Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koko trubiše da na postojićim STB uređajima ne može 72h unazad na HD kanalima a sad odjednom može 7 dana i to na svim kanalima.

Nigde nisu napisali da je moguće vraćanje unazad 7 dana na HD kanalima (kao na EON-u). Meni ovo više liči da će moći na D3 da se vraćaju kanali koji su i do sada mogli, samo što umesto 3 dana biće 7 dana.

Korisnike SBB digitalne televizije u narednom periodu očekuje unapređenje usluge TV unazad. Na raspolaganju će im biti vraćanje TV sadržaja čak 7 dana, što je najduži period za gledanje televizije unazad u Srbiji.

Usluga je već dostupna na EON platformi, dok će korisnicima D3 digitalne televizije biti omogućena sukcesivno, po segmentima korisničke baze, a najkasnije do 5. marta.

Usluga TV unazad besplatna je za sve korisnike DUO i TRIO Gold, Gold Extra i Gold Premium paketa.

Na nekim HD kanalima je i sada moguće vraćanje i na D3 (N1, HBO, SK...). Šteta što ne mogu BBC Earth da vraćam.

Pa nije fora da mozes da vracas ono sto vredi gledati :D

Nigde nisu napisali da je moguće vraćanje unazad 7 dana na HD kanalima (kao na EON-u). Meni ovo više liči da će moći na D3 da se vraćaju kanali koji su i do sada mogli, samo što umesto 3 dana biće 7 dana.

Upravu si nije baš jasno definisano može da se tumači i ovako i onako u svakom slučaju izgleda od najavljene zamene STB uređaja nema ništa.

^^ vala baš :B

+ Stiglo 24h x 7
- Nisam primetio nove kanale sa premotavanjem

Poslednja izmena:
Ako nisu pustili 7 dana na svim kanalima (kao što je na EON) ,nisu se ni morali truditi oko reklame. Presipanje iz šupljeg u prazno.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Mene bi zaista prijatno iznenadilo kada bi SBB uveo u ponudu nove, kvalitetnije prijemnike za televiziju i neki model internet modema bez dodatnih funkcija kao opciju za izbor. Čak i da ponude EON digitalne prijemnike mogli bi to biti neki proizvodi sumnjivog kvaliteta poput D3 mini koji i imenom i izgledom podseća na neku jeftinu dečju igračku. Ovaj potez sa povećanjem sa 3 na 7 dana na D3 je smešan, puno buke ni oko čega.

Posto planiram da predjem sa ikom paketa na sbb intersuje me da li ako uzmem ovaj cisco 2100 uredjaj mogu da gledam pay kanale samo preko njega ili mogu na tom tvu na kom je prikljucen bez drugog daljinca a ako bas hocu ovih 7 dana unazad onda da palim uredjaj... jer nevolim to drk4nje sa dva daljinca svaki put kad mi se gleda tv...

Daljinac od D3 moze da uklj/isklj TV

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Onda ima ona uzasna samsung app ili iz YT app mozes da pustis na smart TV

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Iz tvojih odgovora predpostavljam da jedino sa d3 cam modulom mogu da imam u tv-u dodatne kanale...

Da, ja sam zamenio cisco za cam modul i sve radi preko jednog daljinca. Kažu da taj modul ne radi baš na svim TV uređajima. Ja sam proverio na moj Samsung i LG, i radi

Zdravo narode!
Mozda je vec komentarisano, ali nisam nasao kompletnu informaciju. Ako je vec pisano, bacite me na link - please...
Naime, trebalo bi da provuku SBB kablovsku i do mene. Predlozili su mi da na mene prikace neki veliki trafo koji ce napajati ostale korisnike.
Postoje 2 varijante, ili da mi placaju ili da dobijem besplatno uslugu - nismo pricali o konkretnim ciframa, mreza se tek formira u mom kraju pa jos nisu krenuli u realizacije. Znaju da sam zainteresovan za Duo Gold... Koja je ovde racunica? Prihvatiti ili jok?
HVALA UNAPRED

Traži najveći paket za dz..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

cini mi se da to nije bas fer, ako si u zgradi. mozda bi bolje bilo da trazis pare koje ces podeliti sa ostalim komsijama ili staviti u neki 'budzet' zgrade.

Što mora da znači da je u zgradi? Mom komšiji stavili u dvorište kuće taj neki trafo ili kako oni kažu optički čvor i on tražio za mesto i za struju najveći paket za dz i dobio..
Ne vidim razlog zašto bi baš njega cimali ako je u zgradi, onda im ne treba pojedinac..

Na koji mail se salje zahtev za neki benefit...istekao ugovor...da vidim sta moze da se iskombinuje...[emoji3]

Zivim na selu, dobra mi pozicija pa su me zato pitali. Zato se ja interesujem koliki bi bio moj trosak (kroz cenu struje - otprilike) pa da prema tome trazim i paket. Trafo bi mi stavili u dvoriste... I pitanjce, sta ako za 2 godine hocu da raskinem ugovor... (npr stigne jeftina mts optika)?

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Zivim na selu, dobra mi pozicija pa su me zato pitali. Zato se ja interesujem koliki bi bio moj trosak (kroz cenu struje - otprilike) pa da prema tome trazim i paket. Trafo bi mi stavili u dvoriste... I pitanjce, sta ako za 2 godine hocu da raskinem ugovor... (npr stigne jeftina mts optika)?

Raskineš ugovor.. Svakako ćeš neki potpisati sa njima na toliko i toliko.. Nije to mnogo struje, al što se ne bi izborio za najveći paket ako možeš...

Mozes opusteno najveci paket da uzmes zajedno sve sa telefonom i svim dodacima. Drugar je npr uzeo pare, 50e mesecno mu placaju.

Svakako trazi najveci paket, ne Gold, vec Gold Premium, jer njih to sve kosta 0 dinara - i obavezno uzmi TRIO, zasto bi placao i telefon kad ne moras. Takva prilika se ne propusta, i ne moze ti nikad biti jeftinija MTS optika od ovog "usluga za uslugu".
No, svakako trazi da ti negde u ugovoru deklarisu nominalnu potrosnju njihovih uredjaja, kako bi mogao da raskines ugovor ukoliko ti dodje nekakav astronomski racun.

Jasno je sve, mnogo vam hvala na komentarima, nisam iz teme, pa mi je svaki savet dobrodošao, a ocigledno sam na pravom mestu

Ta optika svakako neće skoro, a pitanje je i da li će uopšte ili je to samo pranje para. Drugo, čak i ako bude u naredne dve godine nemaš nikakve garancije da će to biti odrađeno kako treba i da će biti bolje od Trio Premium paketa koji možeš da uzmeš od SBB-a.

Naravno sve ovo ima smisla samo ako ti je u ponudi Trio Premium gratis... ako ti ne daju to, onda bih na tvom mestu uzeo lovu.

Izvinjavam se,a koja je veza trafoa koji bi postavili i potrosnje struje? Postavljanje trafoa npr nema nikakve veze sa potrošnjom struje(tvojom).... Znam da su npr ljudima placali ako im je pozicija dobra,za postavljanje repetitora za mobilnu telefoniju.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno