pisite argumentovano i ne nagadjajte vise
Na antutu sd636 ide na preko 110000 dok je sd625 izvlacio 60-70k.
Jel moze neko da mi navede jedan model koji pravi bolje fotke od rn4 za 145e full nov, neotpakovan?
telefona jos nema u prodaji a pojedini strucnjaci vec znaju da ce kamera biti krs, jer jel te svaki xiaomi ima krs kameru
Iz procitanih iskustava Xiaomi Mi 5s plus pravi odlicne fotke,kao da ne pripada porodici xiaomi..
Spaxone, ružno pače na kraju priče je prelepi beli labud. Tako će biti i sa Redmi Note 5 Pro[emoji276]Ahhh videcemo mi i ostale telefone kada izbace sa SD636... nije xiaomi jedini, za sad je samo prvi koji je to uradio... Ne mogu da oprostim dizajn nikako, ali nikako.
Ružno pače vs Crni labud
https://youtu.be/XfdNdyBK9uY
Sent from my Redmi Note 4x
Veci problem su mi debeli bezeli sa strana (cak oni modeli Ulephone, Elephone, Wiko cini mi se da imaju tanje bezele sa strana), kao da je to neka tehnologija ili nauka. Kao koji to proizvodjac u tom rangu nudi takav displej. Kao da je to tehnicki i objektivno bolje. Radi se o odnosu strana, nikakav tehnicki napredak niti bilo sta. U krajnjoj liniji stvar ukusa. Cak mi je npr dizajn Samsungove Note serije (5 ili 7) mnogo lepsi od ovih novih. Usko a dugacko, izduzeno, ko jaje. Takodje mana 5+ modela su zaobljene ivice, bice veoma klizav. Plus mi na oko mnogo lepse izgleda Note 4 serija, opet stvar ukusa.
Samo konstatujem kakvo je realno stanje. Kada bi pitao nekog laika koji prvi put vidi i cuje za ova dva modela, koji mu je lepsi od ova dva modela, pogodi sta bi rekao... Ko ce ga znati, mozda kasnije i kupim RN5 pro ali crni model (labud)Spaxone, ružno pače na kraju priče je prelepi beli labud. Tako će biti i sa Redmi Note 5 Pro[emoji276]
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
J5 2016 koji će ga po pitanju kamere samleti uzduž, popreko, dijagonalno, od pozadi i spreda.
Pratio sam temu sve vreme ako misliš na ona poređenja što si možda čak i ti kačio jesenas? Ako se ne varam RN4 je bio sa GCam. To nije fer poređenje... Stock kamera je dosta dosta lošija. Ko zna šta se može izvući iz J modela na taj način.Uh, uh, uh, polako brepa bas sa J5 i J7 2016 imas dosta poredjenja u temi za rn4... Baci pogled da ne duzimo...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
^^ Ma pusti lika...ocigledno zalutao. Nego spaxone koji su to mobovi bolje dizajnirani od pro rn5 (spreda, pa i od zada izuzev kamere) u ovoj cenovnoj kategoriji? Nemoj molim te o smartisanima, dodzovima, slonofonima i drugim "brendovima". Ne idu ne u istu recenicu nego u isti paragraf sa xiaomijem.
Smartisan je ugledna marka u kineskim okvirima. I stvarno prave odlicne telefone, ali im cene nisu u rangu do 200evra, vec mnogo vise, kao sto su za oppo i vivo..^^ Ma pusti lika...ocigledno zalutao. Nego spaxone koji su to mobovi bolje dizajnirani od pro rn5 (spreda, pa i od zada izuzev kamere) u ovoj cenovnoj kategoriji? Nemoj molim te o smartisanima, dodzovima, slonofonima i drugim "brendovima". Ne idu ne u istu recenicu nego u isti paragraf sa xiaomijem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari