Samo 2 posta iznad tvog :trust:
BTW, LTC je jeftiniji od Dash-a a uskoro ce biti jos 10x jeftiniji nego do sada. E sad, Dash sam preporucio jer LTC-a nema na CEX-u tako da koristite njega.
To je najtopliji savet za sve, boljih i sigurnijih opcija nema.
Hvala, mogao si i ref link da dašOtvorene su registracije na CEX
Opa konacno CEX. Koliko vidim 3000$ mesecno je limit ako nisi verifikovan, to je zajedno deposit/withdraw ili po 3000$ za svaki, npr u jednom mesecu mogu toliko i da uplatim i dignem ?
Posto baratam malim ciframa kontam da mi je to dovoljno, nekako mi se ne daju licna dokumenta bilo kom sajtu :/
A i radi depozit normalno. Bar meni.
Na koju banku je moguće povlačiti novac sa Cex?Opa konacno CEX. Koliko vidim 3000$ mesecno je limit ako nisi verifikovan, to je zajedno deposit/withdraw ili po 3000$ za svaki, npr u jednom mesecu mogu toliko i da uplatim i dignem ?
Posto baratam malim ciframa kontam da mi je to dovoljno, nekako mi se ne daju licna dokumenta bilo kom sajtu :/
Bilo je samo pitanje vremena. Cex je pre neki dan objavio da je povecao broj zaposlenih za 300% i povecace na 400%. Oni mi deluju trenutno kao najozbiljnija menjacnica koja se prilagodjava trzistu i potrebama klijenata.Otvorene su registracije na CEX
Pricano 10000x o bankama i podizanju novca... Citajte malo.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Meni odbise verifikaciju bukvalno dve sekunde kako sam kliknuo poslednji "send" u procesu...
Sad mogu ponovo da probam tek za 30 dana...
****** sa cookies nekakoZesce su nesto zaj3bali oko CEX-a. Znaci pokusam da napravim nalog na ime zene i kao vec postoji taj mail. Sta reko, posaljem lost password ono stigne na njen mail. Promenim sifru i uloguje me NA MOJ NALOG sa njenim mejlom! Kakav loophole! Sad ce biti da sam *****ao svoj nalog, samo to fali!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari