Šta je novo?

Menjačnice

Bitno je samo da dobijes LEGACY status i mozes sve da radis kao da ti je verifikovan nalog.

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Jel moze neko da proba 20e da depozituje na cex.io. Verovatno nece da prodje, al vec je pocelo da me nervira, od juce u podne nece. To sto sam imao deponovano vec, jedno 1/3 sam ostavio, a mogao sam jos da nakupujem dok je bilo na dipu, al nisam hteo sa svim fiatom da odem u btc za slucaj da ovo potraje sa cexom.

Samo 2 posta iznad tvog :trust:
BTW, LTC je jeftiniji od Dash-a a uskoro ce biti jos 10x jeftiniji nego do sada. E sad, Dash sam preporucio jer LTC-a nema na CEX-u tako da koristite njega.
To je najtopliji savet za sve, boljih i sigurnijih opcija nema.

Al zato dash nema na bitstamu, al zato ima sugavi ripple. Ako kazes da je dash najbolji, onda mi treba posrednik izmedju ove dve menjacnice, exodus?

I verifikacija uradjena odmah :)

Sent from my HUAWEI P8 using Tapatalk

Sta treba za prvi nivo verifikacije? Da li mora neki racun sa adresom ili je dovoljan pasos?

Mora i racun sa adresom, ja sam stavio izvod iz banke

Sent from my HUAWEI P8 using Tapatalk

Opa konacno CEX. Koliko vidim 3000$ mesecno je limit ako nisi verifikovan, to je zajedno deposit/withdraw ili po 3000$ za svaki, npr u jednom mesecu mogu toliko i da uplatim i dignem ?
Posto baratam malim ciframa kontam da mi je to dovoljno, nekako mi se ne daju licna dokumenta bilo kom sajtu :/

Opa konacno CEX. Koliko vidim 3000$ mesecno je limit ako nisi verifikovan, to je zajedno deposit/withdraw ili po 3000$ za svaki, npr u jednom mesecu mogu toliko i da uplatim i dignem ?
Posto baratam malim ciframa kontam da mi je to dovoljno, nekako mi se ne daju licna dokumenta bilo kom sajtu :/

Meni piše da je "unlimited" kao verifikovanom korisniku, ako nisi verifikovan, onda je dnevno 1000$ a mesečno 3000$. Pretpostavljam da je posebno deposit, posebno withdrawal.

Poslednja izmena:
A i radi depozit normalno. Bar meni.

Evo sada i meni proradio. Zvao sam banku, kazu sve je ok, nema nikakve blokade, da ima bilo sta, videli bi i rekli mi, ali nekako se poklopilo da je prosao tacno 1 dan od poslednje uplate juce. Nisam presao limit niti na cexu niti na kartici. Verovatno je cex zamrzao dok obrade za pustanje novih korisnika.

Nego ovaj cex uzima 0.25% proviziju i kada se ide iz kripta u kripto, ne samo kripto fiat.

Poslednja izmena:
Onda kul, necu se verifikovati jer nemam vise prebivaliste u Srb pa mi je zeznuto. Ako ikad zaradim pa da povucem nesto za letovanje bice dosta :D

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Na koju banku je moguće povlačiti novac sa Cex?
Jel to manja provizija nego ići u EDC i odbiju 5% za ETH?
Mada sve više razmišljam sa prodam članovima foruma kad se skupi.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Registrovao se i odradio verifikaciju za 10 min ne cex,odmah su pregledali verifikaciju i pise da sam verifikovan.

Meni odbise verifikaciju bukvalno dve sekunde kako sam kliknuo poslednji "send" u procesu...
Sad mogu ponovo da probam tek za 30 dana...

Pricano 10000x o bankama i podizanju novca... Citajte malo.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Pricano 10000x o bankama i podizanju novca... Citajte malo.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Citao sam veci deo teme od pocetka, ali to nisam video.
Samo za Telenor banku na neku karticu?
Koje su jos mogucnosti povljacenja novca sa Cex-a i da li je to povljnije nego podizati novac u EDC u BG-u?

Zesce su nesto zaj3bali oko CEX-a. Znaci pokusam da napravim nalog na ime zene i kao vec postoji taj mail. Sta reko, posaljem lost password ono stigne na njen mail. Promenim sifru i uloguje me NA MOJ NALOG sa njenim mejlom! Kakav loophole! Sad ce biti da sam *****ao svoj nalog, samo to fali!

Meni odbise verifikaciju bukvalno dve sekunde kako sam kliknuo poslednji "send" u procesu...
Sad mogu ponovo da probam tek za 30 dana...

Da dodam ako neko bude u istoj situaciji: pisao support-u, odgovorili su u roku od 15ak minuta...otvorili su mi opciju verifikacije ponovo i zamolili da upload-ujem "fresh photos".
Odradio skenove i selfie ponovo, verifikacija prosla nakon par sekundi...Inace, prvi put sam poslao slike od pre desetak dana, koje sam koristio za neku drugu menjacnicu...
Ne znam da li im neki softver proverava metadata slike ili sta vec, ili je samo neka greska bila...u svakom slucaju, bas su brzo odreagovali :)

Otvorio nalog, verifikovao se i odmah je prosla verifikacija. Nesto je bagovao jedino link za aktiviranje mail adrese, to sam morao iz par puta...

Sent from my G8141 using Tapatalk

Ево и ја сам се рег коначно. Него једно глупо питање, да не лутам по форуму. Иду ли интернет картице виза електрон ком банке?

Едит: већ изгледа пуче сервер. Нисам стигао да исчитам око картица.

Poslednja izmena:
Zesce su nesto zaj3bali oko CEX-a. Znaci pokusam da napravim nalog na ime zene i kao vec postoji taj mail. Sta reko, posaljem lost password ono stigne na njen mail. Promenim sifru i uloguje me NA MOJ NALOG sa njenim mejlom! Kakav loophole! Sad ce biti da sam *****ao svoj nalog, samo to fali!
****** sa cookies nekako

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Evo opet mi javlja gresku nakon sto sam mu ubacio malo eura. Tacno ima neka *******cija, dal je do cexa ili banke.

Jedno pitanje u vezi cexa-a nalog nije verifikovan da li ja mogu da trgujem tj da kupim odredjen coin?

Послато са LG G6 уз помоћ Тапатока

Moze li da se odradi deposit na CEX sa Intesinom karticom, a da posle povlacim na Telenorovu, posto ako sam razumeo ne mogu pare da se povlace sa CEX na intesinu karticu?
Nemam Telenorovu karticu jos uvek pa sam mislio da prebacim nesto sa Intesine i igram se u medjuvremenu, ali ne bih da upadnem u problem pa da posle ne mogu da podignem pare.
Ako znaci nesto, nisam se verifikovao, napravio obican nalog i to je to.

Meni prošla verifikacija za 2 sekunde praktično, čim sam kliknuo submit na kraju.
Kako je to moguće?
Piše mi sad You are verified i confirmed pored.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Vrh Dno