Gledao sam samo jednom 60fps 3d, najnovijeg Hobita. Jako čudno je to delovalo, prosto odvraća pažnju od priče... Barem meni.Evo sad na Fox Movies bolno za gledanje ne zbog filma nemam pojma ni sta je ovo neki Snow Dogs nego onaj remaster 60fps. Ili sta god vec bas je cudno za gledati. Gluma deluje cudno do bola. Mozda bih na 12 fps i ja znao da glumim [emoji23]
Jel vredi gledati nastavke Aliena ili je prvi deo sasvim dovoljan?
Gledao sam samo jednom 60fps 3d, najnovijeg Hobita. Jako čudno je to delovalo, prosto odvraća pažnju od priče... Barem meni.
Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Odgledaj sve pa na kraju daj svoju ocenu, naravno da nisu svi nastavci na istom nivou ali imaju svoj šmek.Jel vredi gledati nastavke Aliena ili je prvi deo sasvim dovoljan?
Odgledaj sve pa na kraju daj svoju ocenu, naravno da nisu svi nastavci na istom nivou ali imaju svoj šmek.
Jel vredi gledati nastavke Aliena ili je prvi deo sasvim dovoljan?
El día de la bestia kad pomenuste crne komedije.
God Bless America i Tucker & Dale vs. EvilDa li može preporuka za neku crnu komediju
Što brutalnije što bolje
Uf moze biti, zaboravio sam.. u cineplex areni sam gledao.To je bilo u 48fps. HFS format.
Pretera ga..od mene jedva 5The Mountain Between Us.
Vrhunski, malo pre ga odgledao
Moja ocena 8.5
http://www.imdb.com/title/tt2226597/
ApsolutnoNolanova Insomnia je dosadni promasaj, ni Al Pacino nije tu mogao nista![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari