Šta je novo?

[A1] Kucni net

Ja I koristim kućni net 3 kao drugu karticu u telefonu i radi perfektno.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

KN1, Kruševac, pozicija rutera daleko od idealne (na podu u uglu prostorije, okružen drugim uređajima tipa frižider, tv itd.)

Prvi utisci su vrlo pozitivni, radi pristojno i bez ikakvih primećenih prekida.

Kucni net 1 20mbps?

Sent from my MI MAX using Tapatalk

ali to nisu realne brzine ;) probajte download/upload na neki sajt pa cete videti da ne moze toliko da izvuce

realno ide do 13-14mbit

Poslednja izmena:
Da, ali ne zaboravi da koliko god da imaš brz net ako je server spor ili npr negde imaš ograničenje za free korisnike kad skidaš ne može brže od neke definisane brzine. Probaj da skineš nešto sa yt pa ćeš otprilike videti....

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Evo realnih brzina :)

Ja sam zadovoljan, bio bih zadovoljan i sa realnih deklarisanih 10/2, ovo mi je premija :)

Poslednja izmena:
Probao sam da produzim kabl od adaptera za mf283+. Produzio kabl najnormalnijim putem,dodao jos nekih metar kabla da bih mogao staviti ruter na bolje mesto za signal. Uredjaj nije hteo da radi,pali se i sve,ali nece da detektuje ni jednu sim karticu,kaze "invalid sim". Pomislio sam da je predugacak kabl bio,mozda struje nije imao? Pa sam opet vratio kabl na fabricku duzinu,uklonio parce koje sam dodao. I dalje nece da detektuje ni jedan sim. Da li sam unistio ruter jer nije imao iz adaptera dovoljno struje jer sam dodao taj jedan metar kabla

To nema nikakve veze sa problemom, jedino ako si pogrešno povezao žice :)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Mislim da ne rade svi portovi iza za Lan

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Pa znam da nikakve veze nema produzeni kabl nista ne bi smeo da smeta,to je samo 12v pri 1.5 ampera...lepo sam povezao jer je od prvog trenutka svetlio ruter...svetle sve lampice sem 4g I sem signala. Ali nema sanse da ucita sim karticu :(((

Pa znam da nikakve veze nema produzeni kabl nista ne bi smeo da smeta,to je samo 12v pri 1.5 ampera...lepo sam povezao jer je od prvog trenutka svetlio ruter...svetle sve lampice sem 4g I sem signala. Ali nema sanse da ucita sim karticu :(((
Povadi sve i pokušaj ponovo negde si napravio grešku. Verovatno neka glupost koju nisi ni primetio

To nema nikakve veze sa problemom, jedino ako si pogrešno povezao žice :)

Ne bi mu se popalile lampice onda, a i valjda bi bilo normalno da ima zastitu od invertovanog napona...
Probaj da spojis na adapter od bilo kog drugog rutera - trebalo bi da radi i sa 12V, 1A.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam moj kacio i na 12v 2a adapter od litokalla punjaca i radio je bez problema a kod mene originalni adapter je popravljan jer je pas gricnuo kabl sreca je samo 1 stranu gricnuo pa sam prelepio izolirku i tako radi bez problema

Послато са LG-H340n уз помоћ Тапатока

pozajmio sam od prijatelja isti takav adapter od istog rutera mf283+....isto se ponasa,izgleda se shebao ruter iz nekog razloga,a ocigledno sam ga ja unistio,kako nemam pojma!!! nisam ga dobio dzabe,kupio sam ga ovde od clana benchmarka i mnogo mi je krivo sad!!! PROKLETI KABL I SIGNAL !! :( da ga otvorim,al sta cu videti unutra kad ne znam?

pa je l pod garancijom jos? uzmes taj drugi adapter za struju koji nije secen i sa njim ga posaljes na servis.

Sent from Galaxy S8

pozajmio sam od prijatelja isti takav adapter od istog rutera mf283+....isto se ponasa,izgleda se shebao ruter iz nekog razloga,a ocigledno sam ga ja unistio,kako nemam pojma!!! nisam ga dobio dzabe,kupio sam ga ovde od clana benchmarka i mnogo mi je krivo sad!!! PROKLETI KABL I SIGNAL !! :( da ga otvorim,al sta cu videti unutra kad ne znam?
Posalji ga sa njegovim adapterom na garanciju valjda uspes da ga zamenis.
Pozdrav

Nislija a kako si siguran da si ga ti sjebao?

Moguce i da je crkao sam od sebe posto sam citao na jedan hr forum isto da crkavaju sami od sebe tako da salji sa pozajmljenim adapterom.inace i ja jurim original adapter za zte ali nema nigde
Pozdrav

Послато са LG-H340n уз помоћ Тапатока

U krajnjem slucaju i da jesi ti kriv pravi se lud.
Daj ti njima pa nek oni gledaju sta ce i kako, tvoje je da imas uslugu a ne da mislis dal ce da crkne ili nece adapter....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ma takvi uredjaji imaju zastitu od invertovanog napona i ne ukljuce se uopste...
Ja bih rekao da ga nije to sjebalo - cak i da je tipa negde los spoj bio pa cesto prekidalo to bi valjda i primetio ali opet ni to ne bi trebalo da zezne uredjaj...

Ma da li će da traže i adapter ako nosi na reklamaciju. Neverujem da bi tražili. Neka me neko ispravi ako grešim. Sta je to potrošni materijal

Ima li još ko da je bez interneta u NS konkretnije Kralja Petra ulica...
25421e23fe7adb25adc77eef4b6acfa7.jpg

Poslednja izmena:
NBG, nestao pre 15ak min.
Na telefonu koristim VIP, radi bez problema.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Nešto ceprkaju čim na 4G only uopšte nema ni signala ... Slika iz gornjeg posta je na Auto

Sad našli na čeprkaju, što ne rade preko noći..

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Rakovica,Radi bez problema sad sam upalio ruter da proverim
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno