Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Covek ima kao Global, a na snimku se vidi CN rom koji kada setuje fon ima Mi store...i nema GP...Sve sami fejkeri... ;) :) :)
Pogledajte prilog 248374

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Svaka čast, primetio si[emoji846]! E a još je i rekao "ja imam global verziju"[emoji16]. Možda je mislio global china sa ubačenom Google store aplikacijom [emoji846].

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Kineska verzija nema B20. E sad ovo sto oni stavljaju na aliexpresu i mnogim drugim sajtovima navodno ima, sad postoji mogucnost da je to samo pre-order i da narucis sad ne mogu da ti posalju odmah, kod nekog prodavca sam procitao kao da treba 10-20 dana da posalju posto narucis i platis. Sad sta je tu istina pojma nemam, raspitacu se jos oko toga. Ako moze nesto korisno da se izvuce od tih prodavaca. Ali *mjau**mjau**mjau* znali su kako je redmi note 4 dobro prolazio i van Kine, tako da mozda su se i opametili i sredili globalnu verziju odmah, bar se ja tako nadam :D
Da, čeka se i 15-20 dana. Pitao sam jednog prodavca baš mi tako rekao, što znači da će da naprave xiaomi redmi 5x za Evropu,možda[emoji848]

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Ovaj ukrajinac navodno ima global koji izlazi u aprilu u Ukrajini.
https://youtu.be/JBZheP634lI

Pise navodno na ss da je global rom , android 8.1.
Kamere su za sada Samsung, videćemo kasnije

9f28c1266d180866542353a2f557a3c4.jpg
2a05e0b5e0c44c69738a68c65166e2f0.jpg

Poslednja izmena:
Srećom pa živim u BiH (RS), tako da ne moram brinuti o B20.[emoji16] Mi smo u grupi sa Sirijom, Mongolijom, Avganistanom, S. Korejom, Ukrajinom i jednim manjim brojem afričkih zemalja, koje još nisu uvele 4G.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Hmm...ova prednja kamera ima mnogo vise suma nego na r5plus...ok i vise detalja, ali nekako nije to to...cini mi se da je ona 20mpx imx367 na rn5pro mnogo bolja... :)

Koliko verzija telefona pogubis se sa kamerama. Jel rn5 sa SD 636 ima Sony ili Samsung senzor?

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Valjda india version sony a kineski samsung, 'bem li ga

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

^Da, bas tako....

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Jeste...izgleda da je isti OV senzor kao zadnja kamera na rn4.

Jeste...izgleda da je isti OV senzor kao zadnja kamera na rn4.
Pa to i nije lose ako je ubacena zadnja kamera sa rn4 kao prednja na rn5, valjda. inace ovaj je malo pomesao, zadnja primarna kamera od 12mp je samsungov s5k2l7 senzor, a 5mp ovaj drugi s5k5e8.

Da l komentarisete a nista se ne zna pouzdano???

bae247a38889d7a8b0aecb221db613e1.e1dd6012ae6801e463d079a18c203e15.jpg

Prema ovoj slici, to je isti senzor kao rn4x...da li je ovo neka montaza, ili je stvarna fotka senzora...ce vidimo, ali ne bi me cudilo... :D

I u onom klipu što sam kacio imaš sliku ovog menija...
Pozitivno je što guraju tianmu

0f3c2d2dba867e101a45de47cf5e7486.jpg

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
DHL je samo za EU.

Cwnim da će da bude kod nas za 2,3 nedelje, pošto je ovaj Ukrajinac najavio prodaju u Ukrajini za neki taj period, pošto je slična ili ista kombinacija za kupo-prodaju

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Well, now there is good news for the owners of the Indian Xiaomi Redmi Note 5 Pro. A new firmware is available to download for this handset, and it is exactly the same firmware as the Chinese Note 5, based on Android 8.1 Oreo. It is not an OTA update but a firmware leaked on XDA Developers. But it is the MIUI 9.5 China Stable ROM and not a random beta firmware. Besides bringing the Android version number to 8.1 Oreo, this update brings the Project Treble support. Only a limited number of smartphones are actually compatible with Project Treble, and now Xiaomi Redmi Note 5 Pro has joined the club. To install the new firmware which you can download at this link, you need to flash it manually using TWRP after unlocking your bootloader.
https://www.gizmochina.com/2018/03/...-8-1-oreo-update-with-project-treble-support/

Sent from my Redmi Note 4x

Well, now there is good news for the owners of the Indian Xiaomi Redmi Note 5 Pro. A new firmware is available to download for this handset, and it is exactly the same firmware as the Chinese Note 5, based on Android 8.1 Oreo. It is not an OTA update but a firmware leaked on XDA Developers. But it is the MIUI 9.5 China Stable ROM and not a random beta firmware. Besides bringing the Android version number to 8.1 Oreo, this update brings the Project Treble support. Only a limited number of smartphones are actually compatible with Project Treble, and now Xiaomi Redmi Note 5 Pro has joined the club. To install the new firmware which you can download at this link, you need to flash it manually using TWRP after unlocking your bootloader.
https://www.gizmochina.com/2018/03/...-8-1-oreo-update-with-project-treble-support/

Sent from my Redmi Note 4x
Pisao sam iznad o tome, jedan od vecih razloga zasto merkam ovaj telefon. Ne daje mi se 1000 eura za razne notch-eve i mjau mjau softver.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ovo se i ocekivalo...jossamo da ubace 4k video i to je to... :)

Sta je u stvari project treble?
Pojednostavljeno, uredjaji sa 'treble podrskom' ce moci da imaju najnoviji update dan posle google pixel-a. Sav oem proprietary code je na
/vendor particiji i nece morati da se ceka po 3-6-12 meseci za azuriranje.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Evo gledam na Aliju najavljuju prodaju kao fazon ponuda za godišnjicu Note 5 global za 150 evra ali samo 3300 komada.

Pa na papiru kinez ima bolji senozor kamere, opet kazem to je teorijski tako, u praksi ne znam, ali nece sigurno imati losiji nego indijski. Kamera ce biti slicna kao indijska, mozda cak i bolja.

Nazad
Vrh Dno