart, da vidim dokle su stigli. Nema nekih promena. Čeka se 8.1

7da0d03151cfd109cc3c2b10bbaae760.jpg

Стара љубав...[emoji16]
810a4f9b737bc3ae3a5a8eef2b602360.jpg

Šta mu ne radi? [emoji3]

Ja čekam samo upeglane custom romove gde će gcam biti ista kao i na stock.

Šta mu ne radi? [emoji3]

Ja čekam samo upeglane custom romove gde će gcam biti ista kao i na stock.
Нешто не могу да приметим да му нешто фали....фп сензор бржи него на сток то сам приметио...

Нешто не могу да приметим да му нешто фали....фп сензор бржи него на сток то сам приметио...

Charging slowly
cff232007eab19f581e562ee6a1ce79b.jpg

Postoji li neki Magisk modul koji će ubrzati response time FP senzora kada otključava fon?

tnx

Pojavio se i official rr rom :)

Odakle mart? Jel ota ili beta? [emoji3]

Beta. Uskoro ce martovski stable.

Aj istestiraj, pa da prelazim :d

Led notifikacije? Live display?

Ne znam koliko zapazas kvalitet fotke, ali meni je bila razlika izmedju custom (citrus) i stock verzije. Mogao bih mi i to reci.

Edit: Februarski fastboot http://en.miui.com/download-333.html

Poslednja izmena:
Cao svima,

Zanima me misljenje o RN4X vs A1, mada mislim da pre naginjem ka RN4X:

naime, trazim telefonu za zenu - dakle nije zahtevan korisnik, treba joj nesto sto radi plug 'n' play, bez cimanja.

Koliko videh u ovom postu, za takvu upotrebu bi RN4X bio bolji "kao celina" - zanima me da se situacija u medjuvremenu od oktobra nije promenila sa update-ima koji su stigli od tada?
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?406958-Xiaomi-Mi-A1&p=5285164&viewfull=1#post5285164

Hvala na odgovoru.

Da li se nekome od vas desilo da je zvucnik prestao da radi? Meni sad veceras odjednom prestao... bice ***** za posao sutra bez alarma...

Da ne bi ispao rat na temi, tvoj tata je jaci od mog tate, zamolio bih te da otvoris temu gde je i predvidjeno ovde > https://forum.benchmark.rs/forumdisplay.php?47-mobilnih-telefona-PDA-uređaja-tableta-i-navigacija

Ok, jasno, biće da nisam dobro formulisao pitanje.. S obzirom da videh da ima ljudi koji su sa rn4x prešli na a1 zanimali su me utisci ljudi koji imaju ili su imali ove telefone, ali čitajući "šta da kupim" vidim da si u pravu, tj da ovo pitanje nema odgovor.. Ili ima bezbroj odgovora. :)

Sorry na offtopicu.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ok, jasno, biće da nisam dobro formulisao pitanje.. S obzirom da videh da ima ljudi koji su sa rn4x prešli na a1 zanimali su me utisci ljudi koji imaju ili su imali ove telefone, ali čitajući "šta da kupim" vidim da si u pravu, tj da ovo pitanje nema odgovor.. Ili ima bezbroj odgovora. :)

Sorry na offtopicu.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Ova dva bas i nisu za poredjenje, jedino sto ih drzi u istom rangu je chipset, sve je bolje na A1 ostalo, sem baterije, pogotovo je bolji dizajin samog telefona, ali zato je i 30-40% skuplji...

jel koristi neko "Keep"? nisam do sada koristio, malo probao i dosta mi se svidja, e sad problem imam sa sa audio note, kad se nesto snimi i posle pusti bude jako tiho i nekako priguseno, jako lose. nisam imao nikakvih problema sa mic-om do sad al da bi uporedio snimio sam preko "OneNote" audio i to kad pustim grmi bukvalno kolko se glasno cuje, zanima me jel zna neko da li to moze nekako da se poboljsa ili je jednostavno tako sto se tice Keep-a?

Stize martovski..440mb.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno