Drži power button I pritisni volume upPokusavam da udjem u recovery (power+volume up) ali mi se pojavi "No command" na ekranu.
Ok, ali gde? Nisam nikad menjao ništa u bulidprob sem dodavanja linija za kameru.Шта ће да постане овај телефон кад избаце кернел....замисли ЛОС на овоме....[emoji3][emoji3][emoji3].
@Иван зашто не смањиш ДПИ у Билд пропу?
На 400 рецимо....добоћеш иконицу више сигурно,
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ok, ali gde? Nisam nikad menjao ništa u bulidprob sem dodavanja linija za kameru.
Fastboot Oreo rom
http://en.miui.com/getrom-333.html?m=yes&mobile=2
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Meni ostalo ama baš sve. I sistemska podešavanja i aplikacije a sve to uz pregršt novih Oreo funkcija koje su se pojavile ili preimenovale stare sa Nougata.Teško da će ostati sve posle factory reseta...
Ako sam ga dobro razumeo, dobio je OTA sa Nougata na Oreo. OTA ne briše ništa odnosno, OTA ne radi fabrički reset osim ako mu @coaaca ne zada ručno Favtory reset komandu nakon apdejta (što sam ja prevideo) te s' toga sledi izvinjenjeee!Posto mi je stigao update na Oreo, kako je najbezbednije odraditi full backup(aplikacije, sms, settings) pre factory reset ? Kako bi se nakon reseta vratilo u stanje sve kako je bilo na Nougat-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari