Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledaj i drugi deo i tu se zaustavi.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Evo sad na Fox Movies bolno za gledanje ne zbog filma nemam pojma ni sta je ovo neki Snow Dogs nego onaj remaster 60fps. Ili sta god vec bas je cudno za gledati. Gluma deluje cudno do bola. Mozda bih na 12 fps i ja znao da glumim [emoji23]
Gledao sam samo jednom 60fps 3d, najnovijeg Hobita. Jako čudno je to delovalo, prosto odvraća pažnju od priče... Barem meni.

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk

@markos89
Можеш погледати и остале дијелове, само рачунај да су први и други дио врхунски, док остатак није на том нивоу. Додуше мени нису очајни остали дијелови, као што су некима.

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Corpo Celeste Solidan... Vizuelno ima taj neki stvarni osećaj dešavanja u pojedinim delovima. Da sam ga sinoć ocenjivao bio bih oštriji, tako da u poslednje vreme gledam da mi se film slegne, pa onda dam neku ocenu. 6/10

Gde si ti pogledao ovaj film? Ne mogu da ga nađem.

Zavisi kakav ko ima ukus, treba prvo pogledati Alien i Aliens, pa ako ti se ne svide onda definitivno nastavi. Ali ako ti budu sjajni onda prekini nakon drugog jer će ti ostali bukvalno ugasiti veru u život :D.

Aliens je vise akcija nego sve ostalo, razlikuje se od prvog dela pa ipak osvojio je i dva oskara. Ja licno ne mogu da prezalim kako su Predatora zeznuli sa drugim delom... Prvi sam gledao 40 puta a drugi samo jednom...

PS: Carrie Henn,, koja igra Newt u Aliens nikada ni pre a ni posle nije glumila u nekom filmu. Pre filma cak ni u skoli... Fascinantno... Na mene je ostavila utisak u Aliens-u...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
To je odlican film, kao Guy Ritchie da je snimio rusku krimi-komediju.

The Cloverfield Paradox

Jooooj .... :), negde sam čuo da se sprema gomila Cloverfiled filmića u ovom Netflix formatu, paaaa možda jedan od tih narednih i potrefe kako priliči. Ovo je taman neka šestica, ko i na IMDB. Kao da sam gledao već ovaj film :D.

Da se nadovezem na prethodni post ...Ne gledajte The Cloverfield Paradox totalna glupost, bez ocene

Insomnia iz 1997. - zanimljiv zaplet i twist (ne citati opis, jer spoiluje zaplet), solidan norveski psiholoski noir triler. 7/10

Amerikanci su napravili nekakav rimejk 2002. sa Pacinom, ali nisam gledao, i cisto sumnjam da moze biti bolji.

Poslednja izmena:
kad i ako se uzelis kasnijeg pacina u svoj svojoj slavi definitivno cekiraj.

Nolanova Insomnia je dosadni promasaj, ni Al Pacino nije tu mogao nista :)

Geostorm (2017)
Veoma los film, ne znam kako sam izdrzao da gledam do kraja.

Bølgen (2015)
https://www.rottentomatoes.com/m/the_wave_2016

Ovo je vec ozbiljnije i bolje, jedan od onih filmova koji zasluzuje + iako nije za sad neku previsoku ''ocenu''.
Dobar komentar sa RT: The whole thing is pure formula. But The Wave, which was Norway's official entry for the Academy Awards, makes it work anyway.

Poslednja izmena:
+1 za Geostorm... ti filmovi katastrofe su im sve lošiji. Očigledno više nemaju čime da iznenade/oduševe publiku.

Ja se radnje jedva secam, same nesto da se njih dvojica jure. Islreno bio sam pospan [emoji23] pa nisam pratio

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno