Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gomora 3 sezona ništa posebno. I dalje je prva sezona te serija neprevaziđena.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Zavrsi Leftovers 2 sezonu lebac ti poljubim kolko mi je nedostajala neka ovako clifhanger serija kao iz doba Losta i Prison Breaka. Da sam ovo gledao i da cekam posle godinu dana 3 sezonu odlepio bi. Glavni lik mi je genijalan, u zivotu ga pre nisam video. Bas mi se svidja ali kad uporedim prvih par epizoda i sada ovo nebo i zemlja kao da se serija penje uz stepenice iz epizode u epizodu. Nadam se da je 3 sezona jos bolja. Pogotovo mi se svidja sto su 1 i 2 sezona skoro skroz razlicite.

P.S. ko je planirao da gleda mora da pregazi prvih 5, 6 epizoda inace odustajanje ne gine.

Poslednja izmena:
@Yojinbo hvala za info. Šteta.
Osim satova sata si upraćen i na ovoj temi. Sport sam već i zaboravio :)

Gleda li neko Doctor Who? Ja sam prestao kod prvih par epizoda 9 sezone.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Zavrsi Leftovers 2 sezonu lebac ti poljubim kolko mi je nedostajala neka ovako clifhanger serija kao iz doba Losta i Prison Breaka. Da sam ovo gledao i da cekam posle godinu dana 3 sezonu odlepio bi. Glavni lik mi je genijalan, u zivotu ga pre nisam video. Bas mi se svidja ali kad uporedim prvih par epizoda i sada ovo nebo i zemlja kao da se serija penje uz stepenice iz epizode u epizodu. Nadam se da je 3 sezona jos bolja. Pogotovo mi se svidja sto su 1 i 2 sezona skoro skroz razlicite.

P.S. ko je planirao da gleda mora da pregazi prvih 5, 6 epizoda inace odustajanje ne gine.

Taman sam hteo da te pitam kakav tempo ima i je li vise sci-fi ili distopijska drama? :d Jer Deadwood ceka... :D

@forum1nick
Zahvaljujem... :d
kakav crni sport? :D Eno svako vece se nagledah kako "Air" Bogdan i "Magic" Teo (ne 'teo) "pocepase" mrezice u NBA... Sto me podseti, moracu da davim mASLAC-a na PM jel ispratio ove trejdove... :D

Poslednja izmena:

Šta kažeš za 2x08?
Koji trip, A?

Taj International Assassin i The Constant iz Losta (4x05), plus još par ep. iz nekih drugih serija, će mi zauvek ostati u sećanju. E sad, šta je turbo zanimljivo tu je da su te dve verovatno i najbolje epizode neke serije ikada pisali tata (Lost) i sin (The Leftovers), Carlton i Nick Cuse.

Poslednja izmena:
Završio najzad Alteret Carbon.
6/10
Cyberpatetika.

Verujem da je knjiga mnogo bolja, jer mi se prica sviđa ali je loše realizovana ovde. Plus užasna glavna glumica.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

altered carbon

Ocekivao sam neki tvist od AI kad ono dobrica.

Nije mi jasna scena kada Bancrof deli poklone deci zarazenih, i na kraju umire, u cemu je poenta scene? Posle ide epizoda gde su pobili pobunjenike sa tim otrovom, ali nisu povezali?

Inace ukupna ocena 9 ✌

Poslednja izmena:
Zavrsio upravo Peaky fokin' Blinders-e 2.sezonu.Vrhunska serija.Zarazio sam se kod S02E03,i onda nisam mogao da stanem sa gledanjem.Kilijan Marfi i Tom Hardi razbijaju.Mislim da je Kilijan lik koji najgotivnije pusi cigarete.Prosto pozelis da zapalis.Badass.

I dalje gledam the Flash. Arrow sam prekinuo u 3. sezoni. The Punisher prvih 6 epizoda dosadne, kasnije je bilo bolje. Dare devil mnogo bolji. Ove ishajpovane serije ni ne gledam.

Mi ostali sa teme kada smo pričali da je Leftovers remek delo niko nam nije verovao :d
Ako te je druga sezona oduvala čekaj tek treću da odgledaš da vidiš šta će ti napraviti :)

BTW krenuo novi Homeland ali se dvoumim da li da ga gledam.
Po

Zavrsio upravo Peaky fokin' Blinders-e 2.sezonu.Vrhunska serija.Zarazio sam se kod S02E03,i onda nisam mogao da stanem sa gledanjem.Kilijan Marfi i Tom Hardi razbijaju.Mislim da je Kilijan lik koji najgotivnije pusi cigarete.Prosto pozelis da zapalis.Badass.

Momak pusi umjetnicki, ali mislim da su biljne cigarete... Al serija kida, the deuce isto kvalitetna (mnogo polovnih "dama")...

ST Discovery zadnja epizoda lepo zaokružila sezonu i otvorila put za nastavak.Ova i Expanse trenutno najbolje SF serije.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ok je poslednja epizoda, ocigledno su odradili ono sto im je u planu i nadam se da ce biti i ostale 2-3 sezone, kao sto su i planirali, kako bi se zavrsio ovaj arc u ST univerzumu.

