Nubia Z11RN5 izlazi u preorder za oko 240$, ima li nešto interesantno u toj klasi da se razmotri
Послато са MI 5 уз помоћ Тапатока
to na kraju izadje ispod 150e?gde je bio kad sam uzimao...jedino me tesi sto je sd 625 na a1,ipak je 820 mnogo bolji...
Nekako mi deluje da je na strani Honor-a dizajn, a da Xiaomi ima za nijansu bolje kamere. Performanse verujem da su tu negde slicne. Znacice mi i vas sud, moj favorit za sada je 7X.
Nijedan nema microSD, samo dual SIMVidim da dosta vas ima Le Eco telefone. Mnogo različitih modela, gužva čitava. Ako se ne varam mnogi nemaju mogućnost za SD karticu, skoro na sve se priključuju sluišalice preko USB adaptera (dobije li se prilikom kupovine), ne postoji zvanični globalni ROM, ali koji god sam pogledao fotografije su ekstra, kao i video snimci, čak i po noći, i bolji od skoro svih mobilnih telefona tog nekog nižeg-srednjeg ranga.
Koji model je po vama best-buy? Na Kimovilu vidim trenutno tri različita modela za 89€. Da li je nužno uzeti neki sa OIS, ili i bez toga fino radi kamera? Kakav se softver dobije prilikom kupovine, treba li flešovati i čačkati, ili sve šljaka out of box?
Ispadne 148€ ako nema dodatni shipping, odnosno 134€ sa cashbackom - nema šta, zanimljiva ponuda, pogotovu što ima i crni model.
Sent from my Cool1 C106 using Tapatalk
Kako se pokazao senzor sa strane? nikad nisam koristio neki njihov modelJesu ali je i takav 2 puta lepši od xiaomija![]()
Ako ništa makar je ceo od aluminijuma bez onih plastičnih poklopaca , + je otisak sa strane moba.
Meizu ima šansu da se vrati u velikom stilu, pogotovo sada kada je krenuo da koristi snapdragon.
Meizu se nije baš proslavio kod mojih prijatelja, neki su kao zadovoljni a brzo promenili za nešto drugo, drugi nezadovoljni, zadnji primer Meizu pro 6 plus, drugar bio bas zadovljan kad ga je uzeo međutim sada ga softver baš zeza, punjenje itd...Napokon i meizu da izbaci kvalitetan telefon
https://www.gizmochina.com/2018/03/...b-ram-12-20mp-dual-cameras-for-1799-yuan-285/
Senzor kamere kao u Google pixel telefonu. Sa gcam ima da kida
Treba da izađu još 2 top modela. Meizu 15 i 15 plus. Jedino je pitanje da li će imati exynos iz s9 ili s835.Tacno, Meizu se dosta degradirao sto pouzdanoscu sto odabirom modela..ali isto tako je Xiaomi "nasao pa zasao" i lepo bi bilo da se meizu vrati ali ne moze samo sa jednim modelom.
Bice dobar i p20...videcemo.To je uglavnom praksa sa kinezima. Android verziju retko menjaju ali zato updejtuju često svoj Rom .
Malo se xiaomi tu poboljšao , ali to je to.
Kada smo već kod kineskih telefona , mi mix 2s bi trebao verovatno da bude najbolji Kinez u par narednih meseci. S845 ,jaka baterija , min bezeli I kamera senzor kao na pixel 2. ( I lte20 I na kineskoj verziji )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari