Šta je novo?

Menjačnice

Samo da javim da sam juce poslao zahtev na Bittrex za otvaranje naloga i vec mi je danas kreiran nalog.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Samo da javim da sam juce poslao zahtev na Bittrex za otvaranje naloga i vec mi je danas kreiran nalog.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Javi kad ti verifikuju. Ja čekam već 5 dana sigurno.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja sam juče uveče poslao zahtev i malopre mi je otvoren nalog. Enhanced verifikacija je bila gotova za nekoliko minuta, uz korišćenje pasoša i selfija iz telefona. Vozačku dozvolu nešto nije hteo da prepozna.

Jedno noob pitanje: na Cexu nije moguće prebacivanje ETH na drugi (eksterni) wallet, ili ja to nisam dobro video...?

Daje mi mogućnost samo USD, EUR, GBP, RUB i BTC.

Sada vidim da mi nije verifikovana kartica, da nije to problem? Mada ne vidim zašto bi bio ako ne povlačim na karticu, ali ipak...?

Klikni na strelice pored oznake valute (one sto lice na lift, gore-dole). Otvorice ti se padajuci meni pa iz njega izaberi ETH.

^ To je to, hvala :)

Ja sam juče uveče poslao zahtev i malopre mi je otvoren nalog. Enhanced verifikacija je bila gotova za nekoliko minuta, uz korišćenje pasoša i selfija iz telefona. Vozačku dozvolu nešto nije hteo da prepozna.
Dal da im pošaljem slike?
Moguće da nije ni prošlo.

@Marko_NS, pogledaj kada se ulogujes da li ti pise da je "odbijena verifikacija". Ja sam enhanced uradio tek pre par dana i na Bittrex i na Poloniex. Ista prica na obe. Odbijeno sa licnom kartom (zbog cirilice). Sa vozackom dozvolom su me verifikovali bukvalno za 15 minuta.

Ok hvala druže, pogledaću kad budem na kompu.

Jel jos neko ima problem sa CEX.io?Ne mogu da se ulogujem,nema capcha na stranici za login?

Cex aplikacija ocajna

Sent from my Z5

Treba da verifikujem nalog na cex.io, a ne znam sta im dodje ovo:
Identity card number

Jel to registarski broj ili jmbg ?

Da li je ko reverifikovao Mastercard kaze da posle 28 februara mora da se reverifikuje a meni uredno stoji withdraw, i pise da je verifikovana ? je li ko vukao kes ka nama ?

I meni stoji kartica da je verifikovana tako da nisam nista, cackao.... E sad dali radi u praksi nznm.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Ja imam master i probao sam da povucem evre (sa njom sam zadnjih nekoliko puta vukao $) i nije moglo, trebao sam da reverifikujem karticu, zatim sam kupio ETH za te evre i prodao opet, ali za $, pokusao sam da povucem $ i proslo je u sekundi kao i do sada ...

Pise da u dolarima prolazi kao do sada a da za druge valute treba depozit od 20evra i onda mozes samo u evrima da povlacis druge valute su onemogucene. Takodje ako stavis depozit u funtama onda mozes sami u funtama da povlacis.
Takodje depozit se moze povuci na karticu sa nekom drugom transakcijom ako necete da stoji stalno nego prebacite kad vam treba.

Dobra je uvek cena u dolarima tako da super.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koliko bre vremena treba da se prebaci depozit myeth wallet na Cryptopia exchange?
Poslao sam 1 Ella coin da probam i nista se ne desava vec 5,6h.

Na Cryptopi-i stalno zaglavljuju walleti za sve moguce novčiće, ostaje ti samo da čekaš
Za Ella coin last block je 1.064.371 a cryptopia je na 1.057.551

Jel koristi neko OKEx i da li ste zadovoljni njenim uslovima i radom?
Trazim alternativu za Binance.

zasto trazis alternativu za binance, sta njemu fali.Ja najvise na njemu trgujem.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Zato sto su ga banovali u Kini, ne mogu da ga koristim.

26h trajalo primanje deposit u Ella coin na Cryptopia ako nekom znači.

Depozitovao sam 500e na cex.io, a skinuto mi je 554e ukupno sa kartice.
U pitanju je Visa internet kartica iz inteze.
Fee je trebao da bude 3.5% + € 0.24, sto znaci ukupno 517.74e.
U cemu moze biti problem, gde je nestalo onih 37e, tj ko je uzeo ?

Meni juce na 100 skinuo 103.88

Sent from my Z5

Vrh Dno