Ista stvar se i meni upravo desila. Ja samo iskljucih obavestenje za azuriranje i sklonilo se.Inace,
iskljucena provera za azuriranje sistema i malopre stigne obavestenje da postoji update. Obavestenje ne moze da se ukloni, a update sistema nije u planu posto je telefon rutovan.
I tako, nepotrebno smaranje![]()
Inace,
iskljucena provera za azuriranje sistema i malopre stigne obavestenje da postoji update. Obavestenje ne moze da se ukloni, a update sistema nije u planu posto je telefon rutovan.
I tako, nepotrebno smaranje![]()
Samo povuci notifikaciju u stranu i klikni na dugme za podesavanja, izacice ti da ugasis sva obavestenja za azuriranje.Gde se iskljucuje? Nije valjda gplay/settings/notifications?
Apple nije dovoljno premijum[emoji5]?A mozda ima malo i marketinga u ovome, malo mi je neverovatno da nema nijednog premium branda, vec samo onih koji ih ugrozavaju (Xiaomi, OnePlus, Huawei...)
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Nije htelo ni meni, pa sam skinuo Mi A1 Tool, isao na Flash Stock Rom, Download Rom, Save User Data, kad je zavrsio isao sam na Lock Bootloader, onda sam samo potvrdio preuzimanje februarskog apdejta i instalirao ga je sa svim sacuvanim podacima.
Nisam se ovoga setio, thnx a lot.Samo povuci notifikaciju u stranu i klikni na dugme za podesavanja, izacice ti da ugasis sva obavestenja za azuriranje.
Pa imam,ubacio sam citrus rom. Kad idem power+volume up izbaci mi samo opcije, reboot sistem,reboot to bootloader i jos nesto. Ne ulazi u twrpPower+volume up кад је телефон искључен, под условом да имаш инсталиран TWRP.
Ако немаш, онда мораш преко компа.
Odakle mart? Jel ota ili beta? [emoji3]Ja roknuo mart, da vidim dokle su stigli. Nema nekih promena. Čeka se 8.1
![]()
Нешто не могу да приметим да му нешто фали....фп сензор бржи него на сток то сам приметио...Šta mu ne radi? [emoji3]
Ja čekam samo upeglane custom romove gde će gcam biti ista kao i na stock.
Charging slowlyНешто не могу да приметим да му нешто фали....фп сензор бржи него на сток то сам приметио...
I mora da puni slowly jer je blizu maximalnog kapaciteta.Charging slowly![]()
Beta. Uskoro ce martovski stable.Odakle mart? Jel ota ili beta? [emoji3]
Нешто не могу да приметим да му нешто фали....фп сензор бржи него на сток то сам приметио...
Da ne bi ispao rat na temi, tvoj tata je jaci od mog tate, zamolio bih te da otvoris temu gde je i predvidjeno ovde > https://forum.benchmark.rs/forumdisplay.php?47-mobilnih-telefona-PDA-uređaja-tableta-i-navigacija
Ok, jasno, biće da nisam dobro formulisao pitanje.. S obzirom da videh da ima ljudi koji su sa rn4x prešli na a1 zanimali su me utisci ljudi koji imaju ili su imali ove telefone, ali čitajući "šta da kupim" vidim da si u pravu, tj da ovo pitanje nema odgovor.. Ili ima bezbroj odgovora.
Sorry na offtopicu.
Sent from my A0001 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari