Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Da li i vi imate problem sa AICP-om i ikonicama na pozadini? Pozadina je ok, međutim boja ikonica je nekako bleda. Kada stavim crnu pozadinu ikonice dobiju originalnu boju. Inače ovo se nije dešavalo dok nisam prešao na AICP 8.1

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Da li i vi imate problem sa AICP-om i ikonicama na pozadini? Pozadina je ok, međutim boja ikonica je nekako bleda. Kada stavim crnu pozadinu ikonice dobiju originalnu boju. Inače ovo se nije dešavalo dok nisam prešao na AICP 8.1

Nisam primetio, ali mi deluje da moze imati veze sa onim prilagodjavanjem teme wallpaperu. Imas light, dark i zavisno od wallpapera. Ja sam to na light stavio...

Darko i ostali koji koristite AICP, je l' vam radi proximity senzor tokom normalnog poziva? Meni na viberu radi, međutim kada razgovaram preko mreže neće. Ne znam dai je to po defaultu ili samo ja nešto zeznuo u podešavanjima.

Počinje da me izludjuje, ne mogu nikako da pronađem tu opciju.

Nema te opcije, i kod mene je to ok

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Da li za instalaciju 3101 AICP treba da se radi clean install ili može samo dalvik, system I cash ukoliko se radi preko 2101? Ja bih rekao da može da ovom drugom opcijom, ali rekoh da proverim sa vama.

Da li za instalaciju 3101 AICP treba da se radi clean install ili može samo dalvik, system I cash ukoliko se radi preko 2101? Ja bih rekao da može da ovom drugom opcijom, ali rekoh da proverim sa vama.

Verujem da moze, da ne brises sad sve..

Sta ispravlja novi build?

Please note this build has had major changes. I have not extensively tested this build yet!
I have rebased our entire X2 vendor tree on Zl1 and deleted half the existing vendor files we used to use for X2. This can cause problems!
The benefit to this is that all the stale useless files hanging around are now gone.
The other benefit is that I could focus on trying to make Zl1 OSS camera hal work. I finally got it working :)
The problems with it so far is that torch does not work. (Its not a hard fix I believe but I havent had time)
Volte may or may not work.
Fingerprint did work last I checked
etc
Please test and post feedback of bugs relating to device problems. (I'm not interested in 'this setting is missing from settings' reports at this stage)

Potrudite se malo...

Sudeci po komentarima na XDA bolje ici sa clean instalacijom... Ja sam u posljednje vrijeme isao iskljucivo sa clean flash-ovanjem i nijesam imao problema...

Poslednja izmena:
Ja sam upravo instalirao, nisam išao clean, sve radi kao i na prethodnoj verziji plus mi radi proximity senzor - zbog čega sam najviše i radio update. Sad je sve ok [emoji3]

Šta da odaberem za 3g only, jel lte isto što i 4g i kakva je potrošnja baterije u odnosu na 4g?
74150b21b8c45c6d2c258e0f50a6c344.jpg

Ne, za 3g only bira "samo WCDMA".

Ja nisam instalirao 3101 AICP. Verovatno cu da predjem na Omni sutra da vidim malo kako je. Naime, generalno sam prezadovoljan sa AICP. Verujem da neka specificna sitnica ne radi ali nisam zadovoljan baterijom. U smislu sto je na pocetku po instalaciji sve ok i onda kako vreme odmice baterija sve losija i losija i onda dodjem do toga da imam problem da dodjem do 5h SOT sto je bar za mene neprihvatljivo. Uz sva podesavanja koja inace koristim.

Sergey je navodno implementirao neke power save funkcije u novom OmniPS ali pretpostavljam da to nije zavrsen rom jos ali dacu mu sansu vise od 1h koliko sam do sada. Ima i appops cega nema u AICP pa mogu i sa time da se igram.

Andrej je presao sa Le Max 2 na Mi Mix 2 tako da verujem da njegove romove vise necemo gledati.

P.S. Bukvalno jedini telefon na koji bih presao sa ovoga.

Pretpostavljam da se prelazak sa AICP na Omni obavlja bez full clean?

Inače da, baš sam juče gledao neku recenziju Mix 2, bruka telefon + izgled, apsolutno sve. Definitivno prelazim na njega kada dodje vreme, tačnije kada mu padne cena malo.

Mora clean. Ali nemoj, probao i vratio se. Nije to - to još. Srediće ga ovaj sigurno jer jako pedantno radi, ko je koristio RRPS zna o čemu pričam.

A što se MiMix2 tiče, jok, sad izbacuju MiMix2s tako da eventualno on dolazi u obzir. Ali polako, daleko je to. Ovo mi još nije dosadilo a realno ništa ni približno dobro za slične pare ne postoji.

Da , ovaj AICP je dosta izmenjen, kaže da je pobrisao gomilu suvišnih fajlova, pa bi mora clean install, a i probavanje novih romova isto to zahteva, a sve to jako smara.

Pa ne bas... Igranje sa istim romom u velikoj vecini slucajeva ne zahteva nista sem dirty flash a to je 3min posla. Takodje ukoliko zelis da probas nesto novo, napravis bekap postojeceg i probas novo. Ukoliko ti je to novo toliko bolje i zelis da predjes na njega, naravno da je tad preporuka da sve namestis od nule a to se ne radi tako cesto. Ukoliko ti se ne svidja ili si samo bio znatizeljan da vidis kako je, vratis svoj bekap za 3min i kao da nista nije bilo...

Šta je ovo dugme gore desno, mislio sam da ima veze sa baterijom, ali kad se uključi, ekran poprimi plavičasu boju?
296bc63a030436bda67508bf4574b9f5.jpg

Pa na čemu se štedi, svetlini ekrana?

Na svemu...gasi pozadinske procese itd..

Izmedju ostalog, ustedu postigne i smanjenjem osvjetljenja ekrana. Gasi i sinhronizacije dok je ekran ugasen i sl...

Kako ugasiti da kad stize notifikacija na zakljucanom ekranu ne stize obavestenje, cim mi stigne notifikacija upali se neki crni ekran i stoji notifikacija.

Security & Location -> Lock Screen Preferences -> On the lock screen... Ako neces notifikaciju...

Na oreo aicp ne mogu da sredim kontakte, google je povukao svašta nešto, ne mogu da selektujem samo kontakte sa telefonima, a ni da grupišem brojeve.
Moram da instaliram neku app?

Nazad
Vrh Dno