Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odoh danas da kupim Mate 10 pro blue
Ovaj mi dosadio

NOTE 8

Poslednja izmena:
Toliko ih sad reklamiraju na XDA da im je to postao maticni forum. Svaki dan prvi post je vezan za huawei ili honor. Skoro bilo zasto je huawei najbolji gaming telefon.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

P.S. ako se ne varam na XDA imas cak i zvanicnu "Honor,Huawei" support temu gde mozes da pitas direktno sta te interesuje,muci. Na MIUI forumu samo indijci i samo kukaju za nesto xD

Ne muci me nista, nema nikakvih problema sa telefonom. Vec me cisto interesuje da li postoji takav forum.

@Dejan1001 javi utiske 🙂

Nista lose nisam reko,jesu jaki ali je takodje naslov "Why Huawei v10 is best gaming phone" totalna glupost. Odmah na vrh pameti mogu da navedem zasto nije. Vecina igara je vise i bolje optimizovana za qualcomm SoCove. Da je telefon jedan od najboljih to stoji. Za mene svakako najinteresantniji.

Videh da si ugovorio shopping...jedva čekam impresije...autonomiju i sam osećaj u radu.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Uzeo bih odavno ali nigde nisam našao plavi do juče
Naravno sa validnom garancijom
Ako stignem večeras napisaću

NOTE 8

Vrhunac je kad sa Note 8 slikaš novi Mate 10 Pro i obrnuto 🙂

Lep ovaj plavi, nema šta!

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Komso da vidiš Mocha Brown... Bas ono extra boja 🙂
Plavi još nisam nigde video, verujem da je LIVE još lepši.

@dejan1001 Čestitam na novoj mašini kolega, bice zanimljivo i od tebe čuti poređenje note 8 vs 10 pro 🙂

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Komso da vidiš Mocha Brown... Bas ono extra boja 🙂
Plavi još nisam nigde video, verujem da je LIVE još lepši.

@dejan1001 Čestitam na novoj mašini kolega, bice zanimljivo i od tebe čuti poređenje note 8 vs 10 pro 🙂

Držao jedan pored drugog danas - plavi je mnogo lepši
U stvari meni...

NOTE 8

Verujem ti... Nemam prilike plavi nigde da vidim ovde majku mu...
Za ženu sam hteo plavi,ali ga nije bilo na stanju, vec se čekalo minimum 3 nedelje, tako da sam morao Grey da uzmem i za ženu 🙂

Super izgleda plavi. Čestitam. Čekam poređenje sa Notarom, najviše zvuk i ekran me zanima. Baš dobro izgleda plavi.

Cestitam na kupovini. Lep je plavi. Mada ako se stavi u ovaj fabricki kase, boja se ni ne primecuje 🙂
Nek te lepo sluzi.

Hvala
Evo odma zez
Ne mogu da se ulogujem na FB
mogu preko browsera ali ne preko aplikacije

NOTE 8

Poslednja izmena:
Napisite nesto vise o AI tehnologiju koju toliko hvale na ovom telefonu,mene to najvise interesuje da cujem iz prve ruke. Gledao sam neke recenzije na YT i dosta me je impresioniralo. Pogotovu trikovi sa kamerom.

Koji trikovi? Jedino što ja vidim je da u milisekundi prepozna objekat u kadru i po tome verovatno prilagodi podešavanja. Sem toga ne vidim gde drugo još može da se vidi benefit ai, ako neko zna neka kaže pa da pogledam.

Napisite nesto vise o AI tehnologiju koju toliko hvale na ovom telefonu,mene to najvise interesuje da cujem iz prve ruke. Gledao sam neke recenzije na YT i dosta me je impresioniralo. Pogotovu trikovi sa kamerom.

Trebalo bi da ima neki uticaj oko baterije. Vremenom uci kako se telefon koristi,koje aplikacije se koriste i sam po sebi optimizuje procesore koje pritom stede bateriju

Trebalo bi da ima neki uticaj oko baterije. Vremenom uci kako se telefon koristi,koje aplikacije se koriste i sam po sebi optimizuje procesore koje pritom stede bateriju
Tako je... I to je to... Kratko i jasno opisano

Ne mogu da namestim FB hahahaha
Odoh da spavam....

Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka

Javi u sanduče za koliko prodaješ plavi orkestar, već te nervira 😀

a18ee8b6ebc4a0cc190b856478faee76.jpg

Sad instalirao fb da probam, radi sve OK.

Kod mene nece ***
Na Note radi normalno

Poslato sa BLA-L29 uz pomoć Tapatoka

Da nisi slučajno disable-ovao Facebook app manager aplikaciju?

Probaj deinstalaciju i ponovnu instalaciju ako vec nisi?

Probaj deinstalaciju i ponovnu instalaciju ako vec nisi?
Sve probao
Sad ide factory reset
Jel ovo moguće? neće ni sad
Piše da mi broj telefona ne postoji kao i mail
A uredno se prijavim sa drugih aparata

NOTE 8

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno