Šta je novo?

AliExpress (FAQ u prvom postu)

Svi ti ekrani na aliju su zamenski (nisu original) zbog toga su tako i jeftini. Ja sam menjao na leecu uzeo sam još i skuplju verziju od 50$ koji je imao dosta pozitivnog feedback. Ali džaba boje ni blizu, ostalo je ok radilo.

Molio bi neku preporuku za kućni punjač sa Alija. Treba da ima 3 USB. Potreban mi je za mobilni Samsung J730 i bluetooth slušalice.

Na Meizu M1 Note zamenski ekran je bolji od originalnog. Zamenski amoled za Lumiu 735 je imao razliku samo na otvoru za proximity senzor, ekran je praktično identičan kao i originalan, to su moja skromna iskustva sa zamenskim ekranima. Standardni LCD i jesu jeftini, nema razloga da zamenski ekrani koštaju puno. Razliku u ceni pravi kompletan okvir i sl. i za to eventualno vredi dati nešto više novca.

Haha bas si me nasmejao sa komentarom...
Nije zamenski ni blizu originala, izmeri koliko dodira prepoznaje pa napiši ovde.

Original prepoznaje uvek 10

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
nije tu stvar u lepoti nego u poštovanju sigurnosnih standarda, a kod kineza nikad ne znaš gde su štedeli kod bilo kojih uređaja a naročito kod sitne elektronike...kupio sam ja tako jedan super lep i fancy qc 3.0 punjač na aliju pa mi blokira fp senzor na telefonu, tako da neka hvala, bar što se mene tiče...

Pa nisam mu preporučio neku levu marku, ovo su poznate marke (bar na Aliju), a i po broju prodatih uredjaja i po ocenama su veoma dobri, a što se mene tiče su odlični i koristim ih za punjenje Ipad-a, Samsung j7 2017 telefona i Sony Xperia XA1 telefona, oba telefona povlače 1.50A, a Ipad 1A. Do sada nikakav problem nisam imao.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

Može preporuka za neke wireless slušalice, ali one "velike", ne in-ear...

Može preporuka za neke wireless slušalice, ali one "velike", ne in-ear...
Bluedio T2S do skoro si mogao da ih uzmes za manje od 20$ sad su oko 25$. Ja sam cerki kupio dva para i prezadovoljna je. A ima i odlicnu bateriju gura dosta duze od 24h u specifikaciji kazu do 40h.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

pozdrav, koliko se otprilike ceka od momenta narudzbe sa alija da stigne u BG na adresu ? hvala singapoore post sam uzeo

^ najbrže što je meni stiglo bilo je 9 dana, najsporije 41 dan. Najčešće, 20 do 30 dana.

Ljudi,sta ono rekoste,bice problem kod ovih nasih ako sa AE porucim bateriju za mob?
Treba mi za Xperia E4,on ima onu fiksnu bateriju.

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

meni su baterije za mob stigle sa alija nedavno, 3 komada...izgleda da za njih nisu tako stroga pravila kao za cilindricne lion baterije...i ne prave nasi problem, vec je problem njihovog slanja avionom...

Poslednja izmena:
Zaboravio si da je nova godina?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ponovljeno XY puta, slave do kraja meseca a kad se vrate još minimum 2 nedelje će poštama tamo trebati da se izbore sa goooooooooomilom paketa koja će nagrnuti.

Zaboravio da slave 10 dana [emoji3]
Samo da ne pomesaju posiljke...
Zato cu svima jednu zvezdicu, pare uzmu odma a pakuju za 10 dana.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk
Ne uzmu oni nego Ali. A oni dobiju pare tek kad ti potvrdiš da ti je pošaljka stigla.
Tako da nemoj zbog namerne jedne zvezdice da blokiraju Srbiju, kao što su neki prodavci radili zbog klasičnih Srba. Rokaju male ocene i dispute bezveze..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sto narucujete u vreme njihove nove godine kad su ljudi lepo naznacili od kad praznuju do kad. To je isto kad bi oni nama lepili negativne ocene sto nasa carina u nekim periodima drzi robu po 15 dana pa paket iz Kine stigne za duplo manje.

Sto narucujete u vreme njihove nove godine kad su ljudi lepo naznacili od kad praznuju do kad. To je isto kad bi oni nama lepili negativne ocene sto nasa carina u nekim periodima drzi robu po 15 dana pa paket iz Kine stigne za duplo manje.

Ne vredi svake godine iznova pričati da se oko kineske ng ne naručuje ništa. Takođe se ne očekuje odgovor od prodavaca..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Vrh Dno