@marinko98, 12 meseci daju skoro sve radnje na ove Kineze (za ovu cenu), misim da može sa 24 ali je viša cena.
Šta si uzeo sada?Dosadio malo i hteo sam nešto sa boljim displejom, nisam imao nikakve zamerke na A1 (ne za te pare).
@marinko98, 12 meseci daju skoro sve radnje na ove Kineze (za ovu cenu), misim da može sa 24 ali je viša cena.
Pričam za Srbiju.Pa nije svugde u svetu garancija dve godine...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
To nije bug, to je izgleda neki feature. Imam to na 3 telefona.Radnja mora da da 2 godine i fiskalni...sve sto daje manje znaci da su ispod zita uvezli ili je uredjaj bio refabrikovan sto moraju da navedu( kako rade veliki lanci).
Svesno sam ovaj put uzeo preko oglasa uz "dodjem ti" garanciju od godinu dana.
Posle ovog februarskog...kad youtube stavim u landscape mod...bela strafta se pojavi dole ispod slajdera videa, pa posle klika na ekran nestaje.
Eto prvi neki bag da ima za sada.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Ja taj bug imam u januarskom, tako da to nije novinaRadnja mora da da 2 godine i fiskalni...sve sto daje manje znaci da su ispod zita uvezli ili je uredjaj bio refabrikovan sto moraju da navedu( kako rade veliki lanci).
Svesno sam ovaj put uzeo preko oglasa uz "dodjem ti" garanciju od godinu dana.
Posle ovog februarskog...kad youtube stavim u landscape mod...bela strafta se pojavi dole ispod slajdera videa, pa posle klika na ekran nestaje.
Eto prvi neki bag da ima za sada.
Ja razmišljao Oneplus ali onda pogledam i vidim ima za taj novac sada i nov S8 da se uzme. Mada nisam neki ljubitelj touch wiza iako je sada dosta lakši nego što je bio. A sa druge strane prijala bi mi IP67-68 sertifikacija da se ne plašim više kada me uhvati kiša na trčanju.Još ništa. Nisam pametan. Možda se vratim na A1, ili da probam Mix 2 ili Max 2. Možda prokinem za nešto tipa S8+ ili slično, ako nađem sa domaćom garancijom.
Meni je Mi A1.Znaci nije samo na xiamiju taj bag?Onda je do aplikacije
IP67-68 sertifikacija da se ne plašim više kada me uhvati kiša na trčanju.
Features:
Based on the latest CAF tag (as of r2 - LA.UM.6.6.r1-06500-89xx.0) with the corresponding Wi-Fi driver
Up to date with the latest Linux version (as of r2 - 3.18.98)
WireGuard VPN tunnel support included
LZ4 compression for ZRAM enabled by default
Vibration intensity control for qpnp-haptics interface
Some essential patches that you can also find in Google kernels
No excessive and useless bloat
Since this is the first release, there are not so many features, but you definitely shouldn't expect anything like this in the further versions:
Overclocking/Underclocking of both GPU and CPU
Anything that requires diverging from the stock/CAF configuration (e.g new governors, schedulers)
Anything that can potentially hurt performance/battery life
Je l možda imaš na prodaju?Mali off, ali ko trci Amazfit je brutalno dobar za tu namenuU tom slucaju ne treba telefon, a ni IP67-68
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ja razmišljao Oneplus ali onda pogledam i vidim ima za taj novac sada i nov S8 da se uzme. Mada nisam neki ljubitelj touch wiza iako je sada dosta lakši nego što je bio. A sa druge strane prijala bi mi IP67-68 sertifikacija da se ne plašim više kada me uhvati kiša na trčanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari