Nađeš Google Services Framework u apps - disable - force stop - restart telefona - enable Google Services Framework - check update.Kako beše ona fora da se pogura apdejt, što smo svi koristili kad je stigao Oreo? Ne mogu da nađem post.
Mi A1 Tapatalk
Radi! Hvala!Nađeš Google Services Framework u apps - disable - force stop - restart telefona - enable Google Services Framework - check update.
Upravo tako sam sad dobio i feb.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Video i ja sad,baš hteo da postavim
https://github.com/topjohnwu/Magisk/blob/master/docs/tips.md#ota-installation-tipsJa sa rootom uz pomoc magisk managera imam update, ali kad kliknem install, pocne da ga skida i onda mi pise cannot install system update.
Pitanje... Imam magisk i par modula, međutim adaway je instaliran kao posebna aplikacija, tako da je on izmenio host file. E sad, dal mogu da instaliram ažuriranje tako što idem restore host iz ad away, pa uninstall magisk bez reboota pa instaliram ažuriranja, zatim opet install magisk u drugi slot pa onda reboot? Iil mi fasuje boot loop zbog host fajla?
Sad sam primetio. Zvala me majka ona je na 2g, nema HD ikonice u dnu slike kada razgovaram(slike kontakta), sad me zvao brat on je na 3g eto ikonice HD u dnu slike. Mts smo svi.Podesio telefon pre 3 meseca i nisam ništa čačkao, sve radi, milina, nekad je tako bilo na iOS
VIP i Telenor imaju HD kvalitet, MTS ne.
Da ne bude da i tebe cooliram...Da li neko ima problem sa sistecim zvukom pri video razgovoru na viberu ??? ( pitam ovo treci put , valjda ce biti treca sreca) Da li je to ono sto je pominjano kao neki problem sa mikrofonom za sta postoji fix na rootu ?
Pri Skype razgovoru problem je prilicno manje izrazen cini mi se ....
To je jedina stvar koja me nervira kod ovog telefona ... ostalo je sve super , btw crveni rules![]()
ZahvaljujemDa ne bude da i tebe cooliram...
Da, desava se taj problem na Viber-u.
Ne stalno, ali sa vecinom ljudi u zadnje vreme se javlja neki "echo " i "losa veza". Ja to pripisujem Viberu jer je , bas dobra app
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari