Zavrsi Leftovers 2 sezonu lebac ti poljubim kolko mi je nedostajala neka ovako clifhanger serija kao iz doba Losta i Prison Breaka. Da sam ovo gledao i da cekam posle godinu dana 3 sezonu odlepio bi. Glavni lik mi je genijalan, u zivotu ga pre nisam video. Bas mi se svidja ali kad uporedim prvih par epizoda i sada ovo nebo i zemlja kao da se serija penje uz stepenice iz epizode u epizodu. Nadam se da je 3 sezona jos bolja. Pogotovo mi se svidja sto su 1 i 2 sezona skoro skroz razlicite.
P.S. ko je planirao da gleda mora da pregazi prvih 5, 6 epizoda inace odustajanje ne gine.
Zavrsi Leftovers 2 sezonu lebac ti poljubim kolko mi je nedostajala neka ovako clifhanger serija kao iz doba Losta i Prison Breaka. Da sam ovo gledao i da cekam posle godinu dana 3 sezonu odlepio bi. Glavni lik mi je genijalan, u zivotu ga pre nisam video. Bas mi se svidja ali kad uporedim prvih par epizoda i sada ovo nebo i zemlja kao da se serija penje uz stepenice iz epizode u epizodu. Nadam se da je 3 sezona jos bolja. Pogotovo mi se svidja sto su 1 i 2 sezona skoro skroz razlicite.
P.S. ko je planirao da gleda mora da pregazi prvih 5, 6 epizoda inace odustajanje ne gine.
Gleda li neko Counterpart?
Deluje interesantno...
Zavrsio upravo Peaky fokin' Blinders-e 2.sezonu.Vrhunska serija.Zarazio sam se kod S02E03,i onda nisam mogao da stanem sa gledanjem.Kilijan Marfi i Tom Hardi razbijaju.Mislim da je Kilijan lik koji najgotivnije pusi cigarete.Prosto pozelis da zapalis.Badass.
I to jednom da se desi, SF element premise je ozbiljno ograničava. Ne vidim šta bi moglo više da se očekuje od scenarija viđenog u prve 3 epizode.
Razmrsiće se, polakoOdgledao prve dve epizode trece sezone Peaky Blinders-a.Ili je radnja postala previse komplikovana ili sam ja previse glup.Imam najvise problema sa razumevanjem onog sovjetskog(ruskog)plota.Previse novih likova,nikako da pohvatam ko je ko,i ko sta radi.
Ogledao prvu sezonu Leftoversa.
Djubre.
Послато са SM-J120FN уз помоћ Тапатока
Da ne delim poene ovako rano, usmena opomena za gornji, potpuno nepotreban, komentar.
Ako si to "đubre"uspeo da pogledaš celu prvu sezonu, sada lepo nastavi dalje jer verujem da ćeš promeniti mišljenje o seriji.Ogledao prvu sezonu Leftoversa.
Djubre.
Послато са SM-J120FN уз помоћ Тапатока
Okej, nego inače dotični član dođe u temu napiše neki post u kom ispljuje seriju, a pri tome ništa da obrazloži i to je to. Tema je tu da se nakon odgledane serije napiše neko kratko mišljenje koje će biti korisno drugim forumašima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari