Šta je novo?

Samsung Galaxy S9/S9+

Pa s8, vidiš iz potpisa ;)

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Da li da odradim factory reset posle ovog martovskog update-a? Posto nisam mnogo odmako od pocetka? Pitanje je sad?

Da se upišem u temu i ja. [emoji4]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Da li da odradim factory reset posle ovog martovskog update-a? Posto nisam mnogo odmako od pocetka? Pitanje je sad?
Neće da škodi, a može da koristi ;) Pišite koji package disabler provereno radi na s9? I jel neko poterao adhell?

@SretenBG dobrodošao, i vreme ti bilo :)

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Jel dobio neko update za s9+ sa SEE?

Ja dobio update preko smart switch - a nw kompu, oko 4GB [emoji16]:O, Ota mi nije stigao.

@Proday,i ja tako mislim [emoji16]

Sent from S⅞

Ja dobio update preko smart switch - a nw kompu, oko 4GB [emoji16]:O, Ota mi nije stigao.

@Proday,i ja tako mislim [emoji16]

Sent from S⅞
Hvala, evo i ja sam nakačio na smart switch. 4gb update :) i 16gb slobodno na disku traži...ludilo :) šta ispravlja?

Jel dobio neko update za s9+ sa SEE?

Hvala, evo i ja sam nakačio na smart switch. 4gb update :) i 16gb slobodno na disku traži...ludilo :) šta ispravlja?

Sta je SEE?

Sta je OTA?

Da li smart switch radi pravilno i pouzdano update, ne pravi probleme, brljoke...?

Javite sta je popravio ako odradite...
Gledajte da li se moze menjati zvuk signala samo za sms poruku (ne i za notifikacije obicne skupa) i pojedinacno za svaki kontakt da li dozvoljava izmenu sms signala.
Vidite i da li u ikoni "poruke" u listi kontaktata dozvoljava otvaranje (pisanje) sms-a prevlacenjem preko imena kontakta i/ili da li prevlacenjem odatle dozvoljava pozivanje kontakta...
Sta smo ono primetili jos da ne radi?

Poslednja izmena:
Sta je SEE?

Sta je OTA?

Da li smart switch radi pravilno i pouzdano update, ne pravi probleme, brljoke...?

Javite sta je popravio ako odradite...
Gledajte da li se moze menjati zvuk signala samo za sms poruku (ne i za notifikacije obicne skupa) i pojedinacno za svaki kontakt da li dozvoljava izmenu sms signala.
Vidite i da li u ikoni "poruke" u listi kontaktata dozvoljava otvaranje (pisanje) sms-a prevlacenjem preko imena kontakta i/ili da li prevlacenjem odatle dozvoljava pozivanje kontakta...
Sta smo ono primetili jos da ne radi?

CSC code - Firmware za region juzne evrope.
Ota update direktno na tel. Klik na software update.

Mene zeza smart switch, 2 puta mi ostao tel u download modu i jednom mi zamrznuo ceo računar. Probaću ponovo.

Možeš da staviš zvuk samo za sms, drugačiji od ostalih notifikacija ali ne možeš različit za različite kontakte.

Ne može zato što je levo conversation history a desno kontakti.

U novom phone info ubacili praćenje baterije...broj punjenja, health i temp baterije.

Možeš da staviš zvuk samo za sms, drugačiji od ostalih notifikacija ali ne možeš različit za različite kontakte.

Mozes li "putanju" do podesavanja ispisati. Ne mogu vise da gledam, posatej opasno po "živce" i mentalno zdravlje.
Bitno mi je da se sms razlikuje od obicnih notifikacija.

Ovo za sms moze nakon update softvera ili je moglo i pre?

Osim security update na 1. Mart ne znam šta novo donosi ovaj update.

Ideš na messages pa one tri tačke, pa settings pa notifications pa general notifications.
I dalje za kontakte može samo za ringtone da se menja..

Ja sam.gledao.onaj blind test i ma svim primerima osim na jednom sam izabrao opciju A za koju se na kraju ispostavilo da je 9plus tako da vise nema lazi nema.prevari,bar mom.oku to najbolje izgleda

Vidim da često pominjete zaseban ton poruka za kontakte, ako se dobro sećam, to može Textra.

Poslednja izmena:
Ovo su one slike gde je bilo da se levo desno menja S9+ pixel2 i meni je na vecini tih slika izbor bio S9+ samo na par slika pixel izgleda bolje.

Da da textra ima to i ja nju koristim ali steta sto stock apk to vise nema kao sto nema ni stelovanje velicine fonta u stock apk

Ajd i ja i da se upišem ovde , danas uzet :)

33u3i29.jpg

Ideš na messages pa one tri tačke, pa settings pa notifications pa general notifications.
I dalje za kontakte može samo za ringtone da se menja..

Da li si ti uspeo da imas razlicite zvukove za opsta obavestenja, koja god, da ona budu ista, a da sms ima poseban zvuk pa nek je on jedinstven za sve sms?

Ja nisam.

Tacna je ta putanja koju si naveo ali bez obzira sta tu stoji meni se ne reprodukuje vec iz opstih podesavanja telefona, ne ovih iz "poruka" su oni zvuci koje telefon pusta.

Sacu da okacim slike:
1.jpg Opsta podesavanja, "zupcanik", kliknem na "zvukovi i vibracija"
2.jpg U "Zvukovi i vibracije" vidi se da pod "zvukovi obavestenja" pise "Good News" za ime zvucnog fajla koji koristi, izaberem "Ton zvona" ...
3.jpg Pod "Obavestenja" piše da je izabran zvucni file sa imenom "Good News" (neki ping-ping).
4.jpg Promenim zvuk na "ole_ole" (bas se tako glasa i glasan je i ostar pa se dobro cuje).
5.jpg Vratim se na "Zvukovi i obavestenja" i ono prvobitno "Good News" je promenjeno u "ole_ole". To rezultuje da svi tonovi obavestenja i sms budu isti.
Ako bi promenio ovde zvuk, pormenio bi se i u "Ton Zvona" pod "Obavestenja". Jednostavno ove dve pozicije izbora stalno menjaju onu drugu u oba smera.

Bice jos u drugom postu...

Haha pojma nemam sa tim srpskim na telefonu koji je to menu :) ali u svakom slučaju default obaveštenja mi imaju jedan zvuk gmail drugi zvuk i sms treći zvuk. To uvek prvo uradim na svim telefonima :)
6743035f92d2d726a2bd96f8a41f0712.jpg
595fd5a8e7307047a57378b6dc3b8c5d.jpg

Au brate al' udavi...

I dalje za kontakte može samo za ringtone da se menja...

Tacno je da tako ide putanja do menija gde bi se trebalo promeniti zvuk sms-a ali ne mnja ga.

6.jpg Evo u "Poruke" u tabu "kontakti" gore one tackice, kliknem na njih i dodjem na...
7.jpg ... dodjem na "Podesavanja", kliknem na njih...
8.jpg u "Podesavanjima" kliknem na "Obavestenja"
9.jpg pa kliknem na "opsta obavestenja" i odem na
10.jpg "Zvuk" gse je stavljeno ole_ole ali za poruke ne svira... vec je ono "Good News" iz opstih podesavanja...

A, sada sledi JOŠ: ;)

:happy:

Poslednja izmena:
A šta ti stoji u nove poruke ovo ispod opšta obaveštenja?

Imas na yt 1001 tutorial, rekao sam da su ukinuli tu opciju i nemoguce je dodeliti kontaktu drugaciji ton zvona ,predlaxem ti da instaliras textru,100 puta je bolja za poruke i ima sve sto trazis

Cackajuci ovo ja "slepac" sam video resenje...
Pogledajte prilog 248025 U poruke (na kontaktima)/podesavanje/obavestenja treba kliknuti na "Nove poruke" i TU IZABRAZI zvuk sms-a
Pogledajte prilog 248026 Evo ga ole_ole svira sve u sesnaest... :D

edit:
Bravo Bojane, to sam i primetio dok sam ovo prethodno cackao.
Moj "problem" je bio i sto nisam pre tvoje prve poruke tapkao te tu opcije u tekstualnom delu vec samo po "prekidacu"...
Uglavnom razdovjio sam sms od notifikacija.
HVALA druze na pomoći, svaka čast!

Au brate al' udavi...
A sta se moze, ako nista drugo malo ce sareno da bude, mada mislim da ce nekome i pomoci ovo moje "kacenje" slicia.
Mene je zaista ozbiljno nerviralo sto ne cujem sms jer nisam mogao obicne notifikacije staviti da tigo pinguju ili cvrkucu ko sto notifikacije i treba da se cuju.
Kad mi sms dodje treba i hocu da se cuje. :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno