Šta je novo?

Posta Net Digitalna TV

Nisu svi osnovni pušteni. Definitivno su mi zaključani hrt I rai kanali. Pričam o dig signalu direkt na tv bez smart kartice. Kad se stavi smart kartica onda bi trebalo da budu svi iz osnovnog paketa.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Znači bez kartice su iz osnovnog zaključani samo hrt i rai? A dodatne kartice se naplaćuju mesečno...?

Piše na sajtu pošte koji idu standardno a koji uz "digitalni paket" (čitaj uz karticu).

A HRT mislim da gasi signal svaki out kada ide neki film, serija ili sport, pa je neupotrebljiv i gori od naše najgore lokalne televizije. Osim ako neko hoće da gleda njihove reklame i vesti.
-Ako može neko ko ima karticu ovo i proveri pa da javi :)

To što piše na sajtu može da bude umotano. Npr. piše "Jednokratna naknada za dodatni digitalni prijemnik 1.000" i dalje ništa o tome. Kod Ikoma je bilo 1000 jednokratno i 200-300 din mesečno za dodatni CAM, zato me interesuje iskustvo nekog korisnika koji ima tu varijantu.

Dosta kanala iz osnovne ponude je zaključano, neki muzički, pola onih pinkovih i još neki. Ne znam za hrt kako je sad, nije bio pre nekih 2-3 godine od kada imam karticu.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Hvala. Sajt im je totalno socrealistički, negde zavučeno sam našao da je dodatni cam 180 dinarjou mesečno.

Poslednja izmena:
Da, ali ako uzmeš neki pay paket onda se ne plaća tih 180 dinara.

Da, moguće i da je tako, ali imam potrebu za 6 tv-a a to će teško da prođe.

Ne znam koliko najviše kartica može, samo znaj da za svaku plaćaš pretplatu.

Nisu svi osnovni pušteni. Definitivno su mi zaključani hrt I rai kanali. Pričam o dig signalu direkt na tv bez smart kartice. Kad se stavi smart kartica onda bi trebalo da budu svi iz osnovnog paketa.

RTRS je zakljucan takodje,a ja placan jedinu karticu 180 din,doduse nemam pay paketa

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Poslednja izmena:
E to je čudno :)
Mene TV i ne zanima, tako da sve što dobijem bez kartica mi je extra.

Vecina digitalnih kanala moze bez kartice,kome tv nije bitan onda je ok to..prezadovoljan sam kvalitetom slike

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Samo da napišem da Arris modem jednostavno neće da radi u bridge modu. Bar primerak koji ja imam.
Može da se u opcijama uključi, modem se restartuje, upale se sve zelene lampice kao da je sve OK, ali ne šalje ip adresu dalje.

mozda da probas da kloniras MAC adresu? na ikomu je mislim to pomagalo. ili nazovi korisnicki servis.

Poslao sam mail korisničkom servisu; pitao sam ih da li imaju modem. Čekam odgovor.

Probao sam, ima na nalepnici tri adrese (CMAC, MTA MAC, WAN MAC). Razlikuju se samo u poslednoj cifri.
Kada ubacim neku od njih, ruter odmah dobije ip adresu, ali nije dobra, odnosno nije ona koja treba. Ne znam u čemu je trik.

Poslednja izmena:
MTA nije sigurno, to je za telefon.

U pošti ne postoji nikakva opcija da se koristi svoj ruter. Mora onaj njihov krš. Nemaju modeme, krš gateway ne može u brigde, nema više opcije da se donese svoj modem.

Hvala na trudu.
Probao sam, ne vredi. Sve dok ne izmenim MAC adresu, moj ruter ne dobija nikakvu IP adresu. Kad izmenim, i stavim onu koju ima poštin, onda dobije neku, ali to nije koja treba da bude i samim tim mi ne radi net.
Na kraju i nema veze; pokazali su nulto interesovanje da pomognu i bilo šta urade. Takvo će biti i moje interesovanje za produženje ugovora za koji mesec. Npr. MTS daje parametre za bridge mod ukoliko se doplati za fiksnu ip adresu. Bio sam spreman i ovde da doplatim za to, ali ih očigledno ništa ne interesuje. Šteta, nisu bili toliko bahati ranije.

Prenosim njihove odgovore na moja pitanja:

"Pošta NET trenutno u ponudi ima samo HOME GATEWAY uređaje. Postojeći ruter nije moguće prebaciti u bridge mode kroz korisnički interfejs modema."

"Nije moguće postavljati sopstvene uređaje na mrežu Pošta NET-a."

Poslednja izmena:
Potpisao danas ugovor sa PTTom.
Sad još jedino da sačekam da me povežu i sledi zvaničan razvod sa IKOM

Da li još nekome secka Film Klub Extra? Kod mene sve vreme secka od samog početka. Slika je OK inače, ali secka svaki čas, kao da se baferuje na YouTube ;)

Povezali me danas na PTT :shock:
Nisam očekivao da će tako brzo jer mi rekoše 30 dana čekanje.

Pričao sa tehničarima kaže mi da imaju pune ruke posla i da ljudi masovno beže sa IKOMa tj SBB-a

Za sada odlično.
Speedtest pokazuje punih 50mbps d9k mi je IKOM/SBB pokazivao 30-40 a imao i plaćao 50mbps.

Beyond Genius Lies Insanity

U kom si delu grada ? Primecujes li usporenja u vecernjim satima ?

Nazad
Vrh Dno