Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Tesko da ce wex, poloniex , bitrex djeliti...tradicionalno samo yobit djeli i tamo ko je drzao za 1 LTC dobio je 10 LCC, cijena mu je isla na 10$ po komadu tj 100$ za 10 LCC ili uprevodu za 1 LTC dobilo se 100$ naravno ko se nije istresao ranije.

Taj Yobit doslovno svaki airdrop isprati tako ce vjerovatno biti i za ETC mada treba sacekat i vidit hoce li ijedna jaca mjenjacnica podrzat, ako ne pravac na yobit da se uzmu suske :)

Kada se etc stvarao neke menjačnice su davale naknadno, čini mi se i za bch. Ne bi me iznenadilo da tako bude i sada. Samo je pitanje da li će se lcc primiti.

Poslednja izmena:
@goldi, znaci moram da budem u trenutku uvodjenja na menjacnicu u ltc'u da bih dobio lcc? ne mogu tipa kupim ltc kad uvedu lcc i dobijem isti?
@miljan cim osete da ima lovei ove osrednje menjacnice ce ga prihvatiti naravno, ne potcenjuj njihovu halapoljivost

Čekaj dobijalo se u odnosu 1:10, za jedan LTC 10 tih.. LCC, nisam pratio.
Ako je tako onda se jesam za**bao, to bi po ovoj ceni LCC i mojoj kolicini LTC-a bilo.. mnogo :S:

Jel se moze nesto resiti oko LCC-a, ako je LTC na ledgeru?

Da li može neko da mi kaže gde da nađem LCC adresu na Yobitu? Hoću da prebacim iz offline Walleta na Yobit i prodam, ali nigde ne mogu da nađem svoju Yobit y**enu adresu.

Ko zna koliko jos nece moci da se kreira adresa. Recimo za B2X fork su isto delili coine na Yobitu, ali ne moze da se generise b2x adresa vec 2 meseca. Yobit je sumnjiva menjacnica, oprezno sa njima.

Hehe, kako to odjednom više nije bitno što Čarli kaže da je scam :)

Neko i reče da treba da se razmišlja svojom glavom.

Koštalo me je samo malo vremena da napravim offline wallet i posle forka da ga ispraznim. I za ovo sitno što sam imao može da mi se isplati, a bez rizika je. Što da ne probam? Sad mi je samo žao što nisam ostavio više LTC-a. Mogao sam lepo letovanje da nabacim. Naravno, pod uslovom da unovčim LCC dok je cena ovakva. A Čarli malo mora sebi da da na ceni.

Nisam mislio na tebe, nego na generalno raspoloženje pre forka. Imao sam utisak da ko pomene lcc dobija batine odmah. Da sam poslušao intuiciju i prebacio na vreme na yobit bilo bi to dosta letovanja i zimovanja za mene.

Koštalo me je samo malo vremena da napravim offline wallet i posle forka da ga ispraznim. I za ovo sitno što sam imao može da mi se isplati, a bez rizika je. Što da ne probam? Sad mi je samo žao što nisam ostavio više LTC-a. Mogao sam lepo letovanje da nabacim. Naravno, pod uslovom da unovčim LCC dok je cena ovakva. A Čarli malo mora sebi da da na ceni.

aj daj neko upustvo kako da se dodje do tog lcc-a

Skineš wallet sa njihovog sajta, uneseš private key svog LTC walleta, sačekaš sinhronizaciju i dobiješ koliko si imao LTC-a u trenutku forka x10. Samo još da se pojavi način da se proda. Koliko vidim samo oni koji su imali LTC na Yobitu trenutno imaju koristi od toga.

EDIT: Naravno, wallet na kome ti je bio LTC više nije preterano siguran, jer si negde uneo private key. To je verovatno nezgodno za one kojima je LTC bio u hardverskom walletu.

Poslednja izmena:
Trebali ste prebaciti sav ltc na yobit i tamo u momentu forka dobijete adekvatan broj LCC-a. I prodate ga odmah za btc i ni ne treba vam LCC adresa na sajtu.
@Tihi vise ne mozes doci do lcc-a, u momentu forka si mogao da dobijes, na menjacnicama i walletima koji su podrzavale fork.

Nisam mislio na tebe, nego na generalno raspoloženje pre forka. Imao sam utisak da ko pomene lcc dobija batine odmah. Da sam poslušao intuiciju i prebacio na vreme na yobit bilo bi to dosta letovanja i zimovanja za mene.

:smackbum:
Ja popio po tamburi, doduse jesam bio malo bezobrazan.

Skineš wallet sa njihovog sajta, uneseš private key svog LTC walleta, sačekaš sinhronizaciju i dobiješ koliko si imao LTC-a u trenutku forka x10. Samo još da se pojavi način da se proda. Koliko vidim samo oni koji su imali LTC na Yobitu trenutno imaju koristi od toga.

EDIT: Naravno, wallet na kome ti je bio LTC više nije preterano siguran, jer si negde uneo private key. To je verovatno nezgodno za one kojima je LTC bio u hardverskom walletu.

Ovo sam negde navatao dok sam pratio LTC fork:
Create a brand-new wallet where you hold the private keys, whether with a wallet.dat file, or 12-word seed phrase.
Move as much LTC as you want to that address and wait for the time of the fork to pass.
Empty the wallet and take your LTC to an exchange or your preferred storage solution.
Use the empty wallet's private key to claim the new coins.
IMPORTANT: After that, do not use the old wallet, and consider it forever compromised.

Poslednja izmena:
Gledajte da ne ostanete i bez to malo LTC sirotinje

Naravno da jeste scam. 1% premine. Mozemo ti i ja da forkujemo bilo koji novcic tako zbog licnog interesa. Niko ne moze ni da nas spreci.
Polako sa yobit-om. Ako neka krstena ubace to je ok, u suprotnom ja ih necu uzimati bez obzira na cifru. Necu rizikovati ono sto imam.

Tapatalk

Iskreno, nije mozda ni toliko lose da taj shit malo stoji. Ako skace LTC ovaj ce jos malo da se slepa na gore. Iskreno 7$ nisam ni u ludilu ocekivao. Mislio sam da nece kostati vise od 20c. To je samo znak koliko ne kompletan kripto svet potpuno poludeo.

Tapatalk

Treba iskoristiti to ludilo.
Ima jos par forkova narednih dana:
EOS - 28.februara Airdrop
NEO - 1.Marta Airdrop
ETC - 5.Marta Airdrop

@Saj a moze da bude navlakusa da im pokupe LTCove

Ja pokupio gratis lcc, prebacio sam sa ltc core na exodus pre forka to malo ltc što imam, sačekao da prođe fork, prebacio sa exodus nazad ltc u ltc core
i onda iz praznog exodus-a izvezao private key, skinuo lcc core, uvezao private key, rescan i to je to.

Ja pokupio gratis lcc, prebacio sam sa ltc core na exodus pre forka to malo ltc što imam, sačekao da prođe fork, prebacio sa exodus nazad ltc u ltc core
i onda iz praznog exodus-a izvezao private key, skinuo lcc core, uvezao private key, rescan i to je to.

Ja sam odradio malopre iz litecoin core prebacio na exodus posto mi je bio na litecoin core-u ltc u vreme forka, uvezao u litecoin core private key lego lcc :)

https://www.youtube.com/watch?v=-LCUANKwSJk

najaci crypto cale :)

Najvaznije je da ako radite ovo nemojte da izvozite key dok je litecoin na novcaniku smestite ga na sigurno, i Litecoin Core zaboravite vise ne koristite jel se smatra kompromitovanim.

Poslednja izmena:
Verovatno je glupo pitanje, ako je ltc bio na binance menjačnici je l moguće uzeti lcc? Sa

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Zaista ne znam, verovatno zavisi od same menjačnice, a s obzirom da trenutno Binance ne trguje lcc-om, nisam siguran kako će to da se izvede.

Jedino da prebaci na menjacnicu gde ima lcc. Cim novcici legnu dobice oba. S tim sto ja moj ltc ne saljem na yobit ni u ludilu.

Tapatalk

Nece dobiti, ako su u vreme snapshota bili na drugoj adresi.

Jeste sigurni? Jel probao neko? Stvarno nisam pratio to oko forka, nije me zanimalo jer nisam verovao ni u ludilu da ce ovu cenu imati.

Tapatalk

Vrh Dno