Ne bih se slozio da je uz Expanse trenutno najbolja, posebno ne pored Westworld-a. Previse je ST varirao u kvalitetu (glume pre svega) tokom cele sezone (i pricom koja se previse razgranala). Solidan SF show jeste, sa odlicnim budzetom - koji nadam se nece biti skracen (jer mnogo vise osim toga bas i nema da ponudi).
Nadam se samo da ce Expanse moci da nabavi dovoljan budzet za naredne sezone kako bi mogli da vidimo ekranizaciju odlicne space opere u punom ruhu.

Takodje ja sam "ispratio" 3 epizode Counterparta i za sada mi deluje mlako -gluma JK Simmons-a iznosi seriju na ledjima. Doslo je do malog twista, ali i dalje mi serije nekako deluje - bezlicno, sporo, bez intrigiranosti... Nekako nije uspesno preneta cela ta "situacije" oko price glavnog aktera i sveta/setting-a da me tera da gledam dalje. Odgledacu jos 4. epizodu i proceniti da li da gledam dalje. Nadam se da je jedna od onih sa "sporim startom"...
Recimo Altered Carbon te zakuca od prve epizode i prosto uvuce u svet. (doduse uz vrlo antiklimatican kraj ali hbg)

Ostaje mi jos Happy da zavrsim sa vise od pola i posle gledam samo Deadwood do druge sezone Westworlda u aprilu.

@fain2
Baci se sada na Firefly+Sernity :d

Poslednja izmena:
Uff ne znam sta ću pre [emoji846]
Samo i Broen da završim još par epizoda i onda Mr. Robot treću sezonu da overim pa Vikinge, Halt and catch fire, Rome,Gomoru, Gotham,Leftovers da nastavim... ne staj mi na muku [emoji846]
Naravno i Firefly je isto na redu

Sent from my D6603 using Tapatalk

I to jednom da se desi, SF element premise je ozbiljno ograničava. Ne vidim šta bi moglo više da se očekuje od scenarija viđenog u prve 3 epizode.

Siguran sam da će napraviti neki tvist, u suprotnom bi mogli odma da je završe a koliko vidim biće 10 epizoda...

On another subject: McMafia je došla do zadnje, 8-me epizode, koja je po meni bila odlična, vrlo dobra mini serija u globalu, rekao bi, šteta što nisu predvideli nastavak tj. drugu sezonu koje će verovatno biti jer je serija postigla lep uspeh samo će verovatno potrajati dok ne naprave nastavak...

Meni Counterpart dosta dobar, drži pažnju. Ima tu puno mesta za dobru priču.

Odgledao prve dve epizode trece sezone Peaky Blinders-a.Ili je radnja postala previse komplikovana ili sam ja previse glup.Imam najvise problema sa razumevanjem onog sovjetskog(ruskog)plota.Previse novih likova,nikako da pohvatam ko je ko,i ko sta radi.

Ogledao prvu sezonu Leftoversa.
Djubre.

Послато са SM-J120FN уз помоћ Тапатока

Odgledao prve dve epizode trece sezone Peaky Blinders-a.Ili je radnja postala previse komplikovana ili sam ja previse glup.Imam najvise problema sa razumevanjem onog sovjetskog(ruskog)plota.Previse novih likova,nikako da pohvatam ko je ko,i ko sta radi.
Razmrsiće se, polako :)

Da ne delim poene ovako rano, usmena opomena za gornji, potpuno nepotreban, komentar.

Da ne delim poene ovako rano, usmena opomena za gornji, potpuno nepotreban, komentar.

Okej, nego inače dotični član dođe u temu napiše neki post u kom ispljuje seriju, a pri tome ništa da obrazloži i to je to. Tema je tu da se nakon odgledane serije napiše neko kratko mišljenje koje će biti korisno drugim forumašima.

Poslednja izmena:
Okej, nego inače dotični član dođe u temu napiše neki post u kom ispljuje seriju, a pri tome ništa da obrazloži i to je to. Tema je tu da se nakon odgledane serije napiše neko kratko mišljenje koje će biti korisno drugim forumašima.

+1

I to ne prvi put, vec mu je obicaj kada god se pojavi da uvek taj nacin koristi da "zatalasa" temu i ne razmisli da indirektno vredja clanove koji prate (ili mu je ipak to namera).

Cak i kada je napisao utiske stavljao je djubre na kraju (iako je bilo kontradiktorno sa utiscima) - kao sto rekoh, verovatno samo da bi trigerovao ljude koje citaju.

Poslednja izmena:
Razumem vas, ali to je njegov subjektivan utisak na koji ima pravo.
Druga strane medalje je to što iznošenje svog mišljenja govori i o tebi samom.

Tako da vas molim da se držite recepta: film ili serija/utisak/ocena

Star Trek: Discovery - preblaga epizoda za finale sezone
Altered Carbon - ne znam sta se desilo sa serijom (ili sa mnom), jedva sam odgledao poslednje 3 epizode (prvih 7 mi se bas svidelo)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno