Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Претекли ме :)

Једино што та апликација није апдејтована једно 2 год. Ал ваљда ради и даље.

Radi ali i brljavi... Kod mene recimo uopšte ne registruje potrošnju mobilnog interneta... Do duše to mi i nije bitno jer sistemska radi odlično...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Претекли ме :)

Једино што та апликација није апдејтована једно 2 год. Ал ваљда ради и даље.
Radi dobro sve. Svaka cast, odlicna app, material design. Imas aplikacija jos manje updateovanih pa rade dobro, kao i adaway npr. [emoji106]
Radi ali i brljavi... Kod mene recimo uopšte ne registruje potrošnju mobilnog interneta... Do duše to mi i nije bitno jer sistemska radi odlično...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
App testitana na Nex5 vidi se i po slikama i izgledu okruzenja, na tom krshware-u od MIUI me nista i ne cudi, niti je reperna tacka za bilo sta vezano za droid.[emoji5]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ovi apdejtuju više od Tapatalk-a [emoji14]
Pa beta, normalno da se non stop ispravljaju sitni bagovi.. Sve pohvale nema šta.. Nije bilo dugo aplikacije al kad su je napravili nek valja barem..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Znate li neku tracking aplikaciju koja zadovoljava sledeće:
- najvažnije je da radi u pozadini od trenutka kada je pokrenem, sve dok je ne isključim. Dakle, da u međuvremenu telefoniram, igram igrice ....
- da funkcioniše offline i da beleži putanju na mapi (mapa da se učita kada sam online)
- da zabeleži pređenu razdaljinu
- poželjna što detaljnija statistika (prosečna brzina, maksimalna, dužina pauza), ali ako nema nije važno

Hvala!

Znate li neku tracking aplikaciju koja zadovoljava sledeće:
- najvažnije je da radi u pozadini od trenutka kada je pokrenem, sve dok je ne isključim. Dakle, da u međuvremenu telefoniram, igram igrice ....
- da funkcioniše offline i da beleži putanju na mapi (mapa da se učita kada sam online)
- da zabeleži pređenu razdaljinu
- poželjna što detaljnija statistika (prosečna brzina, maksimalna, dužina pauza), ali ako nema nije važno

Hvala!
OruxMaps

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Који је добар screen recorder odnosno tab recorder? Да није временски ограничен, и да је погодан за видео чет.

Poslano sa mog MI 5 koristeći Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li je ok restore sa Google backup posle factory reseta, uglavnom se koristi Titanium, pa ne znam dal prolazi bez problema, evo prvi put sam ga pokrenuo?

Može li neka preporuka za Cloud, a da ima barem 50gb prostora bez ograničenja? OneDrive od 100gb mi ističe za par dana, a ne bih da plaćam ako se ne mora [emoji6]

Da li je neko plaćao za ad free Textru? Da li je posle imam kad god je instaliram sa naloga, pitam zato što se to dokupljuje iz same aplikacije?

Meni adaway nije uspevao da blokira reklame u textri.
@Punisher, naravno da je imas uz tvoj google nalog.

Da li je neko plaćao za ad free Textru? Da li je posle imam kad god je instaliram sa naloga, pitam zato što se to dokupljuje iz same aplikacije?

Ja sam je svojevremeno kupio i nemam nikakve reklame. Instalirao sam je od tada dosta puta na različitim telefonima.

Takođe, kupio sam Textru I nisam video reklame ni na jednom telefonu gde sam je instalirao.

Zar ne blokira AdAway te reklame iz Textre?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Ne blokira sećam se od pre, plus nisam rutovan za sada.. Polako dok se prisetim starih dana na Androidu i kad mi zafali root [emoji16]

Ostali, hvala uzeću i ja. Vredi podržati developera jer je aplikacija nezamenljiva i odlična.

Koristim swift keyboard i u zadnje vreme mi "I" slovo uvek nudi veliko i kad nije početak rečenice. Imali negde da se promeni da "i" bude malo u autokorekciji?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Obriši to slovo kada ti ponudi pa ga napiši u nekoj poruci malim formatom, trebalo bi da sačuva izmene

To sam i ja mislio, uvek obrisem I izaberem malo, ali svaki naredni put opet prvo ponudi veliko. Vidis, prvo slovo "i" sam promenio u malo već sledeće je opet veliko?!?

Koristim swift keyboard i u zadnje vreme mi "I" slovo uvek nudi veliko i kad nije početak rečenice. Imali negde da se promeni da "i" bude malo u autokorekciji?

To je neki bag, ja sam u SwiftKey u clipboard mora da napravim da "i" piše "i" [emoji16] Jeste da ako je prvo slovo "i" onda mora da se prepravi ali...to je jedino što možeš.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Jeste bag. Ne prepoznaje srpski jezik i samo gura engleski za to slovo "i", iako sve ostale reči nudi na srpskom (kada e na istom kuca).

Rešenje je da se u klipbordu stavi skraćenica "i" i da tekst bude "i" (dakle u oba polja upišeš "i"). Onda uvek stavlja malo slovo, pa ume da bude problem na početku rečenice, ali lakše je to ispraviti jer se ređe počinje rečenica veznikom "i".

Nisam se setio za clipboard, sada je ok, posto rečenicu nikada ne počinjem sa slovom " i " pogotovo ne na srpskom. Hvala na predlogu.

Koji browser na androdiu moze ljudski da prikaze Adobe Flash sadrzaj? Dolphin? Da li se koriste plug-inovi ili...?
Instalirao sam na androidu sve sto ima veze sa Dolphinom i flash-om i nista nisam uspeo:

Flash.jpg

Poslednja izmena:
Probaj puffin, sad je na popustu. Znam da sam ga ranije koristi.

Instalirao sam module za Magisk, ali ne vidim kako da pristupim opcijama, kako da se aktiviraju.
0bb13f954342efd610c6267ecf99ab00.jpg

Edit
Viper se pojavio. Jel ok instaliran?
Sent from my LEX820 using Tapatalk
d23ea21dcdb43b52274513fe9baae366.jpg
Treba ti još i ovaj modul u Magisk-u.
https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/module-magisk-selinux-permissive-script-t3577549

Nazad
Vrh Dno