coabog
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.10.2014
- Poena
- 180
Without imei prolazi uz imei ne, moze se skinuti ali ja cu da cekam
Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
To je za P10 Plus, za P10 ne prolazi ni jedno ni drugo...
Without imei prolazi uz imei ne, moze se skinuti ali ja cu da cekam
Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
Jer bukvalno cure na oči procenti, mada što kaže kolega, ništa se ne može utvrditi sa sigurnošću bez factory reseta kojeg ću i da uradim jer imam spreman backup. Ali nevezano za bateriju, šta je ovdje novo?Kako si ustanovio za pola dana da je baterija losija...?
Huawei P10
Ma ne praznim je nikada do kraja. Ako stignem punim je na 20% i nikad je ne punim do 100%. 97% je neki max osim kad zaboravim. Ovo je bilo više radi testa.Super je to. Al nemoj tolko da praznis bateriju. Ispod 10% ne bi trebalo.
Sent from my Huawei P10 plus VKY-L29 using Tapatalk
Kad ga uključiš na njegov punjač, onda brzo puni. Kad je na drugi punjač, onda sporo puni. Piše ti kad ga priključiš je li samo charge ili super charge.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Koja verzija gcam? Da li treba Oreo?Probao gcam za s7 exynos sa: https://forum.xda-developers.com/mate-10/help/gcam-mod-mate-10-t3729078/page3
radi hdr+ u portret modu ali isto daje plavu nijansu na slikama. Ima nade za plave! [emoji16][emoji16][emoji16]
Probao portret sa hdr+ u polumraku i stvarno daje extre sliku ako zanemarimo plavu nijansu. [emoji28]
Fast je i preko originalne Huawei externe baterijeTacnije postoje 3 nivoa punjenja na p10, super, fast i normal, super je uz njegov fabricki punjac samo, fast je uz npr punjac od p10lite (tih specivikacija 2a 9v) a sve ostalo je normal charging ili bilo koji od vec spomunith punjaca sa ne odgovoarajucim kablom!
Hvala! Iskreno se nadam...Ova: https://drive.google.com/file/d/1zaYbOcWcpkFoIkBuDbyiizKh1hCHBELw/view
Ne treba Oreo, samo za svaku opciju da bi probao treba restart telefona. Videcemo kako ce se ponasati sa Oreom. Ali ako moze da radi sa Exynosom moci ce i sa Kirinom.
Ja jos nisam dobio Oreo, a taj problem nemam...Jel se na Oreu makao onaj autodimm na chromu,gmailu,settingsu
Da li zna neko i mene zanimaJel zna neko ko je dobio 8.0 gde se u ovom novom Emui ju nalazi ona opcija za ukidanje onih belih krugova oko nekih ikonica kao npr. play store, you tube itd.. U Emuiju 5.1 je bila a sad ne mogu da je nađem.
Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka
Na VTR-L09C432 sa IMEI jos uvek ne prolazi autorizaciju u FF?Sada mozete da instalirate android Oreo preko FF, prolazi autorizaciju!
Meni prolazi i sa i bez IMEINa VTR-L09C432 sa IMEI jos uvek ne prolazi autorizaciju u FF?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari