ticketoride
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.11.2009
- Poena
- 151
Sad, u Android One nema ugradjene kontrole za IR, ali jeXiaomi ipak isporučio Mi Remote aplikaciju, pa ispade da ima i da može mimo AOne. Ako 5X ima radio aplikaciju u MIUI, zašto je ne isporučiti i za A1?
Ili je jedino rešenje flešovanje MIUI za 5X na A1?
Nisi ti to lepo shvatio. Oni su te mi programe integrisali da bi POMOGLI svojim korisnicima jer ih neizmerno vole i cene
Miremote moze da bude koristan. Upario sam ga sa najjeftinijom mogucom TCL klimom...fercera ko besan.
Ali feedback je klasican spyware, koji boga pitaj sta radi. Ni na xda nije jasno da li mifeedback app moze da se "odstrani" rutovanjem telefona i uninstall preko adb.
....a on bateriju u bekgraundu trosi li trosi....ocu mojih 5-6% baterije, sto mi trosi mifeedback, nazad breee
Mislim da AndroidOne program nema ista pravila kao Nexus program....u smislu prava i obaveza izmedju gugla i trd partija (xiaomi, lg, htc i ostali).
Nexus je bio najbolji i dugo je trajao, ali je ipak bio samo faza dok gugl nije pohvatao sve konce i piceo sa svojim pikselima. Gugl je mudra kompanija...nikad se ne pruzaju vise nego sto su dugacki.
Mislis da se MIUI os vrti na mi a1? Uh...to ne bi nikad...to mi nekako dodje kao skrnavljenje.Ili je jedino rešenje flešovanje MIUI za 5X na A1?
Poslednja izmena: