Šta je novo?

[A1] Kucni net

i dalje je VIP Kucni Net 1 jeftinijji od telenora, 999din prve godine i 1299din druge godine, sto je efektivno 1150din mesecno, uz vaucer je bio 840din

A, da, ja racunao 1500 u drugoj godini kao da je KN2... mea culpa.

Ma SocGen banka je pre nekog vremena delila svojim klijentima Vip vaučere, to niko ni za vreme promocije nije mogao pošteno da nahvata.

Od svih nas sa foruma ako ih je dvoje iskoristilo.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

One za postpaid tarife je bilo tesko naci, za Kucni Net ih je bilo prilicno :(
Ima ih ponekad na KPu i dalje. 840 izadje KN1 sa njima, ide 40% popusta na vecu cenu.

Ja sam uzeo na 40% popusta a vaučer su mi ponudili sami radnici u VIP-u jer su imali još par komada i sad plaćam 1040 din paket koji valjda košta 1700-1800....

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

A kada sam ih ja tražio, nigde ništa.

Samo jedan tip na KP tražio 4 hiljade za vaučer.

4K za Kucni net vaucer niko normalan ne bi trazio, njih su delili :) Ja sam jedan set dobio free, uz uslov da se iskorsiti KN vaucer (2 postpaida sa +20% popusta, 40% za KN).

Ja cu sledece nedelje uzeti vip kucni net. Pa ako neko ima vaucer da proda, neka se javi na PM ili neka javi gde ima.

Poslednja izmena:
'Ajd baš ću da vidim da li ćeš uspeti da ga pronađeš ikako, a ne lako kao što se ovde tvrdi.

Imam KN1 sa popustom i pretplata je 840 dinara. Posto od 1.3.2018 planiram da uzmem 100gb uz mobilni paket, ovaj KN1 ce mi biti visak. Tako da ako je neko zainteresovan da preuzme moju ugovornu obavezu za KN1 sa popustom neka se javi. Ja sam KN1 u VIP-u uzeo krajem novembra.

Imam KN1 sa popustom i pretplata je 840 dinara. Posto od 1.3.2018 planiram da uzmem 100gb uz mobilni paket, ovaj KN1 ce mi biti visak. Tako da ako je neko zainteresovan da preuzme moju ugovornu obavezu za KN1 sa popustom neka se javi. Ja sam KN1 u VIP-u uzeo krajem novembra.

Za sad je rezervisano za clana DVL

Namenjeni su za wifi.

U sta sam se i licno uverio, montirajuci 8dbi antenice na ruter :)
Enivej, usluga i dalje losa unzad mesec dana -99DBM, protok u najboljem slucaju 10/1, a paket KN2.
A sve je radilo 3 meseca u pocetku kao sat..
U pon idem da zamenim karticu, iz podrske rekose da preostaje jos samo to...

• Like
Reagovanja: M J
U sta sam se i licno uverio, montirajuci 8dbi antenice na ruter :)
Enivej, usluga i dalje losa unzad mesec dana -99DBM, protok u najboljem slucaju 10/1, a paket KN2.
A sve je radilo 3 meseca u pocetku kao sat..
U pon idem da zamenim karticu, iz podrske rekose da preostaje jos samo to...
Dok ne bude i menjanje rutera kao u mom slucaju

Sent from my Mi Max using Tapatalk

I kod mene je u početku radilo kao sat sad samo secka ke*ka i mrsi kohones pre bi rekao da je ovo do mreže..

Da li ima neke velike razlike ukoliko SIM iz ZTE modema prebacite u fon i otputujete negde po Srbiji?

Ma do mreze je - i meni na vikend netu zeza po gradovima gde je vise korisnika. Na periferijama, u manjim mestima i zabiti raditi dobro. U gradu je nebitno koji ruter koristis - probao sam vise, ali kada testirate, uvek najbolje raskacite sve klijente sa wifi i nakacite samo jedan preko UTP.

Sent from my iPhone using Tapatalk

I opet aktivacija uspesna, net ne radi.
Ovaj put je i prijavljeno VIP-u i prijavljen VIP RATELu zajedno sa screenshotovima od ranije kada nije radilo.

Kod mene takodje opao protok u zadnjih mesec dana.
Morao sam da prebacim ruter u drugu sobu(u pravcu bazne stanice).

Nisam merio neko vreme ali evo od jutros kod mene download oko 7mb a upload duplo brži od 17mb i više menjao sam poziciju rutera....

Meni sad 25/25,kako je bilo, sad je ok

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Jel ovo pored bazne stanice [emoji16]

Mozete iscimati i VIP komercijaliste na terenu. Oni daju povoljniji VIP kucni net. Konkretno KN1 su mi dali za 999rsd/m.
Jedino sto morate naci neke komercijaliste koji su vama u blizini.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Vrh Dno