1. LiveDisplay pa podesi, pogasi sve modoveUbacio sam LOS 14.1 i imam dva problemcica.
- Ekran mi je nekako zut. Na MIUI je bila cisto bela boje, a ovde je nekako zuckasta.
-U imeniku ne mogu da nadjem da mi prikazuje kontakte sa SIM kartice. Ima import sim i google nalog, ali nikako da mi prikazuje sa kartice.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Narode gdje da nadjem official miui da flashnem preko twrp-a ili rwp-a?
I sto kazete na ovo:
https://r.tapatalk.com/shareLink?ur...share_tid=3741315&share_fid=3793&share_type=t
AutoFlasher[cmd][SD][Google camera without root][Redmi Note 4]
Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
Da, da.2. Kada je telefon root-ovan, da li je sledeći korak da editujem build.prop i omogućim Camera2 API? Da li nakon toga mogu da instaliram Google Camera App?
Ako ti sta znaci ja sam pratio ovo uputstvo za root.Može li mala pomoć, cilj mi je isto da poteram Google Camera app...?
Ako se flesuje Super Su, Lazy ne treba...Super Su patchuje BL, tako da Lazy nije potreban.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Svidja mi se ova kamera samo ima jedna problem kresovala mi je ne znam zbog cega iz cista mira cekamo updejt.Tek sad primetio da ova ver ima problema sa noise. Ignorisite gornju poruku, cekamo fix.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari