Šta je novo?

[A1] Kucni net

Da nisi ti upao u roming? :D Tako dobar net a losi razgovori nemaju smisla.

JEDINO ako i tamo imaju onaj 2G/3G rollover problem! Probaj da forsiras 3G-only (mozes i 2G-only) i probaj razgovore.
Ovo su kod mene tek u zadnjih ~godinu dana sredili, centar BGa.

Da li se placa nesto pri potpisivanju ugovora?

I sta je potrebno pri potpisivanju ugovora, pretpostavljam samo licna karta?

Sent from my Vivax Point X551 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da nisi ti upao u roming? :D Tako dobar net a losi razgovori nemaju smisla.

JEDINO ako i tamo imaju onaj 2G/3G rollover problem! Probaj da forsiras 3G-only (mozes i 2G-only) i probaj razgovore.
Ovo su kod mene tek u zadnjih ~godinu dana sredili, centar BGa.

Roming mi je isključen iz sasvim jasnih i dobro poznatih razloga, tako da ta mogućnost otpada!!! Između ostalog pogledaj podatke pa vidi i sam!!! Ovo merenje sam još u Novembru pravio prilikom boravka na tom području!!! Bio sam posle i nekoliko puta u Januaru mesecu, ali sam imao gotovo identične podatke što se merenja tiče, kao i sada!!!Screenshot_2018-02-25-15-26-07.jpg

Poslednja izmena:
Meni jedino nije jasno, zasto toliko uzvicnika koristis.

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Aman!!! *** više... Rečenica se završava sa tačkom, ne sa (gomilom) uzvičnika.

Ne sumnjam ja u tvoje tvrdnje. Ovo sto sam predlozio probaj zbog sebe.

Problem je prilicno bio poznat i dosta ljudi sa foruma je uspesno ga resilo mojim predlogom. AKO je taj problem u pitanju, naravno.

ako nekome iz beograda (ili nekome ko dolazi uskoro u bg) treba kartica za kucni net1 nek se javi radi preuzimanja ugovora, potpisan avgusta prosle godine, placa se 840din mesecno

NecaBG je preuzeo ugovor (nacekasmo se skoro sat vremena u poslovnici) tako da ponuda vise ne vazi...

Bitno da ste zavrsili. Idemo dalje

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Prenos 1h, na kraju je ugovor rađen "ručno" , pa će sve biti rešeno kroz par dana od strane napredne podrške. Bitno da će biti rešeno, nisu imali iskustva u prenosu kućnog neta, pa im je možda zbog toga trebalo malo više vremena.

Poslednja izmena:
nekoliko pitanja, posto se ne razumem najbolje sve ove *******cije oko interneta :)

1. Posto meni treba samo internet (bez fixnog i kablovske), da li je to ovo, ili moram da uzimam i fixni tel preko vip-a ?
2. kolko sam razumeo po ovome sto pise, ima neograniceno gigabajta https://www.vipmobile.rs/privatni/internet/kucninet
3. da li imam wi-fi preko tog rutera ili se ethernet kalbom spaja laptop sa ruterom?

1. Ne treba ti fiksni ili kablovska. Ruter radi pomoću sim kartice koja koristi 4G mrežu da bi ti dao velike brzine.
2. Internet pristup ti je NEOGRANIČEN, s tim što ti je prvih 100GB po max brzini, a ako to u toku meseca potrošiš nastavljaš neograničeno da koristiš internet po brzini od 2 Mb/s što je i dalje dosta brzo.
3. WiFi dobijaš sa ruterom

Dal bi se uklopio u ovaj Vip kucni net? Kako da vidim koliko sam svukao u zadnjih par meseci da vidim jel se uklapam u 100GB ili ni približno.... Skidam serije najčešće amzn web rip od par GB po epizodi, ne skidam filmove ispod br rip 1080p od 7-11GB po filmu, dosta YT....? Jel može da se dokupi brz net kad se potroši tih 100GB?

Sent from S⅞

Ti se ne bi uklopio u vipov kućni net. Vrlo brzo bi ti 100GB otišlo. Za tebe je bolji kablovski net.

^^^ Ok, hvala! [emoji4]

Sent from S⅞

Velika pohvala za @mtranzicija za testiranje i aktiviranje interneta :)

Sent from my Vivax Point X551 using Tapatalk

Da li neko zna APN username i pass za kucni net

Pa isti valjda kao i za telefon što se koristi, mrzi me sad da tražim.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Isti je, vipmobile u oba polja

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Jok ne radi sa vipmobile ali radi sa vipkucninet ...

Samo da javim da smo kolega Žarko i ja konačno juče uspešno obavili prenos/ustupanje ugovora za KN1 sa popustom. Išli smo u poslovnicu kod Pravnog fakulteta (Bulevar Kralja Aleksandra, Beograd), prvo smo čekali na odobrenje za prenos od strane nekog iz HQ Vipa, zatim je ugovor rađen ručno korak po korak, cca nekih sat-dva vremena računajte da će vam sigurno trebati da završite posao. Ovom prilikom se još jednom zahvaljujem i kolegi Žarku na strpljenju kao i ekipi iz poslovnice na požrtvovanju :)

Uzeo vkn 1, kod mene otvorena mreza i fercera izmedju 40 i 50mbps. I ja se zahvaljujem clanu mtranzicija na pomoci.

Poslednja izmena:
Vrh Dno