Neće da škodi, a može da koristiDa li da odradim factory reset posle ovog martovskog update-a? Posto nisam mnogo odmako od pocetka? Pitanje je sad?
Ja dobio update preko smart switch - a nw kompu, oko 4GB [emoji16]:O, Ota mi nije stigao.Jel dobio neko update za s9+ sa SEE?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Hvala, evo i ja sam nakačio na smart switch. 4gb updateJa dobio update preko smart switch - a nw kompu, oko 4GB [emoji16]:O, Ota mi nije stigao.
@Proday,i ja tako mislim [emoji16]
Sent from S⅞
Jel dobio neko update za s9+ sa SEE?
Ja dobio update preko smart switch - a nw kompu, oko 4GB [emoji16]:O, Ota mi nije stigao.
Hvala, evo i ja sam nakačio na smart switch. 4gb updatei 16gb slobodno na disku traži...ludilo
šta ispravlja?
Sta je SEE?
Sta je OTA?
Da li smart switch radi pravilno i pouzdano update, ne pravi probleme, brljoke...?
Javite sta je popravio ako odradite...
Gledajte da li se moze menjati zvuk signala samo za sms poruku (ne i za notifikacije obicne skupa) i pojedinacno za svaki kontakt da li dozvoljava izmenu sms signala.
Vidite i da li u ikoni "poruke" u listi kontaktata dozvoljava otvaranje (pisanje) sms-a prevlacenjem preko imena kontakta i/ili da li prevlacenjem odatle dozvoljava pozivanje kontakta...
Sta smo ono primetili jos da ne radi?
Radi SAMS i to vrhunski. Evo linka
https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-sabs-simple-adblocker-samsung-t3751722
Extra i superU novom phone info ubacili praćenje baterije...broj punjenja, health i temp baterije.
Možeš da staviš zvuk samo za sms, drugačiji od ostalih notifikacija ali ne možeš različit za različite kontakte.
https://www.phonearena.com/news/Res...-vs-iPhone-X-vs-Pixel-2-XL-vs-Note-8_id103261
Zanimljivo.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Ideš na messages pa one tri tačke, pa settings pa notifications pa general notifications.
I dalje za kontakte može samo za ringtone da se menja..
Ideš na messages pa one tri tačke, pa settings pa notifications pa general notifications.
I dalje za kontakte može samo za ringtone da se menja...
A sta se moze, ako nista drugo malo ce sareno da bude, mada mislim da ce nekome i pomoci ovo moje "kacenje" slicia.Au brate al' udavi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